I-lands problem!

Personalfest om några timmar och här sitter jag och funderar över hur stor min garderob egentligen måste vara för att innehålla något jag kan tänka mig att bära ikväll! Har baske mig kläder att försörja ett helt land med, men icke! Ingenting att ha på mig som vanligt! Fyyyy! I-lands problem!

Dessutom är jag så lat att jag inte orkar springa en sväng på bolaget, så ikväll får jag snällt dricka det som fanns hemma, samma och lika! Minuspoäng till mig!

Det är lättare att gå ut med tjejer, dom kan iaf hjälpa till ;)

Som om det inte vore nog med detta så ser jag dessutom ut som trasselsudds kusin i huvudet! Inte får jag tag på Sara heller.... Det går bra nu kompis!
Ryck upp mig!

Kanske ska ta och göra en djupdykning bland mina kläder nu!
Sedan ska jag ha en trevlig lördag kväll och det tycker jag att ni också ska ha!



Vinter

Idag är jag besviken! Trodde att mamma skulle komma in till stan och vara med mig, men så blev det tydligen inte! Typiskt! Nu får jag va hemma själv o vara huslig istället! Det var inte min önskan! Nog om det.

I helgen som var for jag hem till skogen för att umgås med familjen, mamma och pappa jobbade och Henrik var i stan, så det tajmade jag ju bra! Men Bonzo hade jag iallafall!

Vinter! Vad härligt det är att det äntligen kommit snö! Undra just när den smälter bort...?! :(





Kameran var med som vanligt! Så några nya bilder blev det iaf!

Frida har sovit hos mig i natt, kul att träffa dig igen! Det blir ju inte allt för ofta! Söta kusin!

Resten av veckan ser ut, bowling, jobb på fredag, personalfest på lördagen, adventsmiddag på söndag. Bortsett 5 timmar på fredagen så är jag nu ledig tills på tisdag! Hurra!

Vädret, nu på 15 minuter har det gått från uppehåll till snö till solsken! Förvirrande! Det töar :(
Stanna kvar snön!!!

Over and Out!

En sak till

Kollade lite Samojedvalpar.......

(bilderna är från blocket)

10000 kostar de här sötnosarna! Ska helt klart ha en vintervalp nästa gång!
Jag smälter!

Längtar!

Jag längtar till första advent, längtar efter att få pynta i lägenheten och hemma hos mamma och pappa.
Men det är ju en vecka kvar, har svårt att hålla mig. Ser fram emot mysigt "julfika" med kompisarna. Det enda negativa med julen är den enorma mängd människor och höga stressnivån på jobbet. Men har som tur är det bästa schemat där (enligt mig). Så det är bara att bita ihop, gå dit och göra sina timmar och sedan hem o göra det jag vill! Eftersom jag inte får pynta hemma riktigt än så börjar jag som ni ser med bloggen ;)

Idag är jag hemma från jobbet, mår inte speciellt bra. Typiskt! Hoppas att det bara är nått tillfälligt.

Var ut och åt med Jessica för nån dag sedan, det var en väldigt misslyckad promenad måste jag säga ;) Men det var väldigt trevligt och gott. Haha.

Ska åka hem om några timmar, Jeiii jeii jeii! Har inte träffat min lilla tuss på 3 veckor nu! Väntar på att bror ska sluta jobba. Ungen med flax...(?!)... han hade tydligen fått en jätte fin lägenhet nu.

Ibland hatar jag att drömma...ordet hat är kanske lite väl starkt, men den verkliga känslan...och sedan är allt borta när jag vaknar. Vilken enorm besvikelse och tomhet! Bort, försvinn, kom inte tillbaka! Det är ju inte på riktigt! Fyyyy!

Kanske ska packa ner det jag ska ta med mig. Hoppas jag fått min film idag!

Det är tilloch med lite snö ute, men jag betonar ordet lite! För skotern är inget att tänka på än! Den står så fint i ett uthus och samlar damm! Sara har tydligen snöstorm på sin åktur, hur kul vore inte det?! Då kanske snömängden kunde öka lite! Det blåser storm på Jorm! Klä på er!



Fick ett gulligt mess från Linda nu! Vad glad jag blev, jag saknar dig också!

Det är fredag, njut av helgen!

Ny favorit

Lush är helt klart en ny favorit! Upptäckte att det går att beställa deras produkter från internet, och det passar ju aldeles utmärkt eftersom de inte har någon butik här! Det är så gulligt när man handlar där, för man får alla bitarna (handlar på kilo priser) inslagna som om de var ostar! Tycker inte att priserna är något att diskutera heller, bra grejer, bra priser! Jag är såld!
Härlig massage "grej" som smälter mot kroppsvärme! I like it!

En dag

Det är väldigt trist väder ute, men nu tror jag faktiskt att det börjar falla några små flingor...
Jag ska snart rulla iväg till jobbet, jippi!
Kusin P berättade för mig att de har full vinter, hur orättvist är inte det?!?! Ghaaa!
O på tal om kusiner så ska jag nog få besök av Frida nästa vecka :)
Efter jobber blir det promenad med Jessica, skönt! Det är härligt att rensa huvudet efter ett pass på det där stället! Men igår fick jag väldigt mycket beröm från oväntat håll! WHAT!! En människa jag bråkat så fruktansvärt mycket med, fast det är ju bara bra att det blivit så mycket bättre!

Åhh, vad jag rörde runt i lägenheten igår, eller egentligten är det mannens fel, tror han möblerade om allt! Men vem tror ni det är som får städa ihop allt!?!?! Va, va va!!!


Aldrig utan dig.....min egen slarver!

Nu slänger jag upp lite bilder från Sthlm också! Enjoy!


Va fina säger Jessica!


Det spårade som vanligt ur.....Haha!

Till och med Tjocken tyckte de va kul;) eller?


Fina systrar! Åsa, vart tog ditt signatur tecken vägen på det här kortet??

På väg hem, egen kupe! Ett tag iaf!

Det var allt för mig! Ha en bra Onsdag gott folk! :D





snö, snö, snö...hoppas, hoppas, hoppas


Ser ni att det ska komma snö? :)

Tack underbara vänner, var vore jag utan er.

Har haft ...

...en super bra helg! Intensiv som bara den! Kom ner till Sthlm torsdag kväll, just den kvällen hann vi ju inte med så mycket mer än att prata lite, men morgonen där på åkte vi in till stan och shoppade lite. Gick ut på kvällen, åh gud vilka konstiga människor det finns, kom hem, ställde klockan, klev upp, åkte iväg igen, shoppade lite till, kom hem, bytte om, åkte tillbaka till stan, gick ut o åt fin middag, åkte hem igen, vaknade, åkte in till central stationen och satte oss på tåget som gick hem till Östersund! Det var min helg lite snabbt sammanfattat ;) Tyvärr kan jag inte visa några bilder än, men de kommer när jag hittat sladden till min kamera! Alla dessa sladdar! Varför, varför ska de jämt försvinna?? Det har varit så skönt att vara borta i helgen, bara skrattat och varit! Love it! Tack Åsa, Ola och Jessica! :)

Just nu är jag helt off, det blir inte alltid som jag önskar eller tänker mig.... Det blir inte alltid bra.... FAN! Allt jag känner är. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Ska göra mig iordning för jobbet snart, vill inte det heller! Men pengarna måste rulla in!

Ha en bra dag, vi har iaf lite snö:)

Svansar?

Oj, vad vissa råkar ut för! Kika här ! Men valar har väl ändå inte svansar! Haha!

Nä nu ska jag packa och inte sitta här o lulla runt!



Sthlm...nu kommer jag igen

Idag åker jag igen! Gud så roligt vi ska ha det! Himla härligt att alla ser så mycket fram emot att träffas! Sweet!

Kommer väl o sakna mannen lite ;) Men kommer ju tillbaka på söndagkväll.

O när jag väl är tillbaka har jag 2 födelsedagar att fira! Så det är massa mys då med! 2 Fina flickor har blivit lite äldre!
Säger STORT grattis till er!

Hoppas att jag lyckas hitta lite julklappar den här vändan, tänkte göra klart allting tidigt för en gångs skull, o slippa stressa veckan före julafton! Lite är redan klart, men det mesta saknas!


Det är kallt ute idag! Frost på marken! Men jag vill ha mer än så!!!

Sandra om det ha blåst på dig i natt så är det för att jag haft en väldigt märklig dröm! Du, jag och Henrik satt på en äng o kollade på det fina vädret, o helt plötsligt håller vi på att bli begravda i en enorm mängd snö som faller från himlen, efter det börjar det blåsa o tydligen va du för lätt för du flög iväg, o vi hängde oss fast i dina fötter, mormor var också där, men hon tyckte det blev så trist väder så hon gick in! O lämnade oss! Vi tog skydd i skogen, men de va dumt, för där föll träden som ett plockepinn! Jädra oväder! Klarade du dig? ;)


Nu beger jag mig ut på stan för en fika med mannen, på återseende gott folk!

Det blir så ibland

Funderar lite för mycket bara.

Det är en himla tur jag inte hoppades på det omöjliga................ Men det kommer nog alltid att finnas kvar........... Åt alla håll.......... Ibland är det bra att hoppet försvinner, kanske borde förståndet göra det också!?! Skönt att du vet Saris. Så jag får vräka ur mig lite!
Träffade min ängel idag :D O sicken rackarns frukost det bidde! Vi kan det där med att göra saker med "stil", haha!
Kladdkakan blev uppskattad, men det visste jag ju redan, de gillade ju till och med mina misslyckade biskvier som jag tog med en gång tidigare.

Jag har Bonzo längtan! Min mysiga lilla skrutt! Fick ännu mer sådan när Mio o Rasmus var här!

O jag saknar dig Linda! Men det är inte länge tills vi ses! Typ en månad eller något sådant! Längtar, längtar!

Nu ska jag försöka måla lite, har skissat och ska nu sätta färg på min skapelse! ;) Motivet denna gång, Raj (en katt) Vet ju knappt hur katter ser ut. Aldrig målat någon sådan förr.

En otroligt jobbig känsla var i morse, Jag vaknade och var så trött, hoppades att jag bara hade vaknat till lite på natten och att det var många timmar kvar till kl skulle ringa, men när jag väl kikade var den 05,00 bara en kvart kvar med andra ord....vilken besvikelse! Tidiga mornar är inte min grej. Men skönt när det väl är gjort! Mycket har jag fått uträttat idag!

FAN, nu har jag glömt tvättstugetiden igen! Illa!

Snö skulle ju va mysigt att få nu;) Snälla tomten jag önskar mig snö! :D
Det är tisdagkväll gott folk, i morgon har vi onsdag och en dag närmre en kanon helg!

Smack!

Vi mår bra nu!

Så var det dags för en uppdatering då! Har som jag skrev tidigare varit iväg en sväng till huvudstaden. Mysigt värre, bodde på ett jätte fint hotell. Åt gott, och shoppade mycket! Precis som jag vill ha det! Mormor och mamma var också väldigt nöjda med resan, och även de spenderade en hel del pengar på "onyttiga" saker ;) Helt klart lyckat!


Mysig middag i Torvalla på fredagen! Jag är lyckligt lottad!

Jobbade i helgen, shiiiiit vad mycket folk det finns! Lördagen var så stressig! Var på extremt dåligt humör den kvällen, som tur var blev söndagen betydligt lugnare! Så vi överlevde ännu en helg, förövrigt min SISTA hela jobbar helg! Numera kommer jag bara jobba en lördag på tre veckor! I Like it! JEII JEII JEII!

Träffade mormor och morfar en sväng på söndagen.

Idag har varit en kanon dag! Började med att sova aldeles för länge, men det blev sent igår så det var okej. Sedan gick Sara och jag ut på stan, mys!!! Senare kom Jessica förbi med fika efter att hon jobbat klart, och vi surrade på om allt mellan himel och jord! Middag med mannen, och nu har jag bakat en kladdkaka till killarna på jobbet. Börjar ju 6 i morgonbitti. Suck! Men som tur är slutar jag redan 10 då! :D O då blir det lite mer tid med Sara! Jag är så glad att VI mår bra nu! DU är min lycka, du gör mitt liv lätt! Du får mig att må bäst!

Jag är så glad! SÅ GLAD! Allt är bra, detta måste va lycka! Underbara människor har jag runt mig, världen bästa familj (fast det har säker alla andra också;) ) Min egen fantastiska manfriend! Jag kan inte sluta le!

Massa loooove!






Lättad!

Pratade med chefen idag, och jag får ta bort en helg! Är så obeskrivligt nöjd så det finns inte! Som jag gruvade mig, o fasade för att få ett nej, o så behövde jag bara fråga så var det fixat på en kick! Tack tack tack!

I morgon kl 6 går tåget, väääldigt för tidigt tycker jag, men det ska bli så mysigt! Måste packa lite, fast det är många timmar kvar så det är ingen panik! Nu ska jag gå ner o ta rätt på tvätten!

Spa-kväll på lördag! Jeiiii!


Idag är en väldigt bra dag! Så här kan alla dagar få vara tycker jag! Allt är så mycket lättare när det finns mycket att se fram emot!

Nää, nu har jag inte tid att sitta här längre!


Ha så roligt, det ska jag ha! :)

Mys

Har varit hemma och tagit det lugnt i helgen. Kom tillbaka till stan tidigt i morse. Har stökat på med allt möjligt där ute i skogen. Det är så skönt att det äntligen är lite vitt på backen... men det försvinner snart, typiskt.
På tisdag åker jag ner till Sthlm, sagolikt skönt att komma iväg och slippa jobbet några dagar.

En kväll när jag gick hem från jobbet...

Frost, frost, frost :)

Kallt!

Lite kärlek :)

Känns ju helt klart mycket bättre när det känns som om hösten snart är över och det blir vinter!
Vad jag längtar efter allt mys som december innebär!

Nää, nu orkar jag inte skriva mer, mannen är ur huset så jag ska röja, så det är helt rent innan jag åker! Förstår inte hur det kan bli stökigt så snabbt!

Sen ska jag o Madde lyxa till det ;)

Ha en bra söndag! 


RSS 2.0