Det händer i USA

Apropå snö och vinter.....Kika detta USA är ett land som det händer mycket skojigt i! Men Tomten kanske är den perfekta mannen för detta  jobb, vad vet jag!?

SMHI ljög inte för mig, det har faktiskt snöar nu på kvällen! Jag och Jessica var ute o gick i vädret :D

Natti på er! Jag har en lugn och ensam kväll framför mig :)


Meeen...

...smhi sa ju att det skulle snöa nu ikväll, tydligen så har de ändrat sig nu... Typiskt. Men enligt dem så snöar det på många andra ställen i Jämtland.

Ska jobba några timmar nu i eftermiddag/kväll. Stället har aldrig varit tristare! Måste försöka lösa det här snart! Men ibland är jag duktig på att skjuta upp saker, men har pratat med andra och fått en del bra tips :) Ska nog använda mig av dem!

Väntar på att korten jag skickat efter ska komma! Mycket roligare att ha dem i handen och göra album än att sitta och bläddra på datorn.

Tur Jessica har koll, jag skulle visst inte åka den 14, utan den 13! Så länge nån annan har koll så slipper ju jag, eller!?... ;)

Bonzo & Vox

Vinter!?

Folk påstod att det snöat i natt/morse, men sömntuta som jag är hade det smält bort när jag kikade ut. Såg dock att det var lite vitt här och var på marken. Nu är det riktigt kyligt ute, vintern är nära! Snart jul :) Jag har förövigt fixat min första julklapp, tänkte vara ute i god tid så att jag slipper stressa i år! Smart plan!


Det är mycket roligt som händer nu snart, den 4 november åker jag till sthlm lika så den 14.
Ska bli härligt!

I morgon blir det långpromenad! :D Lovely!

Haha, en annan rolig sak, jag fick en blomma av bror igår, han tyckte att mina var så fula. Håller helt med honom, dom är ju nämligen döda! Gulligt.

Fick god mat när jag kom hem från jobbet idag. Guld värt!

Köpte mig ett orange linne idag och ett lila skärp, konstigt tänker vissa, perfekt tycker jag!

Har inte hänt så mycket. Men jag börjar känna en barnslig längtan efter att få se den första riktiga snön! Skulle va ganska skönt o slippa slask, så minus grader är ju att föredra. På med mer kläder! Nä nu ska jag va tyst! Nytta behövs  göras, dags att ta tag i saker o ting!

Jag saknar någon väldigt mycket, mest troligt någon som jag förlorat, det är inte som förr och blir förmodligen inte det heller.... Men * är alltid, ALLTID min nr 1! Det är ensamt, fast jag nästa aldrig är själv.



Jag är sugen på att baka! Måste fixa det någon dag :)

Puss på er!


 


Borga

Tycker ni ska lyssna på denna låt ! Den är så söt!

Jag är ensam ikväll. Ger mig själv en klapp på axeln för att jag faktiskt städade. Har kvällsfikat och ska väl lägga mig om ett tag. Känns som om det har varit en lång dag. En hel extra timme och jag är tröttare än någonsin.

Saknar min vovve nu! Han misslyckas aldrig med att få oss i familjen på bra humör! Jag blir glad bara av att tänka på honom faktiskt :D


Mamma och pappa var tydligen på IKEA idag, som jag har tjatat för att få någon som följer med mig dit, så åker dem utan att säga något till mig! Vilket sett! Någon som vill följa med mig?

Har kollar på SACT filmen, mysig kväll med mannen i fredags. Han uppskattade inte filmen lika mycket som jag, hehe. Vilken kanske inte var så otippat. Men till er som inte sett den ännu (Ulrika ;) ) SE DEN!

Undar när det kommer snö, det borde ju inte dröja allt för länge tycker jag. Hoppar gärna över både höst och vinter, men börjar lite smått längta efter mysiga december! Jag gillar julen tillskillnad från många andra jag pratar med! Sedan är det ju inte helt fel att tillbringa nån vecka i Borga under vårvintern!
Fina kusin Petra!

Jag har....vurpat.... Varför finns det alltid bildbevis?

Underbart!

Vackert :D

Fiiina!

Söta "mini" som inte är liten längre ;)

Vintern när den är som bäst!

Frida håller tungan rätt i mun! Här på väg upp för fjället. Själv åkte ja Snowracer, säkrast så!

Borga, mitt paradis på jorden! Längrat verkligen dit, det är bäst när vi alla är samlade!
SAKNAR ER ALLA DÄR UPPE!

Nu är det kväll för min del. Sov sött.




Trist

Jah hann ju tyvärr inte göra allt jag ville i helgen, men det kanske är bra, för jäklar vad jag hade behövt stressa ifall jag skulle fixat allt!

Nu är mannen inte hemma, så det betyder att lägenheten ska röjas, den ska skina när jag är klar! Tror att hela garderoben hamnade på golvet igår kväll!

Bror va nyss hit och visade en Rottis valp, hon var söt och väldig väluppfostrad! Det är ju så klart kanon bra, men jag kan inte hjälpa att jag charmas mer av omöjliga o livliga hundar! Lite konstigt kanske.

Har inte så mycket att skriva just nu, så det får bli mer nån annan gång!


Nu är det bara att sätta igång, jag har låtit bli väldigt länge nu!

SATC

Jag ska köpa SATC filmen!

Den är ju så underbar! Vet med all säkerhet att Linda håller med mig!
Jag vill ju även ha "skolådan" Perfekt för trista kvällar!


Jag har hört ryktas om att det ska komma ännu en SATC film...om det stämmer får vi väl se, men jag blir inte ledsen om det är sant!

Nu är det fredag, jag jobbar idag o i moron, men på lördagkväll har allt kört ihop sig. :(
Varför måste allt jämt hända på samma dag!? Nu vet jag inte vad jag ska välja. Dagens I-lands problem!

Ha en bra dag nu :D


Drömmer

Ger upp det här med att fixa till lägenheten! Det var helt enkelt fel dag idag. Gör som vanligt, slänger tillbaka allt i den redan överfulla o extremt röriga garderoben och hoppas att den i morgon ska ha fixat sig själv.

Jag längtar till december, det är en så mysigt! Älskar verkligen julen. Men något jag längtar ännu mer efter är sommaren! En lustig människa som väntade på bussen samtidigt som mig en dag sa att vi går mot en varmare årstid. Jag höll inte riktigt med, men han sa att man måste se det positivt, och visst har han väl rätt! Först jul, sen blir det sommar!!






Tänk att kunna springa ut barfota, slippa strumpor och ett ton kläder... Höra massa surr och kvitter...Det luktar gott också! Varmt, härligt!

Nu ska jag snart göra kväll, titta på 2½ men först bara! :) Det är så bra! HAHA!

Natti natti!


Seeeg!

Jag borde redan ha börjat städa,  men det var inte kul idag! Ska väl ta mig i kragen. Har gjort klart mitt rum hemma hos mamma och pappa! Super nöjd, men glömde så klart kameran, så hur det blev kan ni få se någon annan gång. Äntligen har jag en dubbelsäng där!

http://www.expressen.se/1.1343123 Jag säger bara Varför?! Vad tänkte han med?!

Nu ska jag försöka göra någon nytta.

Ljuvligt



Det doftar helt underbart om denna serie! Kan inte få nog!


Sjuk :(

Nu är jag alltså riktigt förkyld igen, tror ibland att det kommer sitta i hela livet. Orkar inte diska, eller plocka undan någonting. Tacksam över att mannen fixat mat åt mig! Han tycker att jag ser full ut, det stämmer nog. Får tyvärr väldigt dåligt samvete över att jag är hemma från jobbet. Men det hade verkligen inte fungerat att jobba! Undrar hur det känns i morgon.

Har haft några mysiga dagar med Petter nu, men vi är båda väldigt snoriga och slöa! Det är han som smittat mig!

Tittade på lite resor tidigare, Egypten lockar. Hittade ett väldigt fint Hilton hotel... Chansen är stor att vi hamnar där eller på något annat varmt och fint ställe i vinter!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen.



Byggare Bob!

Nu har jag helg! Eller kanske inte riktigt, men jag är ledig iaf! :D

Vilken cirkus jag kan ställa till med ibland, nu är det bara att försöka fixa allt igen. Ibland är mitt humör lite för våldsamt!

Måste säga att jag har världens bästa Linda! Tack, tack, tack!

Igår var det "Desperate" med Madde, hehehe!

Jag ger mig av härifrån nu snart! Men funderar på om jag ska gå ut och köpa något onödigt först.

Här kommer bilderna från sist jag var hem. Lekte även byggare bob, vilken tur att pappa hjälpte mig! Någon snickare blir det aldrig av mig och ett jädra fuskbygge är vad det hade resulterat i om jag inte fått hjälp! Men nu blir det fint!

Med halti och allt.

höst...





Så här går det när jag är i närheten av en hammare! Det lustiga var att jag höll på att svimma 2 ggr! HAHA! Visste inte att jag var känslig för blod!?!?!

mami o mysis!

Tror jag går i sömnen

05:10, Jag hoppar ur sängen. 06:00, Jag börjar packa upp varor i 100 km/h. 14:15, Jag börjar vakna till och funderar var jag egentligen håller på med. 15:21, Nu är jag sliten! Men det är äntligen helg! Sitter och funderar vart mannen kan ha tagit vägen, inte ovanligt att han är borta visserligen.

Kan berätta att jag igår kväll ställde mig och bakade beskvier (för första gången) som skulle med till jobbet. Oj oj oj vad jag bittert ångrade mitt dumma uttalande om att fika skulle medhavas! 23:30 var jag vansinnig, brände mig, höll på att rökförgifta hela trappuppgången, svor och misslyckades! Kakorna vinner inte direkt något skönhetspris, men gamarna åt upp dem iaf! Tilllägger att jag faktiskt lyckades med chokladbollarna. Alltid nått!

Igår hann jag med att träffa Martin (kusin kusin) en sväng innan jobbet, det var verkligen inte igår o trevligt var det!

Snart ska jag och Sara sätta oss på bussen som går till skogen! Härligt. Men jag kommer sakna mannen en hel massa! Dock hade han avslutning med fotbollslaget i morgon så han har ändå inte tid för mig ;)

Jag vet en sak jag inte får säga och det kliar i hela mig! Vet många saker som inte får nämnas, jobbigt! Men nu har jag iaf sagt att jag vet nått som inte ni får veta. :P Tyst som en mus!

Denna fina bild är tagen av bror! Åhh det ser sååå härligt ut! När jag blir stor ska jag ha en träeka! En stor tung som jag kommer förbanna varje gång den skall ut i vattnet!

Snabba ryck

Det är redan torsdag! 2 arbetsdagar kvar till min helt lediga helg! Idag börjar jag vid 14 och i morgon kl 6. Ganska konstigt att ena dagen börja samma tid som jag nästa dag ska sluta!

Har gjort en riktigt bra frukost idag, gröt och äggmacka! Känns bra i magen vill jag lova! Ska försöka sluta vara så slö när det gäller att fixa bra mat!

Igår var jag ute och gick med Jessica på kvällen, det var nog mitt livs blötaste promenad! Vi var ute i nästan en och en halv timme i ös regnet!  Men det finns inga dåliga väder tänkte vi.... Allting var genomblött när jag kom hem! Skönt att ha någon som vill gå med mig :D

Glamourus - Fergie ft. Ludacris, Dagens låt.


Denna fina bild har jag fått  av Peter! Vill visa den för det är en kanon bild!

Dags att göra mig i ordning! Ha en bra dag nu, även fast inte solen skiner!

Virrig

NU ÄR JAG:

-Trött i kroppen
-Förvirrad i huvudet
-Utan ordförråd
-Helt tom
-Bortom all räddning..;)

Det måste ha varit en hård dag :) Eller så kanske det har något med vädret och göra?
Var förvirrad redan i natt, trodde jag hade försovit mig rejält för jag hörde hur någon var nere och gick runt. Flyger ur sängen, klarvaken. Kikar på klockan...ehh...den var visst bara 00,30 Henrik är på G o ska lägga sig. Kan somna om, kl 05,00 ringer larmet, dags att VAKNA! Det är mot min natur att kliva upp tidigt!

Gör ett seriöst försök till att bli piggare, men det fungerar verkligen inte! Just nu är det tänt men ingen hemma!

R.I.O - Shine On - Gör det lite lättare att vara vaken iaf!

Kommer inte yttra ett enda vettigt ord till idag så jag lägger ner nu ;)

Måndag- Ny vecka, nya tag!

En dag som denna längtar jag verkligen tillbaka :D


Min vackra hund

Var ute och lekte lite med Bonzo i morse innan jag åkte till tandläkaren. Vi prövade också den nya haltin. Inte den mest populära sak han testat, men han är otroligt lättlärd! Så det är helt klart värt besväret! Förhoppningsvis blir det ett bra resultat av det hela!

Här har han precis lyckats få av sig den och är hyffsat sur på mig, vägrar kolla in i kameran! Stenvägrar! Inte ens godis funderar....

Eftersom jag ramlade omkull ville han också testa hur bra det gick att glida på det hala gräset!

Alternativa vinklar!

Han hade kul ute:)

Jag överlevde tandläkarbesöket! Mohaha, nu har jag fin fina tänder igen! Jobbet var tyvärr värre än på länge. Ska dit i morgon också, men sen så ska jag hem och fira mamsen! Det ska bli underbart att ta det lugnt en kväll och en dag.

Fick bästa myströjan av mannen idag när jag kom hem från jobbet! Undrar om han hade dåligt samvete, hehe! Kanon! Jag ser doch ut som en sälunge när jag har tagit på mig luvan :S hehe

Ungefär så här ser jag ut nu (borstätt ögonen och den svarta nosen)(jag har inga morrhår heller), tröjan är verkligen så där luddig också ;) MYSIG!

Ha en fin helg!

Oktober...

Det är verkligen höst nu, och det här är vad jag ser när jag tittar ut...
Ruggit och kallt!

Men en sak att se fram emot är julen! Det är ju mysigt som bara den, hela december! Men självklart finns det mer att se fram emot! Åka ner till Åsa och Ola ska bli super kul! Dessutom är en till sak förhoppningsvis på G! :)

Fick håret fixat igår kväll också! Väldigt nöjd, äntligen blev det som jag ville! Har bara putsat till det lite, knappt att det syns, men precis så ville jag ju ha det! Inte som sist när 15 cm rök istället för 4! Nu ska jag snart jobba!

Ha en bra första oktober:)


RSS 2.0