Skönt kväll eller!?

Utan tvekan hur bra som helst, nu tänker ja nämligen lägga mig i sängen, läsa ELLE och kolla några fler SATC avsnitt! LOVE LOVE LOVE! Det enda som saknas är min kramapa!

Lite sur över att jag fått för mig att det stod 12-18 på mitt schema när det egenligen var 9-18,30. Inte mycket som blir rätt nu när det gäller tider. Sov lite i natt eftersom kramapan kollade NHL, och det går inte på "normal svensk tvtid". Hoppade upp vid sju åkte bussen vid åtta, jobbade i fem timmar och kom hem. Trist dag, men som sagt, en underbar kväll!

God natt på er!

Ikea & Lagerhaus:)


Länge sedan jag var till IKEA nu, har ju lagerhaus här i Umeå som är väldigt intressant att spendeta tid i. Tyvätt hade de inte så rolig hemsida, men butiken är desto bättre! Vill ha en bra lägenhet att inreda, denna får jag inte göra nått i. Tjejen som egentligen bor här har ju inrett allting i rosa, hon har fuskat och kommit på otroligt märkliga lösningar på saker och ting. Man skrattar lite för sig själv när det helt plötsligt dyker upp nya fusk! Den rosa färgen som är målad på en vägg har hamnat både här och där. ;P

Nu har jag städat här, handlat mat, lagat mat, gjort efterrätt. Känner mig lite duktig, hemmafrun! Tänk de som är riktig hemmafruar och inte får uppskattning för allt jobb de gör när de sköter hemmet, när mannen börjar ta allt sådant förgivet. Jag skulle bli vansinnig.
 
I mogonbitti åker jag tillbaka, för två dagars jobb, personalfest, och kvalitetstid men vänner och familj.
Nu ska jag kolla fotbollen och äta fruktsallad.

Ska jag?!


Det är väldigt, med betoning på väldigt, frestande!
(Jonnson, minns vad jag sa om klänningar med en axel bar,men i denna blev jag kär)


Regner öser ner, vi ligger i soffan och leker hösäckar! Det börjar faktiskt ljusna, hade varit kanon om vädret blev bättre, jag packade nämligen inte innan jag åkte, så en hel del saker saknas!

Förkylningen är lite bättre idag känns det som, så vem följer med mig o springer när jag är tillbaka ;)

Tacos

Har lyckats bli väldigt förkyld, Petter har fått spring iväg för att handla middag. Något så gott som tacos kommer att serveras. Måste få i mig mycket, så att bacillerna väljer att lämna mig!

Någon shoppingrunda blev det inte utan en riktig inne dag, med tv, tvspel och datorer. Huvudet känns tjockt. Fick reda på att jag kan stanna här tills på onsdag morgon, hade tydligen inte tittat rätt på schemat.

Middag!

Pix!


Min nya hårfärg.


Gräs! Det är vår, det går mot sommar!

Nytt tak ska det bli...



Ja, nu har jag blivit ett år äldre. Tackar för alla gratulationer som ramlade in här och där! Fick SATC boxen! Saker från Body shop, presentkort, fina glasen jag ville ha och massa mer! Otroligt nöjd, gott med grillat var det också. Vädret var som ni ser kanon! Åkte buss på kvällen och hamnade i Umeå, fick löparskor och en mp3 av mannen. Så nu finns inget som hindrar mig, ut och spring! När förkylningen är borta.

Nu har vi ett playstation 3 här! Petter har köpt ett barnspel till mig (de enda spel jag klarar) Fast det är han som fastnat vid det nu. De ser lite värre ut än mitt gamla supernintendo ;)

Disken väntar, sedan ska jag se om vi inte ska rulla ner på stan.

Se framåt, se framemot i morgon.

Så var denna dag gjord, gruvade mig lite, men nu är den över. Så efter idag är det bara att fortsätta!

Nu ska jag baka en tårta att ta med på jobbet, i år har alla som fyllt haft med sig, så jag får väl inte bryta den trevliga trenden! Lite synd att jag alltid ska göra allt så sent. Förstår inte varför, samma sak varje gång, skjuter fram det till sista stund. Kan det vara så att jag gillar stress?!

Såå, nu är tårtan gjord, den liknar inte denna (som jag vill ha;) ), men får hoppas att den smakar iallafall!
I morgon är det jobb, kortdag som tur är, 10-16, sedan hemfärd med bror. Middagen, som jag längtar efter och har gjort hur många månader som helst kommer bestå utav grillatkött! De vattnas i munnen på mig! Apropå det så borde jag fixa mig nått att äta nu.

Det står en galen katt och skriker nedanför mitt fönster, undra vad den håller på med...hmm?!

God natt på er, i morgon är det förhoppningsvis en fin dag!

Vad gör jag!

Är ganska skakad, upprörd och arg. Hoppas att det lägger sig med tiden, det är iallafall över nu. Tur i oturen är väl att det kunde vara så mycket värre. SÅ, nu får jag lov att lägga det bakom mig, även fast det känns obehagligt! Åker tillbaka till föräldrarna ikväll igen. Är inte en hel dag på samma ställe längre, röra, kaos.

Till något roligare, jag ska äntligen träffa Jonsson. Nu hoppas jag att hon gör min dag, eller det vet jag redan att hon kommer göra :)

Blir inga fler ord idag, ska lugna mig nu!

Åka iväg, igen

Sov bort en del av humöret, så nu är det lugnare. Väntar för tillfället på mamma som är på väg in till staden för att hämta mig. Vi ska fixa lite saker och sedan ska jag få mina skor och kläder! Som vanligt åker jag fram och tillbaka, hit och dit. Föer dagar i Östersund blev det inte denna gång. Kommer tillbaka till staden på fredag.

Borde diska och plocka undan här, lägenheten blir alltid stökig efter mina långpass på jobbet. Det enda jag orkar med då är att sova. Får se hur det blir med det.
Nu borde jag sätta fart! Skynda skynda!


Snart träffar jag Mysis! Skulle vilja träffa min Jonsson också!

Arg.

Att försöka beskriva den här dagen är lättare sagt än gjort. Har träffat på två gamla kompisar och bestämt att vi ska hitta på något, vilket jag VERKLIGEN ser fram emot! Hann få träffa Linda en stund och sedan gick jag till Ida och Robin. Allt detta är super och kanonbra!  Men resten, tänker inte ens nämna det! Jag blir vansinnigt arg och irriterad.....suckar så högt jag kan och hoppas på att jag ska kunna sova. Nu är det slut på den här dagen! Inte en minut till!


Min liv, min glädje!


Mycket pussar:) Massa kärlek! Sådant jag inte vill leva utan...

...Energi, öppenhet, obeskrivligt...

...tills döden skiljer oss åt, visst heter det så?! ;)

Underbara, älskade, vackra  familj och släkt!

Skratt, lycka, vänner, värme och trygghet

Skönhet, lugn, och kärleken till hemmet.


Nötskal


Hemma från Umeå, saknar honom redan, en vecka till nästa gång. Innan "nästa gång" ska jag och bror hinna fylla år, fira det, grilla, mysa, träffa kompisarna, jobba, träna Bonzo, jaaa, mitt liv i ett nötskal, fullbokat!
Känns som jag far hit och dit, bor ingenstans men har tre hem! Lite rörigt blir de helt klart! Saker på tre ställen, massa resor, en hel del pengar och helt olika vanor.
-Hemmahemma, där rullar allt på som det alltid gjort, lugnt och skönt.
-Mitt hemma, där råder det kaos, tempo och ett sprängfyllt schema.
-Umeå, där är det lugn-stressigt (om de nu kan va så) mycket fotboll, och väldigt konstiga rutiner.

Så är det att vara jag!

En lång dag på jobbet, så nu blir det en lugn kväll med lite fika.

(Jessicas dag idag, så grattis på dig)

Någon...

Det är som jag säger, någon driver med mig! Stressade som en galning för att hinna alla saker innan jag skulle på jobbet. Hann med det mesta, sprang sedan till bussen och kommer till arbetsplatsen, slängde en blick på klockan och hajjar till. 13:50 !?! Tänkte att vi hade glömt att ställa om den till sommar tid!? Kikade mobilen, o där står de 13:50!?! Jag var nollstäld. Jenny kollade mycket förvånat på mig o frågade vad jag gjorde där, en och en halv timme för tidigt! Så roligt är INTE mitt jobb!
Slänger i mig en del frukt och läser tidningarna, tillslut startade mitt pass. Då började nästa problem, magen, den tänkte seriöst ta livet av mig, det gick inte att andas, jag kunde inte så upp, inte sitta. Fick gå o lägga mig, höll på att svimma....Oj oj oj, en sådan dag! Jessica kom iallafall in och gav mig ett leende, så då kändes de lite bättre :)

Till slut, tack och lov, tar timmarna där slut, då far bror och jag för att käka mat, damen kommer ner med lillkillen och Henrik har me tjejerna! En och en halv timme promenad resulterade det i. Skönt! Tömma huvudet i trevligt sällskap!

Nu ska jag packa ihop mina saker, i morgon är en dag som börjar kl 06:00 med minst lika mycket stress, 8 timmars jobb och 6 timmars bussresa och sedan är jag hos mannen!

En kopp varmt te, och sedan tänker jag knocka kudden!


Långsam!



Spanar på hönsen, som han inte gillar, de stjäl ibland uppmärksamhet som han kunde fått!
Underbara skapelse!

Känner mig slö, ville inte kliva ur sängen! Låg kvar och halvsov till strax efter 10! Inte bra, helt klart för länge.
Hoppas resten av dagen inte blir lika seg. I morgon beger jag mig till Umeå, dagen börjar då med jobb kl 7 slutar 20 min innan bussen går och ska då stressa som en galning ner på stan. Klockan 22 borde jag vara framme. Phuu!


Sweet


Det var skönt att vara hemma en kväll/natt. Träffa tussen, prata med mamsen och bara mysa. Tråkigare har jag idag, måste dessutom diska... suck. Men efter det väntar sängen och boken som ska läsas ut. Förra boken var Champagne flickan, som handlar om en svensk strippa och en period i hennes liv. Nu är titeln Jag älskade honom. Gillar dem båda! Så vill ni läsa har jag dem, bara att låna :) Fast Sara du får bara låna om jag får tillbaka tjuvlyssnat ;) Sådär, då lyckades jag hänga ut dig lite också, haha! Gull!


Sov så gott, i morgon väntar en ny dag!

Tiden springer iväg


Riktig vår och sedan sommar! Jag längtar!

Försöker få tiden att räcka till. Snart är det sommar, men jag har fortfarande massor som ska hinnas med innan det! 
Idag hoppas jag att mamma ska vänta tills jag slutar jobba så att jag får följa med hem. Träffa tussen en stund den här veckan.

Gjorde halva garderoben igår kväll, bara hälften kvar! Ska jag säga hur många klänningar jag hittade?! Näe!
En hög till Frida blir det också, skönt att ha någon i samma storlek att kunna ge kläder till! Dummt att slänga sådant som är i snudd på nytt.

Fult väder, får hoppas på en bra dag ändå ;)






Mina tankar...

...är inte alltid som alla andras...

Dagens fundering är om jag är ensam om detta "fenomen", det är nämligen så att varje gång jag dricker kall apelsinjuice så kliar det otroligt mycket i mina öron! Vad är det för koppling?!


Bakade bröd igår kväll, så det ska jag njuta av senare! Sicken tur att jag råkar ha receptet på världens godaste limpa ;)
Söt och go!

Undrar om jag ska ge mig i kast med den bedrövliga garderoben?! Nu krånglar internet, så det är ändå dax att gå från datorn! Film ska jag se också, igår var det DreamGirls, idag blir det Elizabeth The Golden Age. Måste ju se alla filmer jag engång köpte och bara ställde in i hyllan.


Bilder är mitt liv, mitt liv i bilder, en dag med många bilder...

Tror att denna helg beskrivs bäst med ett antal bilder!

Var på utflykt med mannens familj, blåsigt väder, men vad gör väl det när man kan ha så trevligt! Det är en riktig friluftsmänniska ni beskådar här!

Denna bild beskriver inget annat än syskonkärlek!

Monkey....

Still the same monkey....

Efter X antal försök med val av sittplats och skapandet utav eld så blev det tillslut mat, godis och bullar (fast inte vanliga bullar) Allt smakar av någon underlig anledning så mycket godare när det tillagats och förtärs utomhus, pyttipanna kunde lätt jämställad med vilken annan delikatess som helst!

Himlen var klarblå, tillslut gav även vinden med sig!

haha...

Lite för många personer på ett o samma korsord!

Jag är sååå nöjd över denna dag! Senare så blev vi bjudna på middag, tackar och bockar, gott var det! Jag har fått vara med en familj i påsk iaf! Det var inte min egen bara. Fungerade det också!

Vårtecken ni vet...:) Såg även årets första fjäril igår!

Så här roligt tycker Da Vinci det är när jag och Linda dricker vin!

Och så här kul hade vi!

Underbar kväll, Perfekt liksom! ;)

Väl inne på G3 (japp vi tog oss enda till krogen!) hittade jag mannen, så fick även den sagan ett lyckligt slut! Sedan att jag trycker in zoomen när jag tar kort det hör inte hit!
Vaknade pigga och glada, kikade lite repriser och åkte sedan till Torvalla för lunch/middag.

Påsken har varit jätte bra, synd att Petter måste åka tillbaka till Umeå idag bara. Men nu får jag börja se fram emot nästa gång!

Dags att plocka ihop lägenheten nu, det blir liiite stökigt när vi är 2!

Post

Härliga, underbara, välförtjänta ledighet nu är du äntligen här! Lika så min låtsas sambo! Hur mysigt som helst ju, han har redan gått o lagt sig, trötta skothög!
 

Det är inte det vanligaste att det kommer post till mig och om det någon gång gör det så är det mest troligt en räkning, men idag var ett undantag! Denna lilla bild låg nämligen på mitt golv när vi kom hem! Det var sött! Drog en hel del på smilbanden! Mer sådan här post åt folket så skulle det nog finnas fler glada människor!

I morgon blir det lite pyssel!

Fler ord än så här blir det inte idag!


GLAD PÅSK


En dag kvar, sedan är det påskledigt! Första gången på mycket länge som påsken inte ska firas med släkten i Borga. Så himla trist, men i år passade det inte. Tänker inte hänga läpp för det, andra skojigheter planeras in istället! Nästa år får jag ta nya tag ;)

Skulle vilja att mina kläder kommer snart :) Inte gör att de går o använda riktigt än, men ändå! Fast byxorna fungerar ju nu om jag tänker efter!

Vädret då?! Alla har sagt att det ska bli fint, så håller verkligen tummarna för det! Nu snöar det, är blött och kallt. Riktigt rusktigt! Vilken tur då att jag kom ihåg att köpa mitt favorit te på affären! Min stora mugg, de sista sidorna ur boken, några sista ord med mannen och sedan är denna dag över!

Ha en jätte bra påsk, vad ni nu gör :)

Sova ut

Sovmorgon och jag känner mig så pigg! Det fina vädret har dock bytts ut mot regn under natten. Gör inte så mycket eftersom jag jobbar hela dagen. Våren kommer snabbare om det regnar, så det kanske rent av är bra :D

Efter jobbet ska jag skynda ner till Linda! Skoj, skoj! Ni gör alla det här så mycket lättre! Tur att vännerna finns när allt annat inte är på topp.

I morgon kommer mannen hem! Stor glädje! Det var ju nästan en vecka sedan vi sågs nu, men det blir lite mer av den varan när jag ändrar mitt schema om 2 veckor. Då kommer jag alltid att vara ledig istället, och fortfarande ha råd med mitt liv! Klingar fint i mina öron!


Måste rensa garderoben, riva ut ALLT och lägga in ordentligt. Det jobbiga är att ALLT är så otroligt mycket. Fast det tar jag en annan dag, en dag med mycket tid!
Nu är det frukost, fixa fram några passande kläder och sedan lulla iväg. Hade tänk att gå dit, men har ångrat mig!


Mina tjejer skiner som solen!

Efter jobbet spenderades timmarna ute i trevligt sällskap av Erika och hennes hund Stiffler! Köpte räkmackor, juice och chilatte, begav oss till badhusparken, som förövrigt är underbart i finväder!

Han mutades, med en räka för att sitta så där fint framför kameran ;)

Efter att Erika lämnat mig tog Jessica över och stod för middags-sällskapet! Började dock bli lite tom i luvan på slutet, men det gav oss bara några fler möjligheter till skratt! Jag pratar nämligen både bak o fram och som en kratta när jag är så trött! Tack för en kanon dag full av skratt och glädje!

Samlar på vårtecken nu! Här har ni ett!

En sak till, Grattis Morfar 70 år:) Han och mormor är på kryssning längst Nilen nu, ingen är avundsjuk. Joooooo!

18 timmar får räcka för idag, så Gooooood natt på er!


Datumet!

Blandade känslor denna helg, har som vanligt varit väldigt kul att träffa familjen, men är konstant illamående och har en jobbig huvudvärk. Allt kommer från min dumma rygg och nacke, måste få massage, måste boka tid, måste göra det snart! Fungerar ju inte att gå runt och må dåligt hela tiden. I Lördags åt vi supergod middag, pepparbiff, rödvinsås och klyftpotatis med rotfrukter! I LOVE!

Lill-grisen min:)

Spanar!

Ser en skotare uppe i skogen och det är ju vansinnigt spännande!

Mams och mina nya stövlar! Så nu plaskar jag i vattenpölar igen.

Om ni inte redan vet det så kan jag meddela att inspelningen av den kommande SATC filmen sker i sommar och premiären ska vara 28.e maj 2010! Ett datum att komma ihåg! Inte nog med det samtidigt som detta börjar också förberedelserna för den tredje filmen som kommer gå upp på biograferna om ytterligare något år. Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda är alla med i de båda filmerna som kommer. Handlingen uppges dock vara mörkare än tidigare. Filmen regisseras åter av seriens skapare Michael Patrick King. Hoppas verkligen att inte mörkare handling innebär ett totalt avbrott från den nuvarande stilen!


Mamma och jag beställde kläder och skor idag! Wiiiiiii! En klänning, ett par byxor och tre par skor till mig. 
Mams o paps körde in mig till stan tidigare ikväll, då gick ja till Linda och myste lite med henne!

Nu är det duschdax! Sen vill hoppas jag på många timmars sömn trots att schemat säger att jag ska infinna mig på jobber klockan 6 i morgon! Sista gången jag börjar kl 6 där! WIIIIIIIIIIII!!

Nattttt


En sån dag!

6,30, klockan ringde-  7,30, jag gick till bussen, illamående som bara den! 8,15-14,20 Satt på bussen. Svor lite för mig själv över den människa som paratade så högt att ingen kunde sova! 15,15-20,15 Jobbade. Det har inte varit någon höjdardag direkt!

Jobbar i morgon också, skulle vara fruktansvärt tacksam om illamåendet gått över tills dess! Funderar på om jag är sjuk!? Känner mig inte i topform.


Vill inte vara ensam ikväll, typiskt. Är van, vänjer mig snabbt, men behöver inte gilla det! Nån dag, nån gång.....

Duscha, The, Sova. SKÖÖÖÖNT!

Fotbollsfrun

Likt äkta fotbollsfruar har nu jag och Tove suttit och frusit fötterna av oss i några timmar under grabbarnas träning. Bra tjej, nöjd att det finns någon jag kan hänga med här!

Vi har dessutom shoppat täcke och kuddar idag! Blir mysigt att sova, allt skulle gått på ca 2200, men vi betalade dryga tusenlappen. Det var ett väldigt bra erbjudande, men kassörskan råkade göra det billigare än det skulle va, inget oss emot :)
 
Jag är bra på det här med att vara med på kort, kan inte se normal ut! Nice!

Nääää nog nu! Natt Natt!


Trask i Slask



UNITED COLORS OF BENETTON. MAKES ME SMILE!


Ett par roliga stövlar borde jag investera i. Inte bara borde, jag ska ;) Super att ha i vår!

Shoppingdag i morgon, lite till mig, lite till lägenheten här i Umeå.
När jag kom fram hit idag så skulle jag gå till ett ställe där Petter och Suat (en kompis till honom) satt och åt, gick i min egna värld och funderade var Sandra befann sig för tillfället, kikar upp och vad tror ni går 20 meter framför mig?! HAHA, nu har det hänt 2 av de 4 gånger jag varit här! Det är bara att tänka på henne så finns hon där;)


Första april idag, har ni blivit lurade? Jag kikar inte nyheterna eller tidningarna idag eftersom jag är så lättlurad. Får väl se i morgon vad för lustigheter de hittade på i år!

Godkväll gott folk.

RSS 2.0