Hektiskt

Klev igår upp tidigt för att se hur Sverigens hockeylag missar alla medaljchanser. Sprang iväg på personalmöte, uträttade några viktiga ärenden, mötte sedan upp mormor för några timmar på stan. Fikade med Lina, åt middag hos mormor, hem för att städa lite och sedan vidare till Robin och Ida. Gick hemifrån vid 08,00 och kom tillbaka vid 23 tiden. Det är inte helt enkelt att vara ledig.

Idag har det istället stressats runt på jobbet, fast jag blev väldigt glad när jag kom dit och såg att min kära mormor lämnat munkar till mig! Såå gott det var! Vid fem köpte jag mig ett till par skor och gick sedan till Pontus för han och Petter hade ställt till med finmiddag! Mätta och belåtna vandrade vi tillsammans med alla andra östersundsbor ner till stortorget för att se vad som skulle hända där. Min kommentar till spektaklet: Fint, kul att det händer något, men segt!



Nu har jag 100 olika projekt och ideér på gång, har kommit in i en av mina kreativa perioder igen! Vilket är så härligt! Kan man försörja sig som mångsysslare? Det vore perfekt!

Jag åker förhoppningsvis härifrån i morgon och återkommer någongång när så krävs.

 


FixarLasse...

...är i farten som vanligt! Tänk att jag alltid ska behöva en käftsmäll (inte ordagrant) för att komma igång! Men när jag väl sätter fart då går det "fort o jävligt snabbt serrö" Tyckte det passade bra att citera Tobbe där!

Rullar iväg till jobbet vid 12 men innan det ska jag köpa fotoalbum och en fågel har viskat i mitt öra att det ska finnas på Åhlens för en inte allt för stor peng. Med lite flyt kanske Petter följer med på en fika, men det är frågan om, han kom nog hem väldigt sent eftersom det kikades hockey i natt.


Vinter

Jajamen, jag får verkligen kalla det för vinter, det var nämligen -36 grader i morse när vi åkte in till staden. Lite halvkyligt kan jag tycka. Idag störde det dock inte eftersom jag jobbade hela dagen och som ni vet kränger man dojjer inomhus.

Igår hade jag iallafall möjligheten att vistas utomhus och ingen är gladare än Bonzo eftersom han hänger med i varenda sväng...

Petter följde också med ut till skogen, så det var en skön helg!

Idag känner jag mig bara trött på det mesta. Men allt löser sig så småning om! Jag har ju redan massor med lösningar på G i mitt huvud!


En sån dag

Ibland är livet bara så härligt.

Termometern har krupit långt under -20 sträcket, men vad gör det då solen skiner som aldrig förr?! 
Jag lullar runt med kameran och önskar att dagen aldrig ska ta slut.

Det är så skönt att slippa vardagen! Men i morgon, då är jag tillbaka...med mer bilder.


T.R.Ö.T.T.

Vaknade visserligen utan väckarklockan, men jag har en påtaglig huvudvärk och känner mig mosig, eller mossig, det är vilket som.

När klockan slår kvart i 10 börjar min arbetsdag och 3 avslutas den. Så de timmarna får jag så lov att hålla mig vaknen och på benen!

OS måste vara boven i dramat, för det har ju blivit en hel del sena kvällar på slutet. Igår lyckades Anna Haag ta en silvermedalj och Sverige vann mot Vitryssland, så det var helt klar värt att trotsa tröttheten för!

Lördag- Nu ska jag starta!

Vad av detta?


Varför kliar det i mina öron när jag äter apelsiner eller dricker apelsinjuice?! Ytterst märkligt!

Dax att gå vidare!

God morgon!

Visserligen har jag varit vaken sedan 8, men det kan ju finnas andra sömntutor där ute! Det är så himla skönt att självmant vakna tidigt och dessutom vara pigg! Fantastiskt!

I dag är det som ni säkert redan vet Fredag, helg igen med andra ord! Dock är jag ledig idag och jobbar i morgon. Men efter det, då får jag åka hem till min älskade tuss!


Mitt hjärta, mitt allt

Men nu till det riktigt stora! På söndag förstår ni mina vänner, ska Marlen (just det, jag) gå och träna! Kors i taket. Det är över ett år sedan jag utövade någon seriösare träningsform sist, men nu är tiden inne för en ny omgång! Den här gången känns det som om jag kan lyckas eftersom det äntligen finns någon i min närhet som vill träna!
Dessutom har en fågel viskat i mitt öra att en av favoritdamerna ska skriva in sig på samma ställe! Måste plocka upp telefonen och slå nummret till denna fantastiska människa för att höra om detta är sant


Tittar ut för att konstatera att det är både kallt och fult! Kontrar med några bilder och längtar ännu mer till sommaren!


Visst ser det väl härligt ut?

Jag har kommit in i en sådan här period när jag känner att det är dax att komma vidare! Det går inte att stanna vid det som är nu. Vardagen börjar bli allt för tråkig för min smak! Planerar time!

Ha en fantasktisk fredag, mitt uppdrad för dagen är att köpa EN skruv! Skall det lyckas?

Fortsättning följer...


En kylig dag


En riktigt kylig dag som till största del har tillbringats utomhus med diverse vänner och hundar. Började dagen med en lååångpromenad tillsammans med Linda och DaVinci. Sedan bjöd damen på te och kakor som jag tacksamt gluffsade i mig. Har alltid så trevligt tillsammans med denna tjej! Därifrån gick jag för att möta upp Jennie-Lie, dax för att träna hund!

Tack för idag damenarn och vovvarna!


OS guld


Murphys-lag

En helt vanlig tisdag! Slutade jobbet vid 4, gick till Syltmonstret för att äta semlor med mannen, hans mor och bror! Vandrade senare hemmåt, fick en god middag serverad. Åt tills jag blev illamående, dog på soffan. Bläddrade i Elle, vinkade av Petter som for på klubben. Tittade skidskyttet, blev besviken! Väntar på nästa skidskytte, tänker dricka te.



Detta lät säkert som en mycket behaglig dag i mångas öron, men då ska jag säga er att Murphy har spökar rejält på slutet! Igår tömde jag ett tvättmedelspaket upp och ner, i morse vaknade jag med en frilla värre än trasselsudds och då var hårborsten borta! Spårlöst! Tog vantarna för att springa på jobbet, väl ute såg jag att det var två vänster handskar! O så där har det fortsatt....

Jävla Murphy!

Men god kväll på er, skall mysa med ensamheten nu!

Att klippa eller inte klippa?

Det är frågan!

Mitt hår har blivit ganska långt, vilket jag visserligen tycker väldigt mycket om. MEN det är inte så himla kul eftersom det bara hänger där. Ett frisörbesök skulle dessutom vara väldigt bra så det säkert var 2 år sedan sist!

Då kommer jag till den andra frågan, Vart?! Sist gick jag på Studio Lila och blev djupt besviken! Skatan (jo, så arg var jag att detta är namet jag gav henne) klippte av mig jättemycket hår, fast det inte var det vi kom överens om!

Den tredje frågan är HUR?

Är det någon som har ett bra tips är ni hjärtligt välkomna att dela med er!


Okänd mark




Idag rastade jag äntligen mina ben! En promenad på 2 timmar tillsammans med Lina. Eller jag vill nästan kalla det ett äventyr, eftersom vi hamnade på helt okänd mark! Efter snart 7 år i Östersund finns det fortfarande saker att upptäcka, fantastiskt!

Efter promenixen som förövrigt slutade vid Ica Kvantum traskade jag in i en iskall ÖP-hall för att se när Petter spelade fotboll. Efter vad som kändes som en mindre evighet (50 minuter) körde Claes hem mig, hem för att laga mat, som inte blev bra.

Ja det var min alla hjärtansdag! Inte romantisk, men helt klart bra!


Myskväll med damerna

Ibland behöver man en myskväll med damerna och detta blev av igår. Vi kikade på melodifestivalen och OS, dessutom tuggade vi i oss en hel massa gósaker!

Nu är jag glad att OS äntligen är igång, sport, sport, sport heela tiden!


Marlen goes karamell


Hittade några nya nagellack jag inte kunde motstå! Är helt såld på det mintgröna som just nu befinner sig på mina naglar.

Väntar nu på att mannen ska komma hem då han klev upp flera timmar innan jag ens började fundera på att rulla ur sängen. Det är ett strålande väder ute, påskväder! Därför ska min kära Petter få följa med mig ut! PUNKT.

Senare, ikväll kommer jag få besök av tre underbara damer!

Fortsättning följer...


Till högstbjudande!

Jag säljer min kropp till högstbjudande! På grund av outhärdlig smärta vill jag ej längre veta av den! Dock behåller jag huvudet då det fortfarande faller mig i smaken!

BÖRJA BUDA!


400 för en misshandel

Jag gruvar mig alltid när jag ska träffa en ny kiropraktor. Den här gången gick blev det dessutom riktigt obehagligt. Kvinnan tryckte så pass hårt på någon magmuskel att det fortfarande är ett märke där. (Det har nu gått 7 timmar) Starkare nypor får man leta efter! Efter en haltimmes misshanldel av min stackars kropp fick jag tacka för mig och betala 400 spänn. Har legat i en soffa sedan dess. Det gör ONT ONT ONT! Varför för hon illa mig på magen och halsen när det är skuldran som är boven i dramat?!




Tröstade mig med lite nya saker. Detta var dock betydligt billigare än att gå till plågoanden, 60 riksdaler! Ett riktigt klipp, ordinarie pris låg på 300!

Nu ska jag beklaga mig lite mer inför Petter, äta bullar som mormor skickade med mig och titta på halv åtta hos mig!

Gó kväll gott folk!


Min mamms o min momms!


Idag ska jag träffa mamma och mormor, eller rättare sagt om 20 minuter! Vilket betyder att det börjar bli bråttom, för morgonrock är inget att gå ut i! Jalla!

Hoppas ni får en riktigt bra dag!


Hoppas på turen!

Alltså, de här fröna jag proppade i mig i morse var rätt spännande! Jag la dem i ett glas med vatten och efter någon minut hade allt förvandlats till en gele. En gele med massa grus i! Men det var inte så illa som befarat, fortsätter nog med det här ett tag till. Men om ni tittat på dem (bilden). Visst ser det nästan ut som små insekter eller nåt liknande?!

Nu sitter jag själv i lägenheten, Pontus har varit här på middag men för ett tag sedan gick de båda virrpannorna för att titta på fotboll. På min tv rullar en säsong av Sex and the City och datorn söker efter lägenheter, har jag sagt hur mycket jag längtar efter nått större? Något där jag slipper gömma mina tavlor bakom tv:n och inte behöver göra staplar av kläderna som är högre än Turning Torso.

Hoppas att något dyker upp snart, det har ju en förmåga att alltid lösa sig. Så jag hoppas på turen den här gången också!

Jag har bestämt mig...

...för att sluta fuska! Nu får det vara helt stopp på min otroligt dåliga ovana att trycka i mig sådant som innehåller laktos, FAST JAG INTE TÅL DET!

Hej då Bregott, hej då, choklad, hej då yoghurt i små burkar med barnsliga smaker.





Däremot kan jag säga hej och välkommen till pshylliumfrön! Ni hör min entusiasm va?!


Ska snart iväg för en helt vanlig dag på jobbet. Kommer gå i vindensfart har jag bestämt!


Willy-Boy

Willy Björkman, han hamnar lätt på min top-tio-lista över roligaste personer!
Bygglov, veckans höjdpunkt. 


"Vi gjorde rätt, men det blev fel"

"Har man jobbat med ett projekt i flera år är det lätt att tappa sugen. Och tappade sugar är inte kul"


Fullt upp!

Har inte tid med bloggen! Storstädar, röjer, rensar, slänger, sorterar
och plockar ihop.

Tvättat från 12-22. Nu är allt rent, ALLT! Garderoben är tiptop, dock fortfarande överfull.

Mitt i allt fick jag ett meddelande som gjorde så ont att läsa, och jag kan bara föreställa mig hur du känner älskade vän! Det svider enda ner i hjärteroten! Skickar alla tankar till dig!

Fortsätter i morgon för nu står kvällsfika på schemat.

Kalaskväll

Kvällen började med att jag åkte upp till Linas nya lya för tacomiddag. Efter några timmat där bar det av till Torvalla för en intensiv förfest. En timme senare, då hade klockan redan hunnit passerat 00 slaget, anlände vi på Plaza. Skakade rumpa med tjejerna och träffade några av grabbarna som jag alltid hängde med för en herrans massa år sedan! Kanonkul ;)


Bilderna blev som de blev, jag skyndade mig att trycka på avtryckaren så snabbt som det bara gick! MEN om nu inte korten avslöjar det så kan jag meddela att alla va döläckra!

Nu har jag varit på middag hos mannens föräldrar och en del av hans släkt. God mat och många skratt.

Passar på att tacka alla för de här kvällarna! Härligt att ha så många bra människor omkring sig.
Nu ska jag bara njuta av att inte göra någonting. I morgon är det söndag, ännu en vecka har gått.

Bort


Borta bra, men hemma bästa??


Ibland längtar jag bort!


Så kallad myskväll

Igår kväll hade jag och Petter en typisk Marlen o Petter myskväll, Köttbit och fotboll på Larrys. (Jag är fortfarande mätt) Pontus kom ner för att kika på matchen med oss och det blev en mycket trevlig kväll!
MEN, det tog över en timme att få maten plus att jag faktiskt inte gillar stället. Usch och fy och blä. Om ni visste hur en del i personalen blivit behandlade! Oseriösa människor borde inte få vara chefer. Skönt nu fick jag det sagt också!

Nu ska jag ut på stan för att hitta på något med Jonsson. Nått nytt fuffens antar jag att det blir ;)

Ska se om jag kan hitta någon bra film. Var så himla länge sedan det var filmkväll här hemma. Nu när vi dessutom är förkylda/halvsjuka båda två så borde det passa utmärkt!

Nej nu får jag inte låta damen vänta längre!

Over & Out!

Min bibel

Det är så kul att stöka på med kameran, även om jag ibland blir tokig
för att det inte går som önskat. Men med min nya bibel går allt bättre!
Om bara vädret ville bli lite mildare och lite soligare, supertrist att testa allt
inomhus nämligen.

Det är två timmar kvar till jobbet. Gruvar mig lite, men med någon alvedon
ska det nog gå vägen. Vill verkligen inte missa några dagar. Dessutom så ska jag kika hur mars schemat ska se ut. Någon som måste vara klart snart.

Har börjat på ännu en tavla. Denna gång står Bonzo modell. Även om jag gillar att bara måla vad jag förtillfället känner blir jag aldrig riktigt nöjd.
Därför finns det säkert 5 påbörjade målningar här, jag kan aldrig bara ha en på gång. Växlar mellan att måla alla möjliga och omöjliga saker.



Det var allt för nu! En dusch och någon annat än en morgonrock, sen så! Ha en bra dag!


Äntligen här!

Länge har jag väntat, nästan blivit lite orolig för att det aldrig kommit men nu är den här! Min obligatoriska fökylning! Har av någon underlig och fantastisk anledning varit friskare än på mycket länge, så jag hoppas att detta inte blir värre. Har bestämt mig för att klara av mina timmat på jobbet i morgon!

Mitt ryggskott har blivit lite bättre, men det är inte skönt att röra sig. Försökte få tag på den kiropraktor jag brukar gå till, så förhoppningsvis har hon en tid till mig inom en inte allt för avlägsen framtid. Hon är förövrigt grym!

Kom tillbaka från mamma och pappa idag. Vädret var lite väl kallt för att träna Bonzo utomhus. Nu tränade vi istället på att han ska lugna sig när det kommer främmande människor. Tog med mig kameran hem, MEN glömde minneskortet i lägenheten. Inte mycket blev som planerat, men det var skönt att åka dit.

Det blir en tidig kväll, lite fika och någon timme framför tv:n sen sover jag! Natti Natti!

RSS 2.0