Underbart

Det har varit/är helt underbart väder idag, och inte nog med det, jag har varit ledig!
Bonzo var till veterinären, och det blev 450:- för att visa upp tassen. Dyra grejer. Men det är ju tur att det inte var något iaf. Han kanske får ha tratt ett tag, för han kanske hade en förhårdnad efter något gamalt sår (veterinärens ord)

Efter det tog jag på mig "promenadskorna" och vandrade till Torvalla, gick några dåliga genvägar och fick ont i fötterna. Men det var helt klart värt det (fick ju en glass)! Kommer dit ,får lite fika, stressad åker jag sedan vidare till Frösön. Där väntar middag (en väldigt god sådan) Alltid lika trevligt att vara hos mormor och morfar! Blev ett snabbt besök, bror skulle vidare och jag ska iväg och bowla med jobbet, om jag inte ångrar mig och gör något annat istället.
image42


Nu ska jag skynda iväg till S. Ska se om hon hittat sin mobil!
Ha en trevlig kväll! Det tänker jag ha, och hoppas på att jag slipper sova själv:)

Vill ha allting

image36image37

image38

Är verkligen helt förälskad i alla produkter från Body Shop. Den ena luktar godare än den andra! Jag behöver snart ett större badrum. När jag ändå håller på att önska så skulle jag vilja ha en större garderob och en större lägenhet också! Men men, nu får jag använda de utrymme som finns. Om man handlar på Body Shop den 24 april går 5 % av dagens föräljning till stiftelsen forskning utan djurförsök. Jag är ledig på torsdag så jag går nog dit då!

Såg på tv en dag, där de sa att man väljer om man ska va en Ior eller Tiger (i Nalle Puh) Jag är nog både och! Olika dagar, det måste vara jobbigt att alltid vara på språng med något nytt på G, även fast det är väldigt roligt när det heöa tiden händer saker, men vissa dagar bara älskar jag att vara slö!
 

       

Inte många dagar kvar nu

Snart är det min födelsedag (25 april) Har inte lyckats fixa något till bror än, som även han fyller den 25.e. Men det ska väl inte vara så svårt! Jag gillar ju att köpa presenter! När jag var yngre avskydde jag att Henrik fyllde år samtidigt som mig, jag ville ha en egen dag precis som de flesta andra hade! Ville verkligen inte dela den med honom. Men nu tycker jag att det är bra, det är våran dag.


Helgen som gått har varit väldigt bra! Var upp till Petters föräldrar efter jobbet i fredags och käkade middag där, trevligt. Lördagen var det jobb och efter det utgång, mycket lyckad sådan. Och söndagen var lugn. Jag tror att alla utom jag var helt förstörda! haha!

Fick höra en riktigt trist sak i går, en bekant hade blivit misshandlad när han skulle hem efter krogen. Han ligger på sjukhuset nu. Blir så arg när jag tänker på det! Vilken Idiot gör något sådant!?!

Nu ska jag göra mig klar, börjar jobbet om några timmar.

Nya kläder!

Har införskaffat lite nya kläder o annat smått o gått, en klänning, 2 linnen, ett par vita pumps, en skarf (modell extra-stor) ett halsband, massa hårprodukter och en del grejer till lägenheten. Är väldigt nöjd med mina inköp. Men nu är det jobb resten av veckan (utom söndag), så någon mer shopping blir det inte. Har faktiskt jobbat 5 dagar denna vecka, vilket behövs!
image32
(ser du halsbandet Linda)

Nu har jag städat lägenheten, dammsugit, skurat, diskat o tvättat. Väldigt rent här nu! Hela lägenheten luktar lime! Kommer bli mysigt att lägga sig ikväll! Lite trist att vara ensam bara. Inte det jag tycker bäst om. Men självklart kan det vara skönt med lite egen-tid!

I måndags träffade jag min solstråle Linda! Det är så härligt att ses! Ser fram emot sommaren när hon ska vara i Jämtland! Tisdagen var jag ledig och tvingade med stackars Petter (en hel timme) på stan. Senare den dagen var jag med Åsa och Ola! Det är så trist att vi bor så långt ifrån varandra. De är verkligen roliga att umgås med! I går så va de "spa kväll" med kinamat, solarium och massage (för vissa) Mysigt var det!

Precis som jag trodde har det så här långt varit en mycket bra vecka! Förhoppningsvis fortsätter den i samma stil!
Nu ska jag fixa klart i lägenheten, fika lite och sedan göra kväll!

G´Natt

Härligt

Nu var den här helgen slut, det gick väldigt snabbt. Men, tiden går snabbt när man har roligt. I fredags packade vi in hund o kläder i bilen och begav oss till Borgafjäll. God mat o trevligt sällskap, helgen kunde inte varit mycket bättre. Ett minus för vädret dock. Bonzo fick träffa Vox, vilket blev en succe! De lekte tills benen inte bar dem längre! Eftersom det inte blev mycket utomhusbildet taget lägger jag ut några från andra besök där uppe. Bara så ni får en hint  om hur härligt det är!


Några få av alla mina härliga bilder!

Förra torsdagen var jag iväg och tränade, ett tuffare pass än jag var van, klarar det utan problem men knät var inte helt okej dagarna efter. Men det har redan repat sig, jag hoppas ju på att jag ska kunna träna upp musklerna så pass mycket så knäskadan inte besvärar mig.

I morgon ska jag träffa Linda, underbart. Även Åsa är hemma med sin Ola så dem får jag se på tisdag, så denna vecka är något att se fram emot!

Lite Rosa

Har idag förälskat mig i ett par skor! (Ingen blir brydd) Helt underbara, rosa, ballerinaskor! Rosa är inte min färg, men tänkte göra ett eller kanske två undantag. Har även hittat en jacka jag måste kolla in.
I morgon ska jag klippa mig, är rätt så nervös, hon som ska klippa mig är känd för att förkorta av håret mer än man önskat. Men jag får hoppas på det bästa och vara väldigt observant!

Idag har det varit så uselt väder! Men, det är väl så här det ska vara. Hoppas bara att det är lite bättre i morgon så jag orkar mig ut i affärerna. Jag har en plan, känner mig väldigt kreativ och tror bestämt att jag ska tillverka några tavlor. Det färdiga resultatet ska dock bli spännande att se, hoppas att det ser lika bra ut som det gör i mitt huvud!



Nu väntar sängen!

En tyst promenad

Helgen har varit väldigt lugn, åkte hem till föräldrarna. Både mamma och pappa jobbade så det var inte så mycket att göra. På lördagen tog pappa o jag en promenad på sjön med Bonzo. Riktigt härligt. Vi gick nästan helt tyst i en halvmil. Men det är rätt så skönt, med tanke på att jag i vanliga fall pratar non stop! Resten av dagen gick åt till att baka, laga mat och umgås med min favorit hund! (som inte alltid gör sig bra på bild)

 
Nu är jag tillbaka i stan och borde bege mig ut med tanke på det fina vädret!
Nästa helg ska familjen (inte bror) åka upp till Borga! Ser verkligen fram emot det! Hoppas så att jag har mina kusiner där uppe då!


O så även jag...

Tanken är då att jag ska börja blogga. Utav vilken anledning!? Ja det undrar jag med! Får se hur det går helt enkelt! Nu kollar jag bara var som finns, och vad jag ska lyckas hitta på här. Riktiga inlägg kommer senare!

RSS 2.0