Är det mitt samvete?!

Nu har Sandra åkt hem, så nu är jag göralös! Sitter och ska framkalla en miljon kort, datorn har slagit rekord i snigelfart! Grattis! Men nu snart har den lyckats ladda upp alla bilderna! Jag har inget tålamod och vill att allting ska gå snabbt! Långsamma människor måste ju vara något av det mest irriterande jag vet!

Igår åkte, jag och kusinen hem till skogen, där badade vi hunden, gick promenad, åt godis, snacka skit och hade trevligt!

På G ner till sjön

Vi älskar vatten lika mycket!

Stiliga killen!

När vi skulle hem blir det råttjakt! Till våran förskräckelse får han tag i det äckliga krypet! Med noll självbehärskning skriker både Sandra och jag rakt ut och kutar åt varsitt håll. Blev det bättre undrar ni?! Nej säger jag, detta ledde ju självklart till att han börjar jaga oss med råttan i munnen, undrandes över vad det var för rolig lek! Efter mycket om och men får jag honom att släppa den!

Sedan följde vi med mamma o pappa till ett ställe en bit hemifrån för att markera ut lite saker. Fint ställe är det!


För er som undrar, "fopplar" flyter, tack och lov lät hon bli att bygga segel till dem!

Allt är så fint på sommaren!

Glömde att berätta en sak i förra inlägget! När vi var på zoo så kom det fram en liten kille på 3 eller 4 år till Sandra, han kollar med stora  ögon och flinar, sedan klappar han henne på låret och går sin väg! Det fattades bara att han sagt fin apa!

Här har vi beviset för att lillgrabben hade rätt! Apa enda ut i fingerspetsarna, denna sällsynta art har också hakat på toffeltrenden!
Innan vi somnade kom vi fram till att samvetet har mottagning fram till kl 10 på kvällen, inte konstigt folk ångrar så mycket och mår som de mår dagen efter! Det är djupa funderingar som snurrar i våra huvuden!


Dagens frukost!

Tack för den här gången! Det har varit himla skoj att ha dig här, jag kommer snart och hälsar på dig!

Ska gå och möta Madde när hon slutat jobba, sen ska vi iväg och kolla på när mannen spelar fotboll, tydligen stod serieledarna för motståndet denna gång, så få se hur det går.
Men innan det ska jag plocka ihop lite saker här!

Nu får det va nog

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0