Lyckopiller

På fredagen var vi på stan (håll i er nu) 6 timmar! Alla var väldigt trött i fötterna. Hungriga åkte vi till Max, för en snabb hamburgare kan ju aldrig vara fel. Tjii fick vi, 45 min kö o galna barn överallt. Jag blir inte ett återkommande inslag på Max.
Vi åkte senare ut till skogen, bestämde att vi skulle ut och fiska dagen där på. Sagt och gjort, trots det dåliga väder packade vi in oss i bilden på lördag förmiddag och for.
Ola öste vattnet ur båten, jag jagade en stackars liten groda och Åsa packade i grejerna.


Det var riktigt mysigt, solen tittade till och med fram ibland.
Vi började fiska.


Har inte berättat det, men jag lånade Henriks alla fiskegrejer.

Efter en hård kamp drog Ola upp den första fisken.

Fiske lyckan var kanske inte den bästa, även fast vädret vad optimalt. De andra fiskarna blev dock lite större. Men absolut inget tt ta rätt på.

Lagomt till fikat kom spöregnet! Myyyyyysigt!

Försöker lätta upp stämningen!

När vi väl ska hem, (höll ut i 3 timmar) startade inte båtmotorn, vi får ro! Det var bara o turas om!
Som tur var så sken solen då.


På kvällen blev det björnsafari, såg 4 bonus älgar, dock inga släntälgar. Under turen hann vi upptäcka att Jessica behöver nya glaslögon, inte ens med kikaren såg hon älgen! haha!
Vi hade allsång och dansade, helt klart min roligaste safari.

Ser ni det rosa? Ola blingade bilen lite!

Ni är tre lyckopiller (Åsa, Ola, Jessica) Tack så hemskt mycket för kanon dagar!

Kan även säga att Jessica hade sjuk tur när vi på kvällen spelade kort! Det händer inte!

Idag har det varit en lugn och stillsam dag hemma. Har målat, städat, myst med Bonzo och inte mycket mer.


Med denna bild avslutar jag detta inlägg!

Sov så gott

The sweetest ass in the world

Nu väntar jag på att Åsa o Ola ska komma in till stan. Jeii, vad roligt!

Lyssnar på låtern The sweetest ass in the world! Den gillas skarpt!
Linda det är dags att dra ihop någonting snart!

Sandra vi måste planera (hur vi nu ska lyckas med det) in när vi ska ses!
Tänka sig att jag ibland är ett kontrollfreak som måste planera allt in i minsta detalj.
Men när det handlar om släkten, då är allt väldigt spontant!

Så mycket roligt att se fram emot! Min bittra vän, jag trivs med mina nöjen;)
Men måste säga att jag saknar dig mycket! Inget är som vanligt utan dig.

Hoppas på fint vädet i helgen! Får man tro SMHI så blir det helt okej!
Snart är EM slut också, trist! Vad ska jag då kolla på? Det här har varit som
en avvänjningskur (stavning?) från alla mina serier! Ser ju ingenting på TV längre.

Ha den bästa helgen!

(Sandra, jag kan nu på förhand säga förlåt, jag kommer inte kunna
uppdatera bloggen över helgen, ha överseende! Men jag kan ringa! haha)


Glädje

Vill ni veta något? Jag ska till Grekland, närmare bestämt ön Lefkas. Vad underbart det ska bli! Jag åker med min manfriend (nu flinade du till lite va Linda?) Jag förstår inte ens att jag ska iväg, men när jag väl gör det kommer han få en jobbig period med mig o min resfeber!

Lefkas:
Lefkas är en mycket speciell ö som är separerat från fastlandet bara genom en konstgjord 25 meter lång kanal, över kanalen finns två broar som binder samman dem igen. ön är fylld av underbara stränder, imponerande sevärdheter, bergrik terräng och grönt landskap som gör detta till en unik plats i det grekiska öriket. För din bekvämlighet finns det ett stort utbud av logimöjligheter, bland annat hotell, lägenheter, rum, med mera för att tillgodose allas önskemål för sin Greklandssemester
.



Kanske ska berätta att både jag och Linda älskade Sex and the city filmen! Se den om du inte redan har gjort det! Kände mig helt lycklig när jag kom där ifrån!
Jag, Katta & Jasmine hade kul åt Jiddra inte med Zohan också! Härliga brudar!

Igår bowlade jag, Åsa, Ola, Jessika, Lina & henner kille. Mitt resultat var verkligen inget att skryta om, men det var väldigt trevligt! I morgon ska vi göra stan. Sedan följer jag med Åsa & Ola hem till skogen där helgen skall spenderas.

Nu ska jag bara städa lägenheten, kolla fotbollen, duscha ta det lugnt och vara nöjd över att inte ha något att göra! Huvudet känns helt tomt efter intensiva dagar på jobbet. Men nu är det några lediga dagar som väntar!

Mitt nya måste (som jag verkligen gillar) Hitta en ny bikini!

Va lika glad som jag!på er!

(Sandra nu har ja uppdaterat, e du nöjd nu;) Sötnos!)

Blandat

Midsommar är över, jag är fortfarande förkyld och vädret är trist. Ska snart åka till jobbet för att tillbringa några timmar där. Bror satte sig tidigt i lördags morse för att köra upp till Boden, där han nu befinner sig.
Fredag, midsommarafton, familjen sitter och äter en mycket god middag och har trevligt tillsammans. Helt plötsligt kommer Petter och hans föräldrar, haha, vilken överraskning. Så nu har alla träffat varandra. Kvällen var jätte bra, fotbollen var märklig! Hur lyckas Turkiet?? Under hela EM har de varit i ledning ca 2,5 minut och har tagit sig till semi!

Notera min fina midsommarstång modell mini


Bror och hund

I morgon ska jag och Linda se Sex And The City filmen! Hur kul blir inte det? Även ikväll kan det bli ett besök på biografen med Katta, Jiddra inte med Zohan. Mys med mina tjejer helt enkelt!

Åsa och Ola är uppe i Jämtland nu, ser fram emot att träffa dem!
Mamma och pappa vill åka på semester, vilket betyder att jag måste va hundvakt. Min sommar var helt utan planer och nu helt plötsligt blev det jätte mycket! Men jag hoppas verkligen på en sak iallafall! Mer om det sen, om det nu blir av.

Känner mig så stressad när jag inte vet någonting! Känns bra när det står klart och tydligt i min almanacka vad jag ska göra och när det ska ske. Men men, det är mycket skoj på G!

Nu ska jag göra mig iordning! Ha en bra dag!

Midsommar


Med dunder och brak fick de ryska kanonerna bollen att rulla in inte mindre än 2 gånger i det svenska målet. Vad gjorde svenskarna? Inte mål iallafall! Så nu är det slut på den svenska EM festen, jag däremot fortsätter nu helhjärtat att heja fram Portugal till EM guldet! Dock ser Holland ut att vara starka kandidater till att få kalla sig bäst i Europa.

Midsommar är nu nära, jag beger mig hem till lilla familjen och firar i lugn och ro. Bror ska flytta, något jag tydligen inte tyckte så mycket om. Det kom som en överraskning, både flytt och mina känslor över hur mycket jag faktiskt kommer sakna honom! Det har ju alltid varit en sådan självklarhet att han är i närheten. Men nu är det som det är.

Separationsångest- Fy tusan för det!


Hoppas på att vädret håller i sig åtminstonde tills i morgon, så vi slipper grilla under ett paraply igen! Kusinerna kunde inte komma ner, men jag hoppas verkligen att de kan komma en annan helg, så att vi alla får umgås igen!

Nu är mams o paps på G in till staden, och jag har ännu inte bestämt mig för om jag åker med dem tillbaka. Lättast är det ju helt klart att göra så, hade bara väldigt gärna velat träffa Erika. Men hon finns ju förhoppningsvis kvar!
 
Det här var allt för mig, nu får ni roa er med något annnat! Ha en underbar midsommar!

Fotografen

Kom hem igår efter en helg hos föräldrarna. Det har varit väldigt trist väder nästan varje dag nu ett tag. Men på söndagen kikade solen fram och har sedan dess lyst. Mams och jag bakade massa bröd en dag, väldigt gott!  Sen när finvädret anlände var jag ute och lekte fotograf, som ni får ska få se. Jobb måndag-onsdag, sedan är det ledigt över midsommar.

Efter jobbet igår så kom Ola ner en sväng, vi var nere i badhusparken och njöt utan den sista timmen sol, käkade glass och kollade sedan på fotbollen. Appropå fotboll så kom Petter hem från Innsbruck igår, Jeii! Ingen är lyckligare än jag!

Nu sitter jag här på min obekväma pall med ansiktsmask och hårinpackning (är väldigt fin) hör matchen i bakgrunden och ska snart bege mig in i duschen. Efter det blir det så klart ännu mer.....just det, Fotboll!


Ola och jag

Jag är ute och fotograferar

Älskar vatten

Ingen bra båt!

Snart midsommar!

Jag sitter och filosoferar på bryggan!

Då var ni uppdaterade igen! På återseende!

Nöjd

Nu har jag o Sara varit ute på upptäcksfärd, vi hittade en massa nya ställen vi aldrig trampat runt på förr. En lång och skön promenad blev det! Till och med solen kikade fram när vi gick ut, det var första gången idag. Kul att hinna va med dig också, så lättsamt. Vi fick en sådan härlig Hakuna Matata känsla, hehe.

Petter tog vingarna o svävade ner till Innsbruck i morse, lyckliga han som får vara där och se EM på riktigt nära håll. Fick ett sms där han skrev att det var härlig stämning med massa glada människor. (Näe, jag är "INTE" det minsta avundsjuk)

Ska tillbringa helgen i skogen hemma hos familjen, blir kul. Tycker inte om att vara i stan när jag måste vara själv. Mamsen har semester så där finns sällskap, tror dessutom att resten av ligan befinner sig på hemmaplan också!

Ingen tvätt, disk eller städning har jag heller! Så nu väntar bara lite mer fotboll och kvällsfika, efter det blir det sängläge!
Har bestämt mig för att vara duktig när P är borta, vilket innebär att somna och kliva upp i tid! Dessutom att äta som jag är van, vi har otroligt olika tider på allt så det kan vara lite svårt ibland.

God Natt På Er

Sverige!

VI VANN!!! Otroligt härlig start på detta EM för Sveriges del! Riktigt jobbigt första halvlek, men i andra lossnade det!
Haha, 2-0 till Sverige, trist för Grekland!

Dagens bästa replik stog en sportkommentator på radion för : Om Ibrahimovics mål är ett drömmål, är Hanssons ett jävla skit mål!

Jag är så GLAD!


Det bästa av allt, det är mååånga dagar kvar på EM!

En trist dag

Nu har jag varit iväg och fixad dagens måsten. Pappa ringde nyss och sa att min tid hos tandläkaren vad avbokad! När jag väl är beredd på att gå dit då blir det så här! Surt! Ny tid i augusti, har snart fått tiden flyttad ett år.

Idag är det tvätt och städ dag. Låter inte alls roligt, mitt berg av kläder är snart svårare att bestiga än Mount Everest, dessutom regnar det och är allmänt trist.



Roliga nyheter, Linda kommer snart hem, lika så Åsa och Ola. Jag ser verkligen fram emot det, så fint väder är vad som önskas tills dess. Bada, sola, fiska och åka båt är några av de saker jag hoppas vi ska kunna göra!

Har kommit fram till att det här me att skriva lång blogginlägg inte riktigt är min grej, jag tycker det är mycket roligare att lägga upp bilder istället!

Snart börjar tvättandet, dags att söka rätt på allt!

Nu får ni ha det bra!


Pälsvård och EM


Bonzo blev sur och tyckte det var riktigt blä att duscha! När jag hade tvålat in hela hunden, så var det bara det eviga sköljandet kvar. Nu ramlar pälsen av honom ( lugn, det är normalt! all underull ska bort nu) Mamma och jag har kammat honom i många omgångar och igår gick X antal timmar åt till pälsvård!

Jag ljuger inte när jag säger att vi kammat bort 10 sådana där omgångar (bilden ovan) Men fin blir han, och tillslut var även han ganska nöjd med tillvaron! Har ingen bild på resultatet.



Nu är fotbolls EM i full gång! Härligt! Några veckor med massor att se! MEN, jag är en aning avundsjuk på Petter som ska åka dit och se Sverige-Spanien!Fast Portugal är mitt lag, haha! Det har hejat på dem sedan jag o Petra satt och kollade på ett stort fotbollsmästerskap för många år sedan! (Var det förra EM Petra?)

Skulle inte bli ledsen om det gick bra för Sverige också!

Heja Sverige, Heja Portugal!



Nu har jag bråkat klart med den här sidan! Over and out!

Mycket

En hel del har hänt. I torsdags tog bror studenten, med allt vad det innebär! Det blev en lång dag som började vid 7 på morgonen. Fikade hos mormor, åkte vidare till kyrkan och såg när de fick sina betyg, fikade en gång till hos mormor, jag och pappa begav oss ut på stan och kollade flakåkningen. Alla är så lyckliga, solen gassar och jag håller på att svimma. Vi ser inte till H´s flak någonstans, men så plötsligt får vi en skymt av flaket som är pyntat med en piratflagga och granar.


Det blev som sagt en långdragen historia, de rullade runt i stan i timtals, men när vi äntligen fick åka hemmåt väntade en underbart god studentmiddag!
Åter i Östersund- studenterna firar för fullt! Gick runt och kollade lite grann, men jag känner mig gammal, trots att det bara var 2 år sedan jag gjorde det här själv. Kul hade dem iallafall!

Igår var en mysig dag!




Måste bara visa bilden på hur tjock Raj egentligen är! Kan också passa på att nämna att det inte är min katt, så jag tar inget ansvar för hans utseende, haha! Han är så söt, men skrämmer ihjäl mig när han hoppar upp i sängen och ska gosa på morgonen!

Så nu åker jag härifrån! Hejdå

Ledighet?

Jag skulle kunna vara ledig en längre tid nu, åtminstone om man får tro mitt schema. Dock så hoppas jag på att det blir någon dag på jobbet iallafall. Ska ju ha en efterlängtad semester i denna sommar, första gången på 2 år nu! Hur skönt som helst!

Vädret är kanon bra!

Har jobbat i helgen, har gått dit varje dag, förutom igår när jag cyklade för första gången på väldigt många år! Sist jag trmpade på en hoj i stan så resulterade det i en krock med en parkeringsmätare och ett buskage! Gick mycket bättre denna gång, tog mig både dit och hem utan problem!

Det är inte så frestande att sitta här inne och skriva när jag ser på vädret där ute, så nu får de va nog för idag! En glass skulle sitta fint just nu!



Ny vecka, nya möjligheter!

RSS 2.0