Schemafobi!

En aning förvirrad känner jag mig! Har varit ledig i två dagar så det känns verkligen inte som att det ska va helg nu! Jobbar ikväll och i morgon, ledig söndag och måndag. Inte min favorit vecka. Jag har nån konstig schemafobi! Saknar tiden innan min fasta anställning (som jag på ett sätt är VÄLDIGT glad över) MEN, det är trist, jag gillar verkligen inte att veta var och när och hur jämt. Så många som verkar tycka att det är skönt, helt klart tryggt att pengarna rullar in varje månad och att jag har en aning om hur mycket. Jag skyndade mig att slänga mitt årsschema när jag fick det, det gör mig inget annat än deprimerad!

Vad bjuder den här helgen på då? I morgon blir det en stund med min favorit, middag och blommor!!! Sedan hoppas jag på att få träffa en annan härlig tjej!
Söndagen, tänk så skönt om det ville vara strålande sol! Så att jag kan vara ute hela dagen! Någon som vill vara ute med mig då? :)

Längtar så fruktansvärt mycket efter Borgafjäll! Vårvinter, sol, snö, skidorna, skotrarna, fisket, fjällen, min släkt, ALLT!!! Det är ren och skär lycka.



Sandra, nu är det inte länge kvar! O du, vi har fått en present också!

Solen skiner, ha en underbar dag!

I´m here!

"Hemlisen med att hitta en bort tappad sak är att veta var den är!" sa Tiger i Nalle Puh.
Så rätt så rätt!

Saknar min mys....jag är hemma, men det är inte han. Men i morgon är jag tillbaka i staden, någon som vill hitta på nått?! Eller så är det redan fullbokat :)

Fick ett gulligt sms från Linda, tackar för det:) Energikick! Hoppas vi hinner ses nu snart! Jag hör föresten av mig redan i morgon!

Ett samtal från en annan Linda som gjorde mig glad, jag saknar dig!

Blomdejt i morgon! Den ni!

Det är så skönt att ha alla människor omkring sig igen, jag har nog varit lite isolerad tror jag. Men nu är det full fart som gäller, och ju mer jag gasar ju lättare går det! Jag har mina "lyckopiller" och er är jag beroende av, på ett väldigt bra sätt! Ni kan alltid få mig att skratta!

En sak till, jag spelade innebandy match igår! Grymt! Visste inte att jag saknat det så mycket. Kung på plan som jag var, fixade jag ett super snyggt självmål! Fast vi vann ändå, jag kände att det andra laget ehövde det ;) Jäkligt nöjd över att knäna inte gjorde det minsta ont, jag kan springa igen!!! Livet är på topp!

Dejtat

I går hade jag en dejt med Linda! Jag gick därifrån med ett leende på läpparna, vilken härlig tjej! Så roligt att hon nu inte bor mer än några minuter från mig! I like! Det var 6 år sedan vi umgicks sist! Men super kul med en spontan människa!

Har även hunnit dejta Erika och min Sara! Jobbar, varit hem för att leka med Bonzo...ja det är väl det jag gjort. En blom-dejt ska jag på snart också!

Mindre än 2 veckor kvar till Umeå, Sandra och kattskrällar! :) Jag är rädd för katter, de är lömska och hugger en i fötterna när jag ska sova. Sandras katter gillar tydligen det så jag kommer vara livrädd! haha.

För er som missat det så är det söndag, full fart! Massa kul att se fram emot, kanske en dejt i kväll också. Livet är så härligt ibland! Nu saknas det bara lite sol-

Jessica är det långpromenad på G snart?

Ta det lugnt

Be the change!

Då var det ny president i USA, hoppas han gör ett bra jobb. Han verkar vara en så bra människa! På tal om bra människor så verkar även Ara Abriamian (stavning?) vara en otroligt sympatisk människa, kolla på Mästarnas Mästare på 1.an så ser ni vad jag menar. Det går kl 20,00 på tisdagar. Nu när jag bara har kanal 1,2,4 och 6 så har mina tvvanor ändrats radikalt! Men just det här programet är kanon bra! Inget tjafs och gnäll, bara massa kända idrottsmänniskor som tävlar med och mot varandra i alla tänkbara saker. Jag rekomenderar!

Nu när Obama ska installeras är det full fart i landet! Nästan 2 miljoner är där för att vara med om det historiska ögonblicket. 7000 bajamajor hade de ställt upp på ett stort fält såg det ut som och ett hotelrum som i vanliga fall kostade 1400 per natt gick nu på 7000 och man var tvungen att boka minst 3 nätter! Tänk om det hade varit så i sverige när vi får ny stadsminister!

Jag hade fel om den där tanten jag skrev om, hon är 72 år och går på gymmet 6 dagar i veckan! Phuuu! Blir trött bara av att höra det, men så pigg vill jag också va när jag är 72! Det är ju aldrig försent att börja!

Gjorde nått nytt till middag, pasta med krämig sås och kyckling, vill va lika bra som mamma på att laga mat. Min mat duger, men det blir aldrig lika bra som när hon gör det! Petter råkade ut för mitt "hungershumör". Vilket inte är att leka med, det kommer fram ett litet monster när jag är hungrig! Som tur är försvinner det lika snabbt som det kom när maten landar i magen! Tur för honom ;)

Känner att jag behöver lite sommarbilder i detta ruskväder.....


Lääääängtar!
Fler bilder blir det inte när uppkopplingen väljer att jävlas!


Nu kurrar magen igen, Petter kommer väl hem från träningen snart! Då är det dax för dagens bästa mål, kvällsfika! Gott! Bröd o massa smör o O´boy ;) Jag skulle kunna leva på det!


God natt på er!

Roliga saker

Då är jag tillbaka efter helgen. Var hemma och hade det lugnt och skönt. Men ordet lugnt är inger jag kan använda som beskrivning för de 20 och 30 års kalas som jag var på. Jag och Jessica gick dit till middagen och då hade de andra varit igång sedan 12 på dagen....vilket märktes big time! Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, ett gäng med galna människor, undra hur de mådde dagen efter!? Jessica och jag gick hem tidigt, fikade hos mamma och pappa sen for hon hem till sig. På söndagen gjordes det inte många knop. Var och hälsade på mormor och morfar på kvällen. Är det någon lägenhet jag verkligen skulle vilja ha så är det deras, så ljus o fin, kanon utsikt över storsjön och så är det inte massa gamla saker... nytt nytt nytt! Alla som sett den tycker lika, så de har verkligen haft tur!

Nu väntar jag på att mannen ska vakna o se om vi ska äta någon frukost. Börjar ju va lite hungrig! Jobbar ikväll igen.

Den 6.e åker jag till Umeå :) Det ska bli hur kul som helst! Saknar ju min lilla kusin!!! Dryg bussresa, men det är det värt! Jag skulle åkt redan i november....men det gick ju si så där med det, har mycket bättre arbets-schema nu! Förkylningen som Sandra hade måste smittat över telefon, för nu har jag den!

Sedan ska jag kanske till Gällö och hälsa på en tjej jag var mycket med när vi var små, det ska också bli så himla kul ifall det blir av! Har knappt satt min fot i Gällö på snart 6 år!

Hade tänkt att hitta igen en artikel i Aftonbladet, men internet är väldigt segt just nu. Jag har ju tänkt mig att gå på gym igen när brorsan flyttar in till stan. Tycker att det är väldigt trist, men bra, sedan såg jag just den där artikeln om en tant på över 70 år som gick på gym 5 gånger i veckan! Herregud, kan hon det borde ju jag klara nån gång i veckan!

Nu är det mat! Ha det så bra idag :)

Idag är en dag...

...med dåligt väder, men som tur är kan man ju vara inne!

Ska ringa mina babe nu och höra vad hon pysslar med. Mysa med henne är ju bland det roligaste jag vet!
......Middag och film, inte illa det ;) Vår favoritfilm och favorit mat!

Vad att göra nu då? Stryka kläderna som jag skulle gjort för flera dagar sedan? Kanske det. Sortera garderoben!! Snart får någon komma hit och tvinga mig att göra det! Måste måste måste!

Åhh, jag köpte en ny väska och en jacka igår! Riktigt nöjd blev jag.

Sommar o sol hade inte varit helt fel nu, jag vill ta fram mina klänningar och skor....stackarna ligger bara o dammar nu!
Jag saknar alla mina skor, jag gillar inte varma och tjocka kläder! booooo! I-lands problem, inget att lyssna på! ;)

Nu ska jag ta tag i mina garderobsbekymmer!


Vi hörs senare, ha det så mysigt i rusket!

Ego-tid

Nu är det välförtjänt ego tid på mitt schema! Tog nyss en lång dusch, med hårinpackning, peeling och hela köret. Synd att jag gjort slut på mina produkter från body shop, dags att införskaffa nya! Jag vet att jag sagt det förr, men det tål att upprepas, deras produkter är fantastiska! Ska sätta mig och bläddra i min glamour tidning som jag fick av bästaste mormor när jag var där och åt middad tidigare. Det är så skönt att bara sitta och prata med henne!

Morgonen började inte så bra! Jag bestämde mig för att ställa klockan på 6,30 för då hade jag ju 20 minuter att göra mig klar på, men ångrade mig, tänkte att stressa är dumt så jag ställer bak klockan en kvart. TRODDE JAG JA! När jag vaknade och väl kvickande till slog det mig att jag måste varit väldigt virrig igår jag hade ju ställt fram klockan en kvart. Men jä*lar vad effektiv jag blev på 5 minuter var jag färdig och ute! Fick tugga i mig en torr brödbit på bussen. Härlig start.

Hade svårt att sova igår, hade läst om Mengele "dödsängeln" i Auschwitz. Riktigt, riktigt vidrig läsning, blev illamående. Storhetsvansinne är snudd på underdrift. När jag blir illamående bara av att läsa en artikel i en tidning så funderar jag över hur de stackars människorna ens klarade en dag där.  En gamal klasskompis vars morfar var fånge där föreläste en gång på vår skola, han hade så svårt att prata om vissa bitar och sa flera gånger att mycket hade han inte ens berättat för sina barn. Det går verkligen inte att förstå. Men jag ska vara väldigt glad att jag inte vet mer.

För att prata om något roligare, har haft riktigt trevligt med söta Erika i går och idag! Tackar för det! Härlig tjej. I morgon är jag helt ledig! Sovmorgon here I come!

Nu äntligen har jag tagit mig i kragen och lagt upp bilderna på datorn, så här kommer det....

middagsfix på nyår

Tjejen som våldskramar. Där blev det nytt år!

Vi med stil!

Jag och min Bästa Linda! Den Bästa kvällen, kommer minnas den!

Bror med sina favorit damer.

Bus med min favorit! Tänk om man var lika lättroad och bekymmersfri som honom.Han lever för att leka. Behöver bara tänka på min lilla tuss så ler hela jag!


Nu ska jag lulla runt lite för mig själv en stund innan mannen kommer hem från träningen! Jobbigt med så sen träning. Men han är bra :) Undrar just om han vill ha ha fika?! Förmodligen.


God natt på er, hoppas ni sover gott!

En bra dag

Jag skrattade åt din kommentar moster ;) Men jag funderar om du syftar på att det är jag själv som slarvar bort mina saker! Det har i alla fall varit lugnt på spökfronten nu några dager, alla saker är där de ska vara. Tur för mig.
Har haft några riktigt trista dagar på jobbet nu, men när jag slutade igår så hämtade Jessica mig, vi handlade och ställde till med en härlig tacomiddag! Pratade om allt mellan himel och jord, så himla härligt med sådana människor! Underbara energikickar! I morse var det så otroligt härligt att ha vetskapen om att väckarklockan inte skulle ringa. En hel ledig dag. Har pysslat runt i lägenheten, möblerat om en del och satt upp mitt nya vitrinskåp, är så nöjd över det! Nu får ni komma och titta på det. Det blev so mvanligt några Marlen-lösningar...på gott och ont.

Har bakat en kladdkaka också, det är tur att det alltid finns någon som vill äta när jag bakar, för jag själv gillar det ju inte.

Några bilder blir det inte idag heller, har inte orkat lägga in något när det inte är min dator, men det kommer väl när jag känner för det.

Det har varit en jätte bra dag, så nu är jag glad och nöjd. Jobbar kväll i morgon, ska nog fika med Erika innan. På tisdag börjar jag tidigt, usch och fy! Men i morgon är det ju sovmorgon:) 

Jag ger upp, natt på er!

Det här är mitt år

Det är ganska skönt att vara utan internet, lite trist ibland, men jag sitter inte där och sölar i onödan. Mannen har snabbt fixat sig ny uppkoppling, men jag är inte känd för att vara snabb när det gäller att fixa sådana saker!

Måste ju berätta vad som hänt sista veckan! Året har helt klart fått en intensiv start, nyår firades med Jocke, Emilia, Tommy och mitt gull, Sara. Trevligt hade vi, åt och drack väldigt gott. Sedan hamnade jag mycket oväntat på samma fest som mannen, efter det bar det av tillbadhusparken för att skåda fyverkerierna. Rätt så kallt ute så vi hjulade hem och spelade spel. När det var dags för Jocke och Emilia att fara hem har bilnycklarna spårlöst försvunnit! Totalt borta, finns ingenstans. Men rutan på bilen fick klara sig, för Jocke upptäckte att bakdörren tydligen inte gick att låsa, så han kom iaf åt extranyckeln.

Årets första dag spenderade jag i Torvalla, lugnt och skönt med god mat och trevligt sällskap. Fick en nyårs present också, något som jag hoppas ska hjälpa min mage! Håller tummarna. :)

På fredagen var det jobb som gällde, efter det var jag inbokad på laserhallen, så där var vi ett gäng och lekte ett tag. Gick på bio med mannen senare, the day the earth stod still är ingen kanonfilm, men nu har jag sett den.

På lördagen var det mys heeela dagen, var med Linda och hade det helt otroligt roligt! Så mycket kärlek till dig! Det är så härligt att alla är hemma över jul och nyår, och trist att det nu är över igen. Jag saknar er redan!

Till det roliga, det spökar i min lägenhet!! Har alltid misstänkt att det finns någon mer än jag där, och nu är det bevisat! Ni minns den försvunna bilnyckeln, jag hittade den igen, i min garderob!!! Där ingen av oss var in under hela nyårskvällen!! Sjukt, den låg inte ens längst upp utan i mitten av min enorma klädhög! Otäckt! Dessutom har den försvunna hemtelefonen kommit tillbaka, den fann jag på min skohylla som jag har granskat både en och två gånger! Men det är ju skönt att veta att jag aldrig är ensam iaf, haha! :S

Har jobbat en 10 timmars dag och känner mig rätt uttråkad nu.  Ganska trött också, skönt att det är öppet som på en söndag i morgon. Åker hem till mamsen och myser efter jobbet.

Bidde bara text i dag, bilder får ni senare! Jag undrar om jag har lyckats tjata så pass mycket så att vi åker till IKEA på onsdag, hoppas hoppas!!

Ha det så undebart! Jag skickar en stoooor kram och tanke till min tjej!
Over & Out



RSS 2.0