Spök-helvete!


Hela dagen har jag verkligen ansträngt mig för att hålla ögonen öppna! Tejp och tändstickor skulle varit till stor hjälp! Men nu är mina 20 timmar på jobbet slut! I morgon är det ledigt, dock inte sovmorgon. 8 går bussen. Kl 2 bör jag ha landat i Umeå.

Det här spöket som härjar i lägenheten går mig verkligen på nerverna nu! Tre stycken mp3 finns i min ägo, när jag nu för en gångs skull verkligen, VERKLIGEN, vill ha en så är alla borta! Spårlöst, syns inte, finns inte! Någon driver med mig! 
Tänk om det är massa skrikande barn på bussen i morgon! Sådant fixar jag bara inte! Suck!

Kväll nu då, ska packa min väska, IGEN! Jag är drottningen herself på att packa!

NATTI NATTI- Imorgon får jag träffa min Pirat;) Arrrg!

Pirater!

Pirates of the Caribbean 4! Ja en sådan ska det tydligen bli! Inget mig emot, dessutom har Keira Knightley tackat nej till en 4.e inspelning, enligt mig är hon inte nödvändig. Johnny Depp ska få ut hiskeliga 493 miljoner för den 4 filmen. Tänk er en sådan lön! Fantasisummor för oss vanliga dödliga! Men men, han kanske är värd det, utan honom skulle jag aldrig se den, han är klockren i sin roll. En till sak som gör att jag garanterat kommer sitta bänkad på bion är att Russell Brand ska spela Jack Sparrows bror!

Han kommer bli en grym pirat!


Vilken trio! Jag längtar redan!

Nu har jag det ju! Jag valde Petter eftersom han ser ut som en pirat! Han kanske ska ställa upp i filmen! Succe! Ingen som ser vilken typ jag faller för! HAHA!

Nä nu spårar det snart ut! Efter 10 timmars jobb är jag riktigt mör i både kropp och huvud!

Natti!


Linda

Lyssnar på Bob Sinclar och tänker på en av världens bästa tjejer!

MISS U BIG BIG TIME!

Du & Jag i sommar!

Sommartid!

Äntligen kommer det vara ljusare på kvällen! Äntligen börjar vår och sommar närma sig! Äntligen!

Hemma i skogen har helgen lugnt seglat förbi.Vädret var jätte trist, så enda utevistelsen blev när vi tränade Bonzo. Igår var det stor besvikelse när jag insåg att kanal 6 saknades hemma, detta betydde ju INGEN fotboll! Båda mina favorit nationer spelade, i samma match! Boooooo! 0-0 blev det iallafall.

Nu ska jag dammsuga, skura, plocka saker, tvätta, laga mat, sedan efter det då ska jag inte göra någonting annat än att mysa med mig själv! Onödiga tidningar, Exotic snacks, Vindruvor, Tavlan och Film :)

Sköna söndag!

Snart är det Onsdag, då bär det av till mannen och Umeå igen!

I morgon

Känner hur tröttheten smyger sig på, det har varit en lång och seg dag. I morgon börjar jag halv 8, så då är det inte tal om någon sovmorgon.

Tog mig i kragen och köpte en ny dammsugare, det var på tiden, för det stacks under fötterna när man gick på mitt golv ;) En liten, billig och blå men den fungerar bra! Väldigt intressant information, eller hur!?

Har druckit min varma oboy, tror jag ska lägga mig och läsa en stund, fick nämligen en ny tidning i brevlådan idag :)  (allt om historia) Finns massa tidningar jag vill ha direkt hem, men det kostar rätt mycket!

I morgon åker jag, så då blir det nog en datorfri helg! Bra, för jag blir rätt less på den, men det är svårt att hålla sig från den!


I morgon ska jag träffa mitt glädjeämne!

Sov så gott då!

Jag har gjort en upptäckt!

Det har redan hunnit bli torsdag, tiden flyger fram!

Mannen sitter på bussen till Umeå, själv funderar jag över var som tänker roa mig innan jobbet.
Igår fick vi god middag hos mannens föräldrar, lugn och mysig kväll.

Är det någon som vet vart jag kan hitta målarduk, som inte redan är uppspänd?! Så att jag själv får välja storlek på tavlan.

Kommer åka hem till hunden i helgen, hoppas att bror ska med annars blir det bara jag och Bonzo. Finväder vill vi ha, så att dagarna kan spenderas utomhus :)

Så till min lilla upptäckt....
Fördrev lite tid på Kiks igår och råkade då hitta epilette, ett "sandpapper" som man gnuggar bort håret på benen med. Har nu prövat och måste säga att det fungerar riktigt bra! Den fungerar även som peeling så det är ju ett plus! Jätte enkelt att använda, 5 st extra "sandpapper" följer med. Allt för 65:- Googlade och hittade andra kommentarer om den, en tjej skrev att den tog bort solbrännan. Vad hon har för ben vet jag inte, man blir jätte vit just när man använt den, men det är ju alla döda hudceller och små hårstrån som lägger sig likt ett dammtäcke som man senare duschar bort! Gnugga bort solbränna, jovisst ;) En sak bara, gnugga inte allt för hårt och länge, då kan det bli irriterat.  Jag rekommenderar!


Bädda sängen och käka lite lunch står som nästa på schemat.

Ikväll träffar jag Linda, wiiiiiii :)


What to do?

Kanelbulle och mjölk = hur gott som helst! Måste försöka få i mig något innan jag ska iväg och kika match och enligt mig var detta uppenbarligen ett godkänt alternativ till middag! Somliga dagar älskar jag mig själv! Ungefär som när jag flyttade hemifrån för många år sedan, då gjorde jag en hel sats med sockekaksmet, satte i mig den och mådde pyton. Men det var lätt värt det, jag gjorde det för att jag kunde!

Efter den 6 timmar långa bussresan så nådde vi äntligen slutstationen, Östersund. Ni uppmärksamma läsare la säkert märket till de lilla men ack så betydelsefulla ordet vi, det är nämligen så att mannen följde med hem! Bara tills på torsdag, men ändå. Det är guld!

Jag är sugen på att måla, inreda, träna hunden och baka. Kommer mest troligt inte göra någonting av det ikväll,
fast det känns ju bra att ideér finns!
Sådana där söta cupcakes skulle va kul att få till.


2 timmar ute i kylan, det är nog bäst att jag letar rätt på varmare kläder nu! Ikväll behöver inte jag vara ensam :D

En sak till, min "omvandling" av lägenheten har faktiskt börjat!

Over & Out!

Björkarnas stad

Ja, det är i denna stad jag befinner mig i just nu. Dagen har varit lugn, var ner på stan en sväng, fikade, gick i affärer, handlade lite till lägenheten och vandrade sedan hemmåt. Middag och nu är Petter på träning. Jag kikar på nytt läge och drömmer om att äga hus, om många år!

Aprilväder, från snö till strålande sol på 2 minuter!

Alla dessa träd!

Love :)

Hittade ett par nya solglajjer också, ett par aprikosa. Precis vad jag behövde! Hittade även min stooora temuggar, äntligen! Så nu kan ni fika hos mig!

Nu ska jag plocka ihop lite här och fixa upp de nya grejerna.


Trevlig kväll gott folk!

Bara bäst!

Eftersom jag gillar bilder i bloggar och jag hellre lägger upp det i stället för en massa text så kommer här min vecka som var i bilder;) Se och avundas;)

Jag och Saris var ute och vandrade en vacker dag tidigare i veckan!

Den här måste jag bara visa, vi fick ett brev skickat till jobbet med denna lilla lapp! Det finns verkligen  ärliga människor! Det är så sött. Vi la aldrig pengen i kassan utan låter den sitta på anslagstavlan istället!

Släkten samlad för morfars 70 års kalas.

Min vackra kusin, äntligen fick jag träffa henne! Mama och moster är de andra på bilden, vackra de också såklart!

Supergod middag. Morfar blev verkligen förvånad, han visste nämligen inte om att vi skulle fira honom :)

Haha, interskämt ;) Skulle sätta en slant på att det var våran släkt som gav internskämtet ett ansikte! Love it!

Bästa bästa bästa människorns i hela världen!

En GPS till födelsedagsbarnet!

Kvällen avslutades, jag följde med morbror och moster hem, så jag bara behövde sitta 3 timmar istället för 6 på bussen upp till Umeå dagen där på!

Nu är jag uppe hos mannen, mysmiddag igår. Han är en jäkla virrkuse! Hemresa i morgon.

Over & Out

Därför


Det är inte konstigt att så många vill ha hund!
Man får gränslös kärlek, får se total lycka varje gång man kommer innanför dörren, någon som alltid gör allt för dig. Ingen visar känslor så bra, det är så äkta! JAG ÄR GLAD! Vill kunna ha honom i lägenheten, kanske ska börja träna det! Då är jag inte ensam iallfall och konstan sysselsatt.

Inte datorn var det, men jag har städat nu! Vilket verkligen var på tiden! Nu väntar jag... Undra just hur länge jag ska göra det då?

Får väll sitta och pilla nästan eller nått.

Trött, trött, trött!

Vilken natt.

Tack Jessica! Att veta att du finns betyder massor, du kan säga rätt saker!

Trodde inte jag skulle ta mig ur sängen tidigare, har helt klart sovit för lite! Men nu är jag uppe, ny dag, nya tag! Helt ärligt orkar jag inte känna något. Lägger ner, struntar i det, säger att nu får det vara nog! Jag är färdig med det här! Det är konstigt, jag kan ta mina känslor, knyckla ihop dem till en boll och sparka iväd dem! Idag ska blir en rolig dag, det är ju en del på G :)


Gasen i botten, det här har jag inte tid med!

Ledighet

Fredag kväll, i en riktigt ljus lägenhet. Har satt upp nya gardiner och draperier. Känns väldigt annorlunda men jag är nöjd! Har nyss varit på taco-middag, gott gott gott! Innan det var jag upptagen med jobbet, vaknade klockan 6 i morse, är numera uppe med tuppen! Hade jordens absolut tråkigaste uppgift, tack och lov var vi 3 som jobbade med det. Nu är det långhelg, ledig enda tills på onsdag! Hur skönt som helst!

Nu har jag varit ensam i över en vecka, det går riktigt bra. Får ju mycket tid över till alla andra, inte för att det var nått probem förut. Det är ju det bästa med vårt förhållande, vi är inte en och samma person! Tur är väl det! Är glad att jag inte är så beroende. Men visst saknar jag, bara några dagar kvar nu.


Hinner med mycke shopping och klädspaning:)

Ska kika klart det sista på let´s dance, en väldigt lugn kväll. Nu har jag inget mer att skriva :)

Over & Out!

Godmorgon Torsdag!


Strålande sol även idag! Humöret är på topp, lägenheten ska snabb röjas. Sedan väntar möte med fröken Jonsson! Jobbet kräver några timmar av mig och sen är det kväll igen.

Nu är det inte så många dagar kvar till söndagen! Då får jag träffa mannen igen!

Hinner inte sitta här, snabba ryck! SKYNDA!

Ut och njut av solen :)

Dagen...


2 sötnosar och lyckopiller!

Mys med valpen!

Lillen!

Fika & Buzz

Härlig start på dagen!

Precis som igår kväll är jag OTROLIGT trött! Så detta blir dagens sista ord!

Fresh



Kära vänner, det är Onsdag! Veckorna går snabbt och helgen närmar sig med stormsteg. Skönt med sovmorgon, vaknade vid 9, kände mig pigg. Röja runt lite här, sedan kallar plikten.

Trött

Ögonen är på väg att fara ihop, tror John Blund närmar sig. Igår var han ju inte närvarande så det blev inte så mycket sömn som önskat. Strax efter 5 ringde klockan, under några minuter råder total förvirring (som vanligt den tiden) vad tusan är det som låter?!?.....larmet. Blir lika besviken varje gång!

Nu är jag bara trött och lätt retad, till och med min stickiga tröja irriterar mig! 

Dagen har varit bra, jobbet gick rätt snabbt, lönesamtalet gick toppen, lunchen var trevlig och så hann jag träffa damen en stund, promenad med valpen och en varm chilatte. Stora planer för en helg i juni ;) Längtar redan! Dagen fortsatte med god pizza (hemlagad, of course) hos mormor. Jag är där och äter så fort jag får chansen, det är så skönt att få mat, gör ju inte direkt avanserade rätter till mig själv annars.

Fick semester på måndag och tisdag, så då blir det Umeå. Vilket jäkla flyt jag har ibland, tackar för det. Gissar att han där uppe (menar nu inte Petter) tänker på mig ibland!

Full fart, tur jag skaffade mig en almanacka så det går att hålla någon ordning.

En kopp te skulle sitta fint!
Sen slocknar jag, natt på er!

LÄNGTAR!

Ute dag!

I går var ju en spännande dag, jag stod på skidor för första gången på flera år. Vilken syn! Men jag klarade den branta backen ner till sjön, ramla dock omkull när jag höll på att köra på pappa. Självklart var det en granne som kom förbi just då, men den bjuder jag på!


Hej o håå...

Gå på tur, är så stolt över att lärt Bonzo dra pulkan! Gick på 10 minuter.

Mycket vatten på isen, det första jag gjorde när jag tog av skidorna var att kliva rakt ner med hela foten i det inte allt för varma vattnet! Bonzo sprang glatt runt och grävde vallgravar runt oss. Inte helt populärt när han vräkte all blöt snö över pappa!

...därav den sura minen och den nöjda hunden i bakgrunden ;)


Sysselsättning...

Det onda vattenhålet!! När jag skulle ta på skidorna trampade jag ner med andra foten så då blev jag iallafall jämnblöt! Klantskalle!

En nöjd och mycket trött hund

Väl hemma satte vi oss i en snödriva för att sola, lillkillen delade liggunderlag med mig, sitta i knät är ju det bästa som finns! Han följer överallt!

Nöjdare än alla andra!
Älskar min familj :)

Det var min helg i bilder. Otroligt skönt! Idag har jag varit ledig, spenderat dagen hos mormor och morfar. Morgondagen börjar kl 5,15, jobb till kl 10, lönesamtal vid 11, lunch med F vid 12, kanske Linda efter det och möjligtvis hemlagad pizza hos mormor ;) Fullspäckat schema! Måste ju aktivera mig när inte mannen finns till hands.

Tidig kväll, så jag ska hoppa in i duschen nu. God Natt på er!

(Vissa ord går rakt in i hjärtat, tack Plupp)

Enjoy

Härliga dag, solen steker, jag har suttit ute i hundgården och solat med Bonzo! Min lilla hund tyckte det var super bra så han kröp upp i mitt knä och sov, han får inte plats men gör det ändå. Nu har jag varit inne och fikat semla! Gott :)  Snart ska skidorna fram, (skotern är trasig) pulkan ska packas med ved och spännas efter Bonzo, sedan bär det iväg på utflykt för familjen Eriksson. Min käre vän kameran följer givetvis med!

Är väldigt glad över att jag kan vara här dagar dom denna, men i morgon åker jag tillbaka till staden! Så om det är fint väder kan ju någon av er räkna med att ni får hänga med mig ;)

Ingen tid att förlora! Enjoy the day!


(Tack älskade vänner för ert stöd!)


Ensam

Nu har han åkt, nu är jag själv.

Det hade varit lättare om jag gillade att vara själv....

Inget bra inlägg, ursäkta.

Nu ska jag...

...berätta om tjejen med flax! Denna vecka slår de flesta veckor med hästlängder, idag fick jag min brors mobil, som jag egentligen skulle köpt för närmre 2000 riksdaler. I morgon ska jag mest troligt en bärbar dator, som jag så länge tänkt skaffa. Tro nu inte att det är slut redan där, jag spelade nämligen bowling med mannen och hans kompis idag, då säger Petter lagomt självsäkert,  vinner du över mig så bjuder jag på en Thailandsresa, sagt och gjort! Resan är nu min!
Jaaa, varför inte!? Det är jäkligt skönt med flyt!



En fin dag som denna...

...ska vi äta middag hos mormor och morfar. LEDIG ju :D Det har varit två väldigt långa dagar på jobbet, blir less på det mesta där. Vissa gör inget annat än gnäller, vilket är riktigt uttråkande att lyssna på. Sedan har jag ju så klart de som gjort att man stannar där också, de som nästan alltid är glada och roliga!

Till middag igår serverade O´learys kyckling med bakadpotatis, tillsammans med en massa fotboll. Trevligt värre. Lite för många tvapparater bara, det blir så jäkla svårt när jag kikar på en match men lyssnar på en annan! Ingenting stämmer!

Ska skaffa mig ett eget internet idag! Vilket är på tiden. Har ett paket som måste hämtas ut också, hoppas hinna det idag!

Sitter och kollar valpar, kan man verkligen ta 8500 för en blandras!? Tydligen, fast jag tycker de var dyrt! Men dessa sötnosar då....9000, åhhh, måste nog införa ett förbud mot valpspaning snart!

Welsh Corgi Cardigan

'
Fast detta är ju min nr 1. I morgon får jag träffa honom! Denna bild får mig att längta så sjukt mycket efter våren, här låg vi ute o solade en jäte fin dag, jag på stolen, Bonzo under. Han som i vanliga fall inte har ro att vara still, men när han är med mig fungerar det utmärkt! Gull!

Nu ska jag ha en underbar dag med mannen, om det går som planerat kan jag åka till honom nästa helg. Haha, jag planerar redan och han har inte åkt än. Skärpning Eriksson!

Jonsson, jag gillade dina 2 första förslag! Deal! Eriksson hjärta Jonsson! 


God natt

Min otroligt långa arbetsdag är över! Tack och lov! 10-20 i morgon, men sedan är det lediga dagar som väntar! Jag lever för mina lediga dagar.

På torsdag åker mannen, kanske jag redan sagt. Det kan dröja veckor innan vi ses igen. Så nu är  jag i full fart med att komma på 1000 andra tidsfördriv. Förslag!? Hittills har jag bara kommit på träning och måla tavlor. Städning brukar jag också roa mig med. Härlig fantasi.

Ähh, trött som tusan. God natt på er!

Dagens Tips



BODY AMERICA

Produkterna är tillverkade av 72% organsiska ingridienser, är dermatologiskt testad för alla hudtyper och har aldrig testats på djur (ett stort plus redan där) Den innehåller även juice från växten aloe vera och nyttiga vitamin E. Priset är bra, ligger på ungefär hundra kronor/produkt. Jag har prövat Southern Belle, body butter. Känns riktigt bra, luktar gott! Ett extra tips, de finns just nu på Rusta, för 59-69 kr st, men bara en av dofterna och det är just den jag prövat. Helt klart värt det :)

Rosa, mörkt, gult

Hemma igen, var länge sedan jag sov så gott som i natt.

Vi har nu kikat på en lägenhet i Umeå, den mest rosa lägenhet jag nånsin sett (fy), det var otroligt tjejigt och långt ifrån min stil. Men det var en fräch lägenhet bortsett stilen, dock är det ju ett andrahandskontrakt så det är bara att leva med. Centralt, tydligen i ett bra område. Så nu är det bara att vänja sig med att vara ensam varannan vecka. Fixa med jobbet, min chef tycker att det är okej att vara tjänstledig, min regionschef gillar det inte. Så jag håller tummarna! Det är väldigt blandade känslor inför det här, så jag kan bara säga tack till alla som hjälper på ett eller annat sätt!

Nu är det en ledig söndag, blir nog tacos till middag. Gott:) Ska nog relaxa lite med Linda och mysa med mannen! 

Är det någon som kan hjälpa mig färga håret? :) Gärna nu! Riktigt mörkt ;)

Vart hittar jag gula pärlörhängen? Har nästan alla andra färger, men gult finns ju inte!!!

Äta kakan?

Hade en riktigt trevlig lunch med Solstrålen igår:) Vi hann gå en sväng på stan och handla några onödiga grejer.
Hinner träffa henne en sväng ikväll också!

"Man kan inte både äta kakan och ha den kvar" Det måste gå!
Helgen kommer mest troligt bestå av bilresor, match, kika lägenhet (!?) Så nu börjar det.
Förvirrad är väl bara förnamnet, men alla säger att det löser sig. Dock vill jag ju alltid veta allting själv, ha det svart på vitt. Det är väl så när man aldrig har haft någon annan att ta så mycket hänsyn till. Skrämmande att lita på någon annan än sig själv! Men allting fixar sig säkert, bara det får gå ett tag. 

Det bästa ut två världar, det är väl ungefär så jag tänkt mig ;) En vecka med mannen i vår lägenhet och en vecka med vänner och familj hemma hos mig! Jag både äter kakan och har den kvar, där ser ni!



Byxorna är redan i mina, skulle inte tack nej till resten heller;)

Ha en lika bra dag som jag

Färg är mitt liv!

Det är onsdag, mitt i veckan, snart helg! Ser ut som om det kan bli Umeå även detta veckoslut.

Idag ska jag luncha med Linda :D Solstråle!

Ikväll väntar en mindre rolig uppgift, lägenheten är verkligen i behov av en rejäl städning! Det har blivit ovanligt stökigt med tanke på att jag är så noga i vanliga fall.

Det är så skönt att det äntligen går mot vår, det är ljust både tidigare och senare, men det bästa av allt är väl att jag kan handla de kläder och skor jag verkligen trivs med! Massor av färger!!!
några av mina väskor

Sjalar och halsdukar


Skorna törs jag inte visa;) Med risk för att mamma ska inse hur många par jag egentligen äger! Men som ni ser så måste jag ha allting i alla möjliga och omöjliga färger! Även min lägenhet genomgår nu en omvandling, färg gör mig glad :D

Snart kanske jag bor i 2 städer, med 2 lägenheter och 2 jobb! Sambo varannan vecka och ensam den andra. Jag, sambo?! För första gången i mitt liv isåfall. Spännande eller otäckt!? Skräckexempel finns det ju en hel uppsjö av, men sedan finns det ju så klart så många som det går kanon för.

Nu ska jag göra mig klar så att damen slipper vänta.
Jag vill ha en valp:)

Så, på önskelistan idag står en valp och mer färg:D
Det förstnämnda får nog tyvärr vänta ett tag.

Vi ses!


Igår, idag och imorgon

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away


Halo by Beyonce

Ibland slår det mig hur tacksam jag ska vara över alla de underbara personer som finns i mitt liv! Ni är guld allihopa! Äntligen har jag förstått att det är helt meningslöst att vara med människor som inte gör något annat än tar energi från en! Jag har världens BÄSTA "andra familj" , mannens familj alltså :) Det var gårdagen det, kom fram till en hel del bra saker!

Träffat min baby för en fika, jobbat, middag hos bror. Det är min dag idag det.
Pratade även med chefen, Börjar tro att jag är född med flax! Det gick precis som önskat, trodde att jag bett om för många saker och att det skulle ta stopp denna gång, men icke! Tack, tack, tack! Fick även en riktigt spännande uppgift på jobbet, skulle lyckas flytta alla varor som hade en sammanlagd yta på 5 pallar till en yta på 2, vilket är omöjligt. Men efter 3 timmar såg jag ljuset i tunneln!

Får se om det blir nått flax för mig i morgon, om turen är på min sida kommer mannen hem.
Vet iallafall att det är 4 timmars jobb som väntar, får se hur de andra timmarna ska spenderas. Någon av damerna kanske är ledig :)

Tack Sandra för denna helg!

Nu ska jag se om bror tänker köra hem mig så att jag kan städa upp den röra som blivit! Det var nämligen någon som tappade bort sin aldeles för dyra nyckelknippa! Skulle nästan tro att det är dödsstraff som gäller om den försvinner! Rotade igenom varenda jacka, väska och sko jag äger, vände upp och ner på allt! Vet ni var den låg?? Ett hyllplan nedanför den vanliga platsen! Härlig tjej, full koll! Ingen klapp på axeln för den inte!

Mumeå

Tänkte visa en del av det vi köpte, allt sitter inte på rätt ställe men det syns iallafall!

Me & Sandra Deee:)

Här har ni en av de två damerna som jag delat säng med. Alla katter vill sova med mig, jag förstår inte, för jag vill inte sova med dem, haha!


Och här har ni det andra lilltrollet!

Har jag nu sett det som ska bli mitt nya hem?!? Det är frågan!

Vad har veckan som kommer att bjuda på? Massor hoppas jag:)

Nu ska Me and Sandra Dee kolla vasaloppet, hemfärd med mannen och hans pappa senare.

Gör nått vettigt nu ;)

RSS 2.0