Natt-Puss


Jaa, det är ju det närmaste en godnatt puss jag kommer ;)

Ska rulla ner i sängen, tidig morgon som väntar. Bror kommer förbi på frukost innan 7, tidig gäst!
Snart har vi helg...väldigt snart! Jag återkommer på måndag, ha det bra så länge gott folk!

Ville inte vakna ju!

Jag ville inte vakna, hade ju världens bästa dröm! Ibland ogillar jag mina grannar, barn som verkar vara helt galna, skriker non stop i flera timmar. Inte nog med det, den gamla tanten som bor ovanför, jag blir uppriktigt brydd över vad hon håller på med som kan låta så mycket! Det smäller i mitt tak /hennes golv. Men men, tänker va lite butter på dem eftersom de väckte mig. Ska drömma samma sak nästa natt bestämmer jag nu.

Idag skiner solen igen, fast det är nog inte så konstigt eftersom det borde inte finnas något vatten kvar i himlen efter allt regnande! Helgen ska bjuda på helt underbart väder som det verkar, så jag ska bara avverka idag och morgondagen. Efter det bär det av till föräldrarna och min HUND :) Bra det, för jag orkar inte vara i stan när det är fint väder!
Nu ser ni varför jag kommer njuta av min lediga helg!

Solen lyser ju som sagt i dag också, så jag knatar nog över vattnet till den lilla ön nu snart.

Barca!

Bästa laget tog hem segern! Barca bäst i Europa. Fast matchen är jag väl inte så imponerad över...
(Jag och spansk fotboll, du vet mannen)


Godaste middagen på flera år tror jag! Sagolikt. Bror hann föreviga sin mat (delar av den iaf) innan den slank ner i magen.

Love Love Love! Mannen, hans familj och lillkissen.

Ehh, ja det stämmer jag sitter och får mitt hår klippt! Ute i en trädgårdsstol i blåsvädret! Han gjorde ett bra jobb, länge sedan jag var så nöjd med mitt hår. Billigt också, gratis ;) Stort tack!

Bilder bilder bilder....men de gör mig glad!

Har nyss haft finfrämmande av min kära Jessica och hennes tussar! Hoppas verkligen att det blir som vi pratat om i helgen! Sleepover i skogen, vore grymt!

Jag loggar ut, sov så gott då gott folk!


Uuut!

Efter att jag släpat upp mannen i ett nästintilll sovande tillstånd ska vi bege oss ut i det fina vädret!

Det var fint även igår, men då blåste det så mycket, kikade fotboll i blåsten gjorde vi iallafall. Idag åker mina kära vänner Åsa och Ola till T-landet, önskar er så klart en trevlig resa :)

En bra dag är en solig dag!


Måste ut, annars blir samvetet dåligt :)

Missing u!

Varje dag påminns jag om hur underbara mina nära och kära är. Igår tillexempel, min bästa Jonsson bjöd hem mig på lunch, sitta på balkongen och sörpla iste, surra och njuta av varandras sällskap. Middag hos mina morföräldrar och sedan en lång härlig promenad med favorit damen. Ni gör mig så glad! Kom i säng aldeles för sent för att orka gå upp och jobba, men det för inget för det är så lätt värt det!

Idag har familjen, mormor och morfar varit på Innefickan och ätit underbar mat! De lever upp till sitt goda rykte! Har man extra mycket pengar så är det värt ett besök.

Nu är mannen hemma också! Fast han har redan försvunnit, men det gör mig inget. När jag vet att han är här får han vara vart han vill :)

Bara det senaste halvåret har det kommit in så många underbara människor i mitt liv, fått tillbaka kontakten med flera stycken och äntligen insett att jag inte måste älska alla, bara nästan ;)

Då man man ju fundera över vad jag saknar!? Min Linda! 2 veckor kvar...sen så! Under tiden betyder ett sms sååå mycket! Ser fram emot sommaren.

Mina vänner, ni är bäst! Till er kan jag säga allt och lite till. Ni är guld, ni är värd ALLT för mig!


Har inte bilder på er alla tyvärr :)


Dagens känsla:


Ska göra romröra att ha på nattmackorna nu. Utgår!

Dagens känsla

Ledig nu igen, kul schema! Har varit iväg och slängt allt skräp jag samlat på mig, huuur mycket som helst!
Vad ska göras i morgon då?! Allt möjligt. Middag hos mormor, kanske träffa nån rolig människa?! Fixa, fixa fixa. Phuu...Ska bara njuta av en lugn dag, där jag får göra vad jag vill och vara med människor som ger mig så mycket!

Sara jag behöver träffa dig (i morgon?!), så att jag kan vräka ur mig lite! (nu har jag nämligen kommit fram till att det finns ett hinder som gör att jag aldrig kommer kunna gifta mig, när vi ses får du veta varför) Du får va min lilla ventil! Tack. :)¨

Vädret är roligt, när jag inte jobbar skiner solen, när jobbet började öser regnet ner, när timmarna är gjorda skiner solen igen! Han där uppe kanske gillar mig.


Dagens känsla: För många bollar i luften

Hemfärd

Om 2 timmar går bussen. Suck, 6 dryga timmar på den. Kommer hem för att sova. Som tur är dröjer det bara några dagar tills vi ses nästa gång, nu blir det mystid med kompisarna!

Lunch, men vad?!

Några av er ser  jag snart :D

En sådan middag!

En sådan middag det blev, vädret fösämrades lite under dagen så vi bestämde oss för äta på restaurang istället. Kinamat, so far so good. Väl inne sprang stressade kineser runt fram och tilbaka. Det svenska språket var ingenting de behärskade speciellt bra heller. Tillslut lyckades vi beställa iallafall. Mongolisk buffé, när vi väl får klartecken till att ta mat står det en elak liten tant som skriker och befaller, NEJ, jag tar tallrik, grönsaker grönsaker grönsaker, Sås!?!? Sa man en fick man alla, det gick inte att hindra henne! Maten smakade som tur var bra men resulterade i att en av oss 4 som åt fick springa och spy. Jag kommer aldrig mer äta där, vi kände oss som dumma turister i ett annat land, de förstod inte oss och vi förstod inte dem. Sällskapet har jag inget att klaga på det var fem-stjärnigt! :)

Nästa gång fixar vi maten själva Tove ;) Så vi vet exakt hur det blir!

Kväll nu, så natt natt!

Vakna!

Jag är vaken, (sedan ett tag tillbaka) det är inte Petter. Fast snart är han det, för nu är jag hungrig på frukost! Har även kikat ut och konstaterat att det är grillväder :)
Har en del grejer att stöka på med idag!

Utgår!

Fotografen är här



Ser ni, jag smyger på älg, tre gånger samma kväll...var dock svårt at få bra bilder. Men de är mäktiga djur, och vi har tre stycken som går aldeles vid hust! Coolt!

Ni ser, en riktig naturfotograf har jag blivit ;)

Nu är jag i Umeå, jag och Tive har kollat när grabbarna tränar. Bestämde att det blir grillning i morgon, wiihuuu! Jag vill ha morgondagens middag nu!

Mer för idag blir det inte, ska ha myskväll!

Mina tankar...Förhållanden

Då är denna långa vecka klar, om man ser till jobbdelen. I morgon rullar jag ju som sagt upp till Umeå.

2 veckor har jag varit ifrån mannen nu, ingen höjdare. Segt, tråkigt, vad mycket enklare det varit om inte avståndet var så stort. Tror inte på människor som säger att avstånd är bra för förhållande. (vårat är inte dåligt, så tro inget) Hur många gånger har jag inte hört att det är bra att längta (håller med, till en viss gräns) att man inte tröttnar på varandra  och att kärleken håller i sig.

Undra om jag är felprogrammerad!? Jag lessna, jag tröttnar och jag tappar känslor. Så är det jämt. När mina kompisar flyttade långt bort saknade jag dem så vansinnigt mycket. Hade kunnat hoppa på första bästa flyg bara för att komma dit. Men nu efter att det gått en tid så saknar jag, fast det känns inte (få det att gå ihop) Jag kan verkligen inte beskriva hur jag menar... Ungefär som att jag inte gillar starka känslor så automatiskt kopplar det ifrån.

Hoppas bara att jag ska lära mig hur det här med långdistansförhållande fungerar. Är det på riktigt så måste det så klart gå även om det inte är vad vi önskar. Mycket som snurrar runt i huvudet, men ingen jag känner är i samma situation nu. De har det så bra i sina förhållanden och har ibland väldigt svårt att slita sig från sin partner. Finns liksom ingen som verkligen förstår mig som jag kan bolla tankar med. Det går inte att jämföra med att vara ifrån varandra några dagar. No offence alla ni som får va nära varandra, ni har tur!

Fast det har ju jag med, Petter är ju min ;) Vi är ändå inte som de flesta andra ens när vi är nära varandra, vi trivs bra utan den andre också! Vi gillar egentid och utrymme, vi vill inte vara för nära. Vi gör gärna saker på varsitt håll, vi är ju ändå ett  VI.

Precis lika rörigt som texten ovan är det i mitt huvud, en liten inblick fick ni iallafall!

Godissugen är jag, har inget hemma. Popcorn får det bli! Schlager då??? Det är väldigt tveksamt.



Kamera skrälle!

Vilka härliga dagar jag haft, en spadag med Linda, som va tiptop! Det enda negativa var väl att det inte passade så bra  att åka och besöka tjejen vi från början hade tänk hälsa på. Men det får vi helt enkelt ta lite senare, ser fortfarande fram emot det. Hemma hos föräldrarna, stökade på med allt möjligt, precis som jag vill ha det. Idag var jag dock tvungen att jobba på kvällen, men hade ju nyss Jonsson på besök så det kändes genast mycket bättre!

I morgon är det jobb som gäller, har bakat en kladdkaka som ska med. Tror vi kommer behöva den!

Har haft med mig kameran överallt så många bilder har det blivit, tyvärr är inte kameran sammatbetsvillig så ingenting kommer upp på bloggen ikväll! Gör ett nytt försök i morgon när tålamodet är bättre!

På söndag åker jag till Umeå igen! Ledig och långt bort!

Kvällsfika, satc, och sängen :D
Börjar bli något av en vana för mig, undra om det kan fortsätta även när jag blir sambo på riktigt!? ;) Eller vad tror du Petter!?
Natt på er!

Promenix

Är det inte helt sjukt att det ska behöva dö en människa innan de som styr Östersund inser att gatulysen är viktiga?! En 42 årig man avled på grund av de skador han fick när en bil körde på honom. Olyckan hade förmodligen inte inträffat om lamporna lyst, då föraren skulle sett honom. HEMSKT! Tänk hans familj, och allt för att de ska spara idiotiska pengar. Sånt här gör mig så arg! Ikväll är Östersund en ljus stad igen,  belysningen tändes med omedelbar verkan. Skickar en tanke till han (+familjen) som fick ge sitt liv för att detta skulle hända. Bravo politiker, Bravo!

Gick hem idag igen, tog "genvägen" över spikbodarna och torvalla! Jenny stod för sällskapet. När vi ändå jobbat 8 timmar tillsammans tänkte vi att nån timme till gör ju inget!

Vid den andra stolpen (vet att zoomen är dålig) står ett rådjur (lilla vita fläcken är rumpan) som skällde på oss, de lät verkligen som en hund! Woff!

Don´t ask!

Fin promenad, nu är jag slutkörd efter att knatat runt så många timmar! Ska lägga mig i sängen snart.
I morgon ställer jag klockan för att gå och möta upp Linda, planerna blev ändrade så vi hälsar på Teresia en annan dag. Den nya planen lyder som följer, spadag! Sola, bada, luncha och relaxa :D Hur skönt låter inte det?! Är det avundsjuka jag hör?! ;) Hehe, känns bra att göra en helt vanlig onsdag! 

Natti natti på er alla! 

Ett litet paket!

Lång dag, åkte till jobbet halv 10 och kom hem vid 21 tiden. Fick dessutom för mig att gå hem, blåsigt och kallt. Ångrade mig efter halva vägen, men då finns det som inga andra alternativ än att fortsätta framåt!

Väl hemma fick jag PAKET :D Två supersnygga klänningar och lite annat som jag fått av mannen! Borde visa bilder bara för att de är så fina, men det får va. En annan gång kanske. Mamsen ska få fixa till dem lite i storleken först.

Dagen började riktigt bra, hade oväntat flax! Gick "snabbt" att jobba mina 10 timmar och nu tänker jag snart bädda ner mig i sängen! Några avsnitt av Satc innan John Blund kommer har jag lättsamt gjort mig förtjänt av!

Ser väldigt konstigt ur ute när all gatubelysning är avstängd. Östersund blev en spökstad, som är obehaglig att befinna sig i efter att solen gått ner. Hoppas att de snart kommer på bättre sätt att spara pengar på än detta! Tänk alla stackare som måste vara ute och gå nu, obehagligt!

10 timmar jobb i morgon och sedan en promenix med Madde. Så nu vet ni vad jag pysslar med de närmsta 24 timmarna!

Natti natti

Glad

Nu har hon åkt, så här sitter jag nu och funderar över hur dessa dagar bäst ska sammanfattas. Roliga, fulla av skratt och snurr!

En konstig/rolig sak hände mig igår när vi gick på stan, jag stod i kö och skulle betala när jag upptäcker att det står en kille och stirrar mig rakt i ögonen, börjar känna mig lite besvärad för jag vet inte vem det är, eller om det står någon bakom mig som han egentligen tittar på. Men när jag stirrar tillbaka säger han Hej precis som om han visste vem jag var.... (i min hjärna händer då detta, ?!?!?!?!) Försöker minnas när jag har sett människan men kläcker tillsist ur mig,
-Jag känner inte igen dig. Då är det hans tur att se besvärad ut, frågar väldigt generat om jag inte är Ronnys.... där avbröt han sig för att högröd i ansikter börja skratta och förklara att jag nog bara var väldigt lik någon. Petra gjorde det inte lättare när hon höll på att bryta ihop under ett försök att undvika sitt skrattanfall och jag gjorde mitt bästa för att inte göra detsamma.


Vi njöt av fika och finväder!

Underbara tjej! Skåne ligget inte längre än ett samtal bort! Tack för denna helg!

Vi shoppade, käkade goda middagar, kikade film, gjorde jätte coola linnen, pratade och hade de så där bra som det bara går att ha när man är med sin släkt!

Efter idag kommer 2 dagar jag inte ser det minsta fram emot! Men det är bara att genomlida, 20 timmar på jobbet.
Onsdag, Linda och jag ska förhoppningsvis åka iväg och träffa en gammal kompis! :D Annars gör vi något annat.

Ska se om någon av damerna är igång och vill hitta på något!

SWE-CZE

Seg dag på jobbet, är så otroligt less på mitt arbete nu. Självklart ska jag ju vara tacksam för att jag har ett jobb och en anställning. Men för tillfället känns det inte bra, gnäll gnäll gnäll. Tråkigt och stressigt.
Tyvärr tror jag att det är svårt att hitta en ny arbetsgivare som är beredd att ge mig ett liknande schema. Inte en helt lätt situation.

I morgon kommer min plutt iallafall, det kommer vara mycket lättare att kliva upp och jobba när jag vet att hon är i stan! Gå ut och äta, titta på bio, mysa, gå på stan, I Love!

Idag har det varit mys tid med Jonsson vi hann med två fika på tre timmar, vi kan vi ;)

Nu ser jag hockeyn så egentligen har jag inte tid med detta, ska dessutom dammsuga och skura! Min bror skulle hämta mig efter jobbet och lämna tillbaka mina tallrikar och dammsugaren som han lånat för länge sedan (har i en månads tid ätit i djuptallrikar). Han ogillar när jag ringer och påminner honom om saker så denna gång lät jag bli. Gissa vem som var långt ifrån stan när jag väl funderade över var han befann sig, oj oj oj, LILLEBROR Bababababaaa bli inte som mig när du blir stor! (men han löste det iaf)

Nä, hockey hej!

Finbesök!

Min älskade kusin ska komma och besöka mig i helgen :D

Kommer att bli hur roligt som helst!



En klassiker!

Eftersom hon snart ska flytta till någon som för mig låter lika avlägset som kina så kände vi att det var bäst att passa på att ses innan det bär av! Sen får jag väl helt enkelt lära mig hur man med tåg eller flyg lyckas ta sig dit!
Spännande, men nu ser jag fram emot fredagen. Kommer bli SUVERÄNT!

Me & Homer!

Riktiga kanon starten på denna morgon, frukost, löpning och snart lunch!

Jag såg säker lika plågad ut som Homer gör! :D

Om några timmar går bussen hem till Östersund, som det ser ut nu kanske jag blir där i över en vecka, hoppas nämligen på att få finfrämmande i helgen!

 Nä, nu får det bli lite käk! Får ju inte vara hungrig på resan ;)

Enjoy the day!

The Romantic Touch



























Detta gillar jag skarpt! Så kommer ni se mig i sommar :)

Hockey VM går vidare, match nu, många mål men rätt trist att titta på. Ska i väg och se bio senare, X-men origins - Wolverine. Inte så fötjust i X-men filmerna, men så var det ju inte jag som fick välja film heller ;)

When it was good

Red One
Flipsyde

You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

That picture of everything I ever dreamed
Now the picture's crashing down around me
Calls are coming in and we're looking at our friends
Wondering who's it gonna be

It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time
Now we got the perks and all the crème
And it's tearing us apart at the seams
But I remember

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

Yeah
Once upon a time it was real
Once upon a time I was thrilled, to get yo call
Then I could get yo all
Then I could get your heart
Now ain't the same
Seem like now it's a game
Once was reckless, but now it's tame
Once was real love and now it's fake
Who would've known this path we'd take

Yeaahhhh

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

When it was good
No we didn't have a cent to our name
When it was good
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

Flipsyde! Har alltid gillat deras musik, denna låt är inget undantag! Så lyssna och njut!
Mannen är på träning så jag kikar bones och äter chokladglass, som jag gång på gång tror att jag fortfarande gillar. Socker är inte så gott.

Nya badkläder kan vara bra att skaffa så här till årets varmare månader, ska bara lyckas välja!
Duscha, fixa lite och hoppas det inte dröjer länge innan kramapan är hemma!

Sliten tjej

Formen var fin på de flesta igår kväll, som vanligt är det väldigt hög ljudnivå och enormt mycket surr när det är personalfest. Det är verkligen helt olika människor, så en salig röra är vad det blir. Vissa viker sig dubbel av skratt och andra är mer allvarliga. Kul var det. Tog en del kort, men det blev av någon anledning inte så bra bilder, haha!

Lyckades kliva upp i morse för att gå till bussen, en otrevlig resa, illamående, trött och VARMT! Nu är det hockey för hela slanten, HEJJA SVERIGE! Vi väntar på att Henke ska komma så att det blir någon middag!

Läste en artikel i aftonbladet, om att frukt inte är så nyttigt, att det leder till bukfetma. Varför är det antingen eller när det gäller tidningar?! Frukt inehåller ju jätte mycket som är bra och viktigt. Undra hur många som nu blir livrädda för att äta frukt!?!  Aftonladet älskar att vinkla, då och då har de inne artiklar om hur viktigt det är att öka sitt intag av frukt och grönt, och nu detta. Jag suckar för mig själv och är sugen på fruktsallad!

Later!

Mer än tusen ord

Känner mig yr efter all sol! Fast det står jag helt klart ut med, det är verkligen underbart! Som grädde på moset så har jag dessutom varit och är ledig! Bilder säger mer än tusen ord, så här kör vi....



 Åhh som jag älskar våren! På sista bilden ser ni mina nya löparskor, invigde dem i går! Gick riktigt bra, förutom att jag inte klarar av att springa i nedförsbackar. Men för att vara jag är det jättebra! Förut fixade ju inte mina knän att gå ens! Idag lider jag av träningsvärk och om några timmar ska det spelas brännboll. Kommer gå si så där. Kvällen skall spenderas med mina kollegor, personalfest, brännboll och grillning! Får inte glömma kameran, kvällen och natten skall dokumenteras!

Borde hitta något att ha på mig, fixa hår och makeup!

OM, jag säger om jag tar mig ur sängen i morgon ska jag sätta mig på bussen till Umeå kl 08,00! Den ni! ;)
Ha en super-trevlig kväll, det ska jag!

RSS 2.0