Vaken

Det är fredag, min helg har redan börjat och jag befinner mig i huvudstaden. Överlevde den korta flygresan, tog oss till t-centralen, och därifrån vidare till söder (med hjälp av Åsa och Ola) .

Mannen och jag är redan vaken och väntar nu tålmodigt vid varsin dator på att Åsa ska vakna :)

Sen skall vi bege oss ut på shoppingrunda! :D

Ha en lika bra dag som jag ska ha!


Men packa då!

Herregud vad seg jag är när det kommer till packning! Tror ni jag är klar än? NÄ! Har inte hämtat ner väskan från vinden än! Ska snart gå till jobbet och efter det åka till flygplatsen. Men det är lugnt, jag hinner nog! ;)

Efter diverse sura miner igår kväll fixades biljetterna så nu är det bara att vänta!

Nog med undanflykter, hämta väskan Marlen! (till och med Petter har redan packat)

Hörreni! Hur lindrar man halsbränna? Jag är inget stort fan av att stoppa i mig diverse preparat (tar tex bara alvedon ifall jag håller på att dö)  utan anser att det finns bättre lösningar, eller att helt enkelt låta saker gå över av sig själv. Men det här börjar bli störande! Någon som har nått tips?!

Okej, nu SKA jag ta tag i det här!

Sthlm- snart är vi där! Skönt!




Igår, idag, imorgon

Igår kväll var jag och tjejerna från jobbet på Cubus vipkväll Fyndade kläder med 40% rabatt :) Jag fick tag på en skitsnygg jacka! En sådan som inte all Bonzopäls syns så tydligt på. Ett par bruna byxor hamnade också i min ägo liksom nått baslinne och leggins! Jackan skulle kostat 800, allt som allt betalade jag 700 :D Nöjd!



Idag
kommer pappa in på besök! Sitt första det här halvåret! Vet inte vad det är med mina föräldrar men de verkar aldrig vilja besöka min lägenhet! Visst att den är liten, men man får ju plats! Nu får jag hjälp med att fixa lamporna som inte gör som de ska :)


I morgon ska vi flyga! Måste ju medge att det inte är en favorit syssla. Det går bra men känns jäkligt onaturligt att vistas så långt ovanför marken. Är inte flygrädd, men alltid nervös. Dessutom är mitt resesällskap inte det bästa, han sover nämligen hela resorna! Somnar vi start och vaknar när vi landar! Därför kommer jag att annonsera om ett större resesällskap när vi skall åka långt! ;) Petter sover förövrigt nu också, undra om han blir glad när jag kör igång med städningen!? Måste ju ha tjusigt när finfrämmandet kommer!
 

Marlen = Morgonpigg!?!

Det är så skönt att vara lite mer morgonpigg nu för tiden. Förut trodde jag att det innebar döden för mig att kliva upp innan 10, kändes faktiskt så! Nu ser det lite bättre ut, vaknar självmant kring klockan 8 :)

(ute och lekte med kameran)

Vi hämtade kött i helgen, vilket kan vara ganska irriterande för en hund som inte får smaka!

Som "tur" var ramlade en påse köttfärs på golvet som han fick tillstånd att sluka! Sagt och gjort!


Hur tidigt jag än kliver upp blir det alltid stressigt till jobbet! Förstår inte det här ;) Dax att stänga ner och göra sig klar! Jobbar till 4.

26.e oktober


Himlen är allt annat än blå. Jag är tillbaka i staden för att snart luncha med en kompis och sedan jobba i hela (håll i er nu) 3,5 timme! Hur skall jag orka med det?! (hör ironin i min röst) Efter jobbet går jag och mannen ut till frösön där middagen väntar :)

Nu är det bara några dagar kvar tills det bär av till sthlm! :) 

Slänger in mer bilder ikväll!


Huvudvärk.

Somnade med huvudvärk och vaknade med den. Bra start på dagen.

Nu ska jag bara jobba två dagar till, sedan är det ledig helg som gäller :)
Då får jag äntligen träffa min gris igen! Den här gången ska jag inte lyckas få honom att smita.


Nu vore det trevligt med lite frukost! Dax att ordna!

Massa människor!

Har haft en heldag med Jessica, shoppat lite onödigt, fikat ett flertal gånger och bara mått bra. Guld! :D

Saknar mina kusiner! Upptäckte precis en väldigt komisk sak med bilderna, Petra o jag = solglasögon på huvudet. Frida och jag=  buff och solglasögon. Sandra och jag= keps!

Jag saknar min andra dator nu, den som alla sommarbilder är på. Hade gärna börjat framkalla.

Nästa vecka åker vi ner för att träffa dessa sköna lirare :D

Nä nu är jag vansinnigt hungrig, så det kanske är dax att se var frysen har att erbjuda. Dessutom måste jag ta tag i alla saker som jag flitit och framgångsrikt undvikit allt för länge nu :)


Har fortfarande lite att göra...

...därav ännu ett inlägg.

Väntar på mitt tillstånd att övningsköra och börjar bli en aning nervös nu! Skulle hemskt gärna bara skita i det nu och göra det sen. Men det får inte hända! Jag har lovat mig själv att ta tag i det här nu! Helst skulle det vara klart igår!

Har ju kört en del med pappa nu (laglöst land) och det känns ganska bra, dock kan jag inte påstå att jag alltid vet vad jag håller på med! Han säger att det går bättre och bättre, för visst kan jag köra rakt fram på en väg, växla och de grundläggande sakerna, men jag förstår att det krävs mycket mer än så!

Mina knän fortsätter att hemsöka mig! Jag förbannar dem! Lika så förbannar jag den krånglande magen och något som verkar vara starten på magsår!

I morgon är jag LEDIG, därför ska jag kliva upp klockan 8 för att lulla iväg på skovårdsutbildning! Efter det kommer min (tog mig friheten att utfärda äganderätt) Jessica in till stan! SWEET!

Mannen är inte hemma idag så det kanske är därför jag har tråkigt. Får väl fika och sedan sova så var det "problemet" löst!

Thäänks Jennie-Lie för idag :D Sötnos!



God natt på er!


Jag längtar faktiskt liite efter snö och vinter nu, har dessutom julkänslor, kanske lite väl tidigt!
Men de är absolut där;)


Lite att göra;)

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!.

1. Vad heter du: Marlen
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mule
3. Flicknamn: Maria
4. Pojknamn: Martin

5. Yrke: Målare
6. Färg: Mörkblå
7. Klädesplagg: Mjukisbyxa

8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: munskölj (fick gå o kika i badrummet)

10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Möten
12. Något man skriker:
MAMMA!
13. Film: Miami Vice

14. Något man dricker: Mjölk!
15. Band: Mötley Crüe

16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Magistratsgatan 

18. Bil: Mercedes
19. Sång: Maneater

Varsågod, Petra, Frida, Sandra, Sara och Linda!


Sovmorgon

Det blev en liten sådan iallafall! Om två timmar ska jag iväg på jobbet, jobbar ensam hela dagen. Är lite gruvensamt med mina knän, springer ju väldigt mycket upp och ner för stegar och det uppskattas inte :( Dax att börja krångla på hos doktorn igen.

Igår blev det film/myskväll! Grymt bra avslutning på dagen! Vi såg Patrik 1,5 och jag fortsätter att inte tycka om svenska filmer!

Ikväll ska vi roa oss med att tvätta, städa lite mer ordentligt och baka något gott :) Låter precis som Petters favoritgöra!


Ha en bra dag och önska mig lycka till! (Det är ju första gången jag har butiken själv en hel dag)

Myskväll

Kom hem till en städad lägenhet (eller, ja Petter hade börjar iaf;) ) och tacos på bordet! Det är inte helt fel efter en arbetsdag vill jag lova! Nu kikar vi fotboll och har paltkoma efter allt för mycket middag!

Vi fick långa stunder slita hund idag på jobbet! Men det går ju bättre med världens bästa kollega! Dessutom fick jag oväntat besök av Jessica idag, som jag förhoppningsvis får se mer av på onsdag :D

Nu ska jag försöka ta mig ur soffan, bort från datorn och städa klart för att senare införskaffa godis och sen bara ha myskväll:D

Trevlig kväll gott folk!


Somliga har problem...



Jobbigt läge ;)

Billig hund till salu!

Igår var jag, mamma och Bonzo ute och lekte med en 10 meter lång lina, eftersom han annars rymmer. Men jag (dum som jag är) släppte honom i tron om att mamma skulle hinna få tag i linan när han sprang till henne. MEN, Bonzo är alltid snabbare än man tror och hux flux var skrället uppe i skogen! Blev en aning skärrad eftersom risken att han fastnar är så stor när han har massa snöre bakom sig. Det finns ju både varg och björn i skogen som gladerligen sätter i sig en hund eller två.
Sprang allt vad jag orkade, i den brantaste uppförsbacke och den snårigaste skogen. Hann tillslut ikapp honom och kunde slänga mig efter sista koppelstumpen. FAST! Bonzo lyckligast i världen och mycket nöjd över sin lekstund, jag ilsken som ett bi. Men ingen fick chansen att äta upp min odåga ialla fall!
Idag värker ena knät galet mycket! Hade dessutom tagit på mig att jobba längre, vilket jag ångrade bittert idag!

Var iväg en sväng på IKEA igår också, en spontantripp så där med föräldraran:) Hittade som vanligt lite småsaker! Större lägenhet tack ;)

Jag har en plan, men vet inte om det går eller hur det ska fungera, känner mig dessutom ganska irriterad över att min kära mor inte helt håller med mig. Hade känts mycket bättre då!


Skrället!


Borta och snart igen



Nu vägrar datorn att lyda mer, fler bilder än så här blir det inte! Har varit hemma i skogen hela helgen, vilket var välbehövligt. Det är möjligt att jag piper iväg dit i morgon eftermiddag också, när saker inte känns helt bra är det mycket skönare att vara där ute! 

Det som var mycket mindre bra under helgen var att det inte blir något fotbollsVM för Sverige :(

Nu återstår kvällsfika och sängen! Sov så gott:)


Se vad vi såg!


En vanlig lördagspromenad i det fina höstvädret blev helt plötsligt mycket mer intressant när ett björnspår uppenbarade sig!


Härliga, underbara, efterlängtade helg!

Hade en mycket trevlig dejt med Jessica i förrgår, snart börjar jag ju (nästan) kunna vara som folk igen och umgås. Hade en underbar dag hemma! Jag körde lite bil också! Gick galant enligt mig (för att vara mig). Pappa däremot tyckte att jag var extremt dålig på att använda bromsen!

Mindra bra dag idag med en galen huvudvärk som gjorde att jag inte klarade hela dagen på jobbet.

Morgondagen däremot borde väl bli bra?! Jag jobbar 11-18 efter det beger jag mig hemmåt igen:) Fixar inte att vara i stan när jag bara är less på allt!

Den här gången ska jag dessutom ta med mig kameran och Petter! :D Härliga, underbara, efterlängtade helg!

Glömde nästan en sak, det snöade för fullt medans jag var hemma, riktigt julkänslor hann jag få! Det är väldigt konstigt men för första gången sedan jag var liten känns det inte ens lite jobbigt att hösten är ett faktum och att vintern snart är här! Skönt!



Te, lite tv och en massa sömn, det är vad som återstår av denna torsdag.
God natt:)


Eld i baken!

Det är precis vad jag fått, har på senare tid kommit fram till att jag verkligen måste ta tag i saker och ting nu! För att trivas måste jag se till att det blir förändring! Jag började med.....


...Japp, nu är det officiellt! Jag skrev in mig på körskolan! Hämtade ut böckerna idag, får mitt övningskörningsbevis om några veckor och sedan är det full fart som gäller! (men tänker köra lite hemma iaf, lagen sträcker sig inte så långt in i skogen) ;)

Har även börjat min utrensning av lägenheten! Badrummet är först ut! Än så länge har jag fyllt en stor kasse med gamla produkter och saker jag inte använder.

I morgon jobbar jag bara till 16:00 efter blir det en dejt med min saknade Jessica :) Därefter åker jag HEM:)


Äta, städa, läsa (!!!) och vänta på mannen! Det är min kväll! Hoppas ni har en trevlig sådan.

Ps. Tack för sällskapet min kära Jonsson!


God morgon solstrålar!

Jajamen, det är fint ute, solen lyser och frosten skimrar! En strålande dag att vara ledig på, så ni som är det, Grattis! Själv går jag på jobbet om 2 timmar och befinner mig där till klockan är 7. Men innan det har jag en annan viktig sak att göra! ;)
 


Later!


Jag lever i ett mörker...

...det är inte så allvarligt som det låter, men irriterande! Alla mina lampor bestämde sig för att gå sönder i princip samma dag. Det får vara så ett tag till, tar tag i det en annan dag!

Nu är de jobbigaste veckorna över, snart börjar jag ha lediga dagar som alla andra människor.

Snart kommer min familj hit! Vi ska på Loftet och fira mammas 45 års dag :) God middag! Efter blir det tårta hos mormor och morfar! Hoppas att hon blir nöjd med presenten från mig och Henrik också (2 presentkort, en makeup lektion och en klippning)

Ringde hem igår och mamma gav luren till Bonzo, som visade tydliga tecken på att han sakna mig också, han drog till sig luren med tassarna, tryckte nosen mot den och slickade över hela telefonen! Han är för söt!

Dax att svida om till finkläderna!

Popcorns funderingar!

Varför smakar popcornen i samma påse helt olika? En del som de ska andra som fönsterputs...hmm!

Jooo, mina funderingar är viktiga!


Vilket tempo!

Idag började jag jobba klockan 8, vi fick en jäkla massa varor under hela dagen men fixade det galant! Sjukt stolt! Vilket sammarbete:) Riktigt roligt! Nu är dessutom denna dag som jag oroat mig för över. Mina knän gör ont, men det gick lite bättre med värktabletter. Äntligen är det helg, inte en ledig sådan, men kortare dagar ;) Min söta Erika kikade in idag också, vilka upptagna människor vi e som inte lyckats ses på hela sommaren! Bättring!

Snart kan jag vara som folk igen och börja umgås med alla jag saknar! Jessica på tisdag, SER FRAM EMOT DET :D

Det är verkligen höst nu, riktigt kyligt ute, jag har till och med satt på lite värme på elementen. Ska städa upp och ha lite myskväll sen!


Jag längtar hem och UT! Känns som om jag är instängd här!
Längtar efter grisen också:)
Kikade ut genom fönstret och såg ett konstigt sken, helt svart på himlen men en remsa som lyser helt orange!

Nu kom en chockad bror, tydligen har ett helt lastbilsbatteri exploderat när han stod över det! Läskigt!

Trevlig helg :)


Det blir snart bättre va?

Trött trött trött....:(

Borde städa och tvätta men har ingen ork. I morgon måste jag dessutom till jobbet kl 8 för att packa upp varor. (missförstå mig rätt, jag är tacksam över jobbet) Mina knän värker så pass att jag snart ber om en rullstol, om det bara var knäna som krånglade hade det kanske inte varit lika jobbigt, men tänk er att stå i en butik med magont hela dagarna det är väldigt påfrestande. Lära sig leva med IBS, hur gör man det när magen alltid väljer att jobba emot mig? 

Men efter i morgon kanske det kommer kännas bättre! :) Tjejen som ska vara min chef verkar väldigt bra om jag dömmer av vad jag sett hittills!

Hemlängtan har jag också! Typiskt! Men jag har ju några roliga datum att se fram emot nu :D Sweeet!


RSS 2.0