Julklappsjakten...

..GÅR VIDARE...
Fixade 20 klappar på en timme i förrgår, så jag är rätt nöjd. Nu guidar jag lillebror via telefonen! Det är däremot inte riktigt lika lätt, men jag tänkte att om Henriksson får bestämma själv kanske mammas alla julklappar kommer från Jula ;)
Snart drar jag till skogs!Helt sjukt att det bara är en vecka kvar till julafton! Jag jobbar 2 dagar till innan det blir en liten julledighet på 6  dagar! Men det är rätt mysigt att va på djursjukhuset, det står en riktig gran i lunchrummet, alltid tända ljus och väldigt ofta något hembakat på bordet. Lite skillnad gentemot mina andra jobb, där man var glad om den som åt före orkat plocka bort sin tallrik, eller där man delade matbordet med 20 skokartonger.

Idag ska jag mysa med vovvar små, städa och pynta! Awesome!


En sån dag!

Eller, dygn kanske är en bättre benämning. Somnade för sent natten som var, vaknade av massa liv i trappuppgången och trodde då att det va morgon. Men tydligen var det någon som kom hem från krogbesök där vid 2 tiden. Klockan 4 var det dax för nästa elefant i trappen, någon som delade ut gratistidningar. Vid 6 tiden skulle grannen ut med hunden och sedan var det meningslöst att somna om. 
Åkte på jobbet för att få uppleva ett kaos! Jag var inte kaos, men de flesta andra fick väldigt fullt upp. Akutfall och olagligheter! 

När jag väl tog mig därifrån gick jag ner till Rusta för att köpa mig en julgran och annat tjafs som behövs till den. Eftersom jag inte har körkort fick jag snällt släpa allt på bussen. Tog mig hem, käkade resterna av min taimat från igår (fantastiskt att betala för en portion men få tre). Nu andas jag men ska snart snöra på mig skorna, springa ner på stan och handla 20 julklappar! Goood luck to me!


Tack!

Tack parasiten, du har gett mig mina magrutor tillbaka! Fantastiskt!


Vinter


Fågelhundar?

Min översnöade bil! Med sommardäck och inget batteri, toppenkärra!

Hade finbesök denna helg, Sandra tog sig nämligen hela vägen ner till Östersund! Ett halvår sedan sist vi sågs, så det var verkligen på tiden!

Inget mer att skriva, jag har tydligen bokat tvättstugan mot min vilja och måste göra klart det nu!


Några få

Ett fåtal bilder fick jag med mig från veckan som var.

Blev "lite" suddigt, men hon är lika vacker ändå!Idag har jag kört halkbanan! Något jag trodde skulle ta en timme, men ack så fel! 4, 5 timmar senare var vi färdigsladdade! Var riktigt nervös och fick dela bil med en tjej som var ännu mer nervös. Men det släppte efter en stund och blev riktigt kul! Jag höll mig på banan vilket jag tycker är bra med tanke på att det var sommardäck på den tynade bilen!
Fick även hänga upp och ner i en bil, annorlunda och rätt obekvämt måste jag säga!


Hemma

Har kommit hem efter en vecka i Stockholm. Bra, bättre, bäst har det varit! Jag och frugan delar problemfritt på hennes lilla lya. Hon plugade på dagarna och jag roade mig med att antingen vara sjuk eller träffa Jennie-Lie!

Har ju som de flesta andra i Östersund fått parasiten, nu 2 och en halv vecka senare börjar jag vara lite less på den.

Åter till veckan i huvudstaden, det är som alltid väldigt intensiva dagar med mycket som ska hinnas med. Fredagen var mysdag med min solstråle J-L, långlunch och shopping, sedan tacomiddag med Frugan och Jonna. Vi begav oss på ut i vimlet på natten för att upptäcka att det inte riktigt blev så bra som önskat. Men det räddade vi snabbt upp med en klockren födelsedagsfest på lördagen! Bra folk, bra stämning! TACK! Söndagen går till historien som en av de segaste i mitt liv. Avslutade dagen med mys tillsammans med frun.

Hoppade på tåget i morse och sov mig hem till Östersund. I morgon kl 7:00 väntar halkbanan på mig! Men eftersom det är länge dit tänker jag åka hem till mammen o pappen för att hälsa på hundarna innan!

Nu vet ni att jag lever, lever och frodas till och med! Eller där ljög jag, man kan inte frodas utan mat i magen! Förbenade parasit.

TACK min älskade fru för denna vecka!!

RSS 2.0