Vårnyheter

Vaknade upp i en mycket fin lägenhet! Skyndade mig nämligen att sätta upp alla nya saker som införskaffades igår! Bokade tvättstugan och tvättade upp de nya sängkläderna och handdukarna. Nytt o fräscht! Gårdagen med Jessica var kanon! Vi hittade båda så bra grejer, fikade, åt,  pratade och sjöng! STORT tack för igår!


Nu sitter jag och slötittat på damernas super G. Funderar på om jag måste gå till jobbet för att skriva på min tidsrapport. Jo, så får det bli, vill jag ha lön är det ett måste! Tänkte visa er lite nya skor, mina favoriter ;)


Mitt ryggskott börjar ge med sig lite nu! Ska be mamma massera mig för jag åker hem med Henrik ikväll, hem till min Bonzo! Skrev ju i ett tidigare inlägg att det var honom och semlor jag längtade efter. En semla fick jag utav Anette i förrgår och vovven får jag se idag! Min önskan är uppfylld!

Ringde min bror för nån dag sedan och bad honom ta med mitt staffli till stan. Svaret jag får är: Ööehh...Ja visst kan jag det!!....ehhh...är det ett verktyg eller?!

Ha en fin söndag!


Min Idol!



Tobbe är nog en av världens skönaste människor! Jag förstod först inte varför alla tittade på en "annan del av Köping"! Men nu vet jag och är såld!


?

Klockan är halv nio och jag har redan hunnit vakna, kliva upp och ätit frukost! Dessutom är jag pigg! Fantastiskt! Är nu på gång med min storstädning. Måste få någon ordning här inne. går så fruktansvärt snabbt att stöka till denna lilla etta!

Tänk att det redan är helg igen! Ha en underbar fredag!

Fullt ös medvetslös

Efter att ha torkat snor och spyor, känt lukten av en mängd bajsblöjor,
gjort ett flertal felaktika beslut (man ska aldrig låta barnen välja
vilken bok som skall läsas, inte heller ska man inbjuda till
den för mig jobbiga leken dra runt alla dagisbarnen på 2 madrasser)

är jag nu vansinnigt trött! Efter jobbet satt jag på Pause från
klockan 14 till 20,30. Lina stod för sällskapet första tiden, därefter
bytte Linda av.

Nu ska jag snart ramla ihop i sängen. Ska dock försöka trycka ner lite
kvällsfika först (jag som knappt gjort något annat än fikat idag)

Men innan jag stänger ner här så vill jag berätta att det finns 2 saker som jag längtar efter:
Bonzo och semlor!


Tröttmössa!

Klockan 6 i morgon ringer väckarklockan! Fy så tidigt, men jag ska jobba på dagis så det är nog inga problem att ta sig upp! 7:30-12:30. Skön tid va?

Snart sovdax, annars kommer det bli tufft att ta sig ur sängen! I natt sover jag åtminstonde inte ensam, kan bli värre i morgon.

Lite te, så God natt på er!

Jag saknar min lilla gris :)


Vilka nätter

Vilka nätter jag har haft se sista dagarna! Igår vaknade jag av att grannens hund hade ståndskall. Efter ett bra tag hör jag någon som tappa(?) något i trappuppgången så det klirrar högt. Strax där efter får sig hunden en utskällning tillbaka. Skönt tänkte jag, och skulle precis somna om när en massa sirener börjar tjuta!

I natt så vaknade jag av ännu ett ljud, det lät precis som om någon roade sig med att slänga massa grus på mitt fönster. Ganska förvirrad ligger jag och lyssnar på detta. Kommer sedan fram till att det måste vara någon form av nederbörd, vilket också bekräftades på morgonen. Konstig snö, det är miljoner fastfrusna isdroppar på rutorna!

Hoppas på att få sova ostört natten som kommer!


Visar den istället


Ifall ni inte sett den kan ni ju kika här :)

Vårkänslor

Nu längtar jag så mycket till våren! När allt blir ljust och fint.
Det är så skönt att slippa slänga på sig alla lager med kläder!

Det är en timme tills jobbet börjar, något jag inte alls är peppad på.
Men det är bara 6 timmar sen är ju dagen över! Irriterande att känns sig så
trött och osugen! Men jag kommer säkert igång snart.

Har ni sett den nya Ica-reklamen? Den som driver med Gina Tricot-reklamen?
Vek mig dubbel av skratt!!

Skulle vilja ha lördag nu, det är då min och Jessicas Ikea-resa ska genomföras.
Har kikar igenom deras hemsida för att som vanligt inse att det finns
massor jag skulle gärna skulle få följa med mig tillbaka hem!
Flera typiska "bra-ha-saker"

Dax att diska och plocka ihop för att sedan traska till jobbet!

Umeå tur och retur

På ganska exakt 12 timmar har vi hunnit till Umeå fram och tillbaka! Åt indisk mat, gick 20 minuter på stan, träffade Sandra en timme och sedan var allt klart och vi rullade hemmåt.

Nu är jag illamående och har magont då jag inte kunde låta bli att äta ur godispåsarna som fanns med i bilen. På grund av detta får det bli en tidig kväll!

Segsöndag!

Länge sedan det var en så trevlig kväll! Superhärliga människor, varav de flesta är nya bekantskaper för mig. Sedan en mycket lyckad utgång! Tack alla medverkande! Vi gör om det snart!



Idag har det varit en riktigt segsöndag! Mat på Daffy´s, häng framför tv:n, lång dusch och nu känner jag mig som folk igen!

Nu sitter jag och "vårdar" Jonssons löshår, fint blir det. En suverän söndagssyssla! Hoppas dessutom att damen ska komma tillbaka till staden snart! Promenad på G!


En grå dag

Det snöar lite, himlen är helt grå och jag är trött. Hur gör alla morgonpigga?

Min dag är inte bara fullbokad, den är överbokad! Så jag borde nog inte sitta här längre:)


Min kamera...

...är äntligen tillbaka! Mamma kom och lämnade den idag, tack! Så här kommer några av de senaste bilderna.


Idag har jag hängt med Lina, fikat och tittat på kläder till lördagen, dock utan framgång. Men jag fick med mig en söt t-shirt och ett linne hem för endast 80 pix!

Om morgondagen inte kräver att jag ska arbeta tänker jag umgås med en annan donna! Länge sedan jag träffade den damen sist! På riktigt altså :)

Undra om det är filmkväll ikväll? Jo, jag tror nästan det!


Marlen goes pokerspelare

Min pokerkarriär har på grund av bristande intresse inte gåt så snabbt fram. Men ikväll är jag då igång igen och det har gått strålande! Har dubblat och vill kalla det för en bra timlön ;)

Nu har jag lite paus för att se handbollen. Mindre kul att Sverige inte ser ut att vinna idag heller. Dock får de gärna överbevisa mig!

Vill dessutom passa på att ge en diss till Hemköp idag, eftersom de som vanligt aldrig har min mjölk hemma! Hur svårt ska det va? Och nej, jag orkar inte gå in i massa mataffärer bara för att handla mjölk. Hemköp gör mig till en bitter människa!

Däremot har jag köpt Brunkullans gröna te, har ett av de röda sedan förut och kan verkligen rekomendera dem!

Rätt dyra för att vara te, men de är kravmärkta och dessutom är det röda som jag har koffeinfritt!

Ska plocka fram kvällsfikat nu! Så de här var allt för mig!

Natti natti!


En vanlig tisdag

Dagis och Scorett är som natt och dag. Framför allt denna tisdag som har varit den lugnaste på 100 år!
Men jag hittade mig två par döläckra vårnyheter som hade kommit in! De ska bli mina! Jag har nyss kommit hem efter att ha målat om lite i butiken tillsammans med Jennie-Lie. Vi målade den ljusblåaste(?) färgen jag någonsin sett.

Nu är jag redigt trött men får snällt vänta på sömnen! Petter är säkert borta en timme till, sen blir det kvällsfika och sovdax. Det är nämligen ingen mening att börja innan då min sambo är något av en elefant!



Godkväll gott folk!


Trött, tröttare...

Minns inte när jag senast klev upp klockan 6 för att vara på jobbet strax efter 7 och sedan köra på i full fart fram till 16. Min första dag på dagis var kanon! Hade riktigt roligt, ungarna var supersöta. Lite vilda kanske!?!?!

Men nu är jag så slutkörd att jag inte ens visste vart min halsduk tagit vägen förut (den hängde runt halsen, precis som den brukar) Därför låter jag detta bli ett mycket kort inlägg! Nöj er med att jag hade kul ;)


Helgen är här

Efter en fika följde Lina med hem för att se på lägenheten. Vi surrade på och helt plötsligt hade klockan blivit mycket. Men trevligt som tusan!
Nu väntar jag på att mamma ska sluta jobba, därefter följer jag med henne hem. En lugn helg väntar.
Så lugn som den nu kan bli när man tränar Bonzo!

Ha en superskön helg!
Jag återkommer mest troligt på måndagkväll med en rapport om hur jag klarade min livs första dag på dagis!


Jag är född med tur!

Ibland tror jag verkligen att jag är född med tur! På måndag ska jag nämligen jobba på dagis för första gången! Kom för några månader på att det var något som jag verkligen ville testa, och nu är det verklighet! Allt flyter på så himla bra! Skickar världens största kram till Jessica! :D


Inspiration


Det är OTROLIGT fint utomhus med all rimfrost på träden och min termometer ;)

Jobbade hela dagen så har inte hunnit vara ute, men i morgon och 5 dagar frammåt kan jag roa mig med allt sådant! Min ledighet inleds med en fikadejt där Lina står för sällskapet. Så sysslolös är jag aldrig!

Nu kurrar magen, dax för någon form av mat!


Ledighetskommitten!


Såg en helt underbar film för några dagar sedan! Det är en verklighetsbaserad film, som jag förövrigt älskar. En film baserad på den verkliga historian om den briljante matematikern John Nash och hans liv under det kalla kriget.

  
Dessutom har ja läst böcker. El Choco som också är en verklighetsbaserad historia. Det handlar om svenske Jonas som på grund av knarksmuggling hamnar i ett hemskt fängelse i Bolivia. Jag satt verkligen och mådde illa bitvis genom denna bok, ett människoöde värre än döden många gånger!

Bilbo, en hobbits äventyr, har däremot mycket lite med verkligheten att göra. Men tycker man om sagor är den perfekt. Detta är boken som ger starten till Sagan om ringen triologin.

Nu har jag städat lite här hemma, det luktar gott från ugnen där min favorit limpa står och gräddas så nu ska det bara slöas i soffan för att sedan sovas ut ordentligt. Jobb i morgon, sedan 5 dagars ledighet. Så om någon annan ur ledighetskommittén vill hitta på nått, så vet vart jag finns!


Mångsysslare?

Har spenderat dagen med Jonsson och Ninen! Hade lovat damen att hjälpa till med kloklippning, sagt och gjort! Börja har nu jättefina klor och jag är några rivmärken rikare ;)
Efter det slöade vi framför tv.n med gott fika!

Har aldeles nyss hittat en jättespännande utbildning, som dock kostade en hel del pengar. Jag kommer seriöst aldrig komma fram till vad jag vill bli! Mångsysslare, fungerar det?! Finns ju ett antal yrken och sysselsättningar jag skulle kunna tänka mig!

Nu när det är nytt år igen så kommer mitt sug efter nya saker till lägenheten och då passar det ju perfekt att jag och Jessica funderar på en Sundsvalls-tripp snart!

Tittar på familjen annorlunda och lovar här och med att ALDRIG skaffa fler än max två barn!


Slarvmajan!

Har sett min livs första live bandymatch idag och det var kallt :) Så kallt att jag efter halva tiden gav upp och gick till en kompis för att fika. Trevligt hade vi och hux flux hade jag även ätit middag där! Tackar!

Tog med mig kameran med tanke på att testa olika funktioner, men det går tydligen väldigt dåligt då jag hade lämnat minneskortet hemma. Men det kändes ju iallafall bra att släpa runt på de lilla kamera väskan! Himla skönt att va så ordningsam som jag är! Igår tillexempel hade jag slarvat bort mitt betalkort, min käre vän fick rycka in o betala för mig, vilket inte riktigt känns okej! Hittade dock mitt kort några timmar senare....i byxfickan!!! Tror det är något allvarligare fel på mig ;)

Här är en låt jag tycker ni kan lyssna på, Nomy- Hold Your Head Up High



Björnattack

Här ska ni få se varför jag är så rädd för björnar!
http://existenz.se/out.php?id=19897
Borde kanske varna känsliga läsare/tittare, men låter bli! Se det!


Idee-torka

Mina knän är mörbultade efter de två timmarna som vi igår spenderade på Boda Borg. Antingen är jag för gamal för det eller så är Boda Borg i Östersund inte så speciellt roligt.
Laserhallen däemot är roligare, speciellt med tanke på att mina poäng var ganska bra!
Nu har jag sett Jocke för sista gången det här året (?!?)

Idag håller vi oss mest inne, trotsade dock kylan för en liten promenad. Kändes som om det var dax att byta ut syret i blodomloppet!
Sen undrar jag om det bara är jag som lessnat på allas gnäll om kylan? Det är kallt, vi vet det. Vi bor i Sverige, eller närmare bestämt norrland, det händer varje år!

Det är fredag, helg igen. Men helg är inte lika med ledigt för mig. Morgondagen skall tillbringas på jobbet och resten av helgen bjuder på diverse fikadejter plus en bandymatch :)

Skulle vilja köpa nya dukar att måla på, men ideerna är som bortblåsta. Känner inte heller motivationen att avsluta de som är påbörjade. Men måla vill jag....Modern"konst"´(kladd) kanske är nått att ge sig på?

Svårt att sova

Nu har jag fått nog av att vara ensam för ett tag. Tyckte det var så skönt att kunna läsa en stund innan jag somnade, så jag plockade fram en bok av Tolkien som sedan länge var påbörjad, började där jag slutat, förstod inte så mycket men läste ändå. Huvudpersonerna var jagade ialla fall jagade av vargar, vilket tydligen ledde till att en björn har jagat mig hela natten! Vid 5 tiden i morse var jag klarvaken och kunde omöjligt somna om (där fick jag för min önskan om att bli morgonmänniska) Efter flera vakna timmar somnade jag om och kraschade med ett flygplan.





Ensam!

Ja, tänk så skönt det kan vara! Har inte varit helt ensam på flera månader. När man bor två stycken i en etta är det lätt att längta efter ensamheten. Jag har alltid haft ett stort behov av egen tid och egna ytor. Här är det lite svårt. Men med tanke på att vi bott så här rätt länge tycker jag att vi är grymma! Nästan aldrig bråk eller sura miner och när det väl händer beror det oftast på att vi alltid måste sitta i samma rum.
Men vi stressar inte med ny lägenhet heller, vi vill hitta något båda är nöjda med. Bra deal tycker jag!

Mina 4,5 timmar på jobbet gick snabbt även fast det var så himla lugnt. Det var verkligen en smakprov på vad som komma skall, januari är ju inte direkt känd för att vara en jobbig månad inom handels :)

Nu ska jag starta en film, ta på myskläderna, plocka fram målarsakerna och hitta något att tugga på! Bara vara jag!


Morgonmänniska?

Varje morgon inser jag hur otroligt skön min säng är och vilken stark dragningskraft den har! Klockan hinner alltid bli för mycket innan jag väl kliver upp. Vaknade vid 9, men låg kvar i en timme till. Jag vill vara en morgon-människa! Det är en härlig känsla att vara uppe före alla, när allt är tyst och lugnt.
Hade en period när jag faktiskt dagligen ställde klockan för att kliva upp i hyfsad tid, men efter några veckor tog sängdemonen över mig igen. Men en dag ska jag bli fri!

Damn you!

Nu ska jag snart iväg för en fika med Lina! Pause, låter gott va? Kladdkaka kanske...:) Fast då får jag ont i magen, ska överväga och se om det är värt det under tiden jag gör mig iordning!

Marlen fyndar

Har gjort stan med Jonsson, fyndat som tusan! Jag har verkligen sparat tusenlappar! Dessutom lyckades jag med bedriften att handla varor som ej var rea på till halva priset! Den otroligt snälla tjejen i kassan kanske tyckte synd o mig på grund av min bristande läskunnighet! ;) Tack och bock! Sammanlagt fick jag med mig två supermysiga koftor, en skön enkel tröja, en blazer, en kjol, en underbar blus och dessa blingande föremål...

Ett par tunga örhängen med aldelsen för mycket glitter ;)...

...och mina nya ringar!

Nu har jag lekt med kameran och smällt i mig ett halvkilo frukt! Känner mig väldigt nyttig! Borde jag låta bli att berätta att till detta var det x antal dl grädde också!?!

Sweet!


The Dog Whisper

Jag fick bland annat Cesar Millans dvdbox i julklapp, en sak som stod med på önslelistan. Men när jag nu sitter och tittar på denna så slår det mig hur otroligt mycket jobb den skapar för oss i familjen. Han använder sig ibland av metoder som i Sverige inte är tillåtna och som jag personligen inte stödjer, men gud så många bra ideer han ger mig! Ringde hem till mamma och pappa igår för att ge dem den första "läxan" gällande Bonzos uppfostran.

Appro på hundar ska min bror kanske ta över en Rottistik på tre år. En perfekt tränings"kompis" till Bonzo. För denna primadonna leker nämligen inte med någon annan ras än sin egen, så ett litet frågetecken dyker så klart upp, hur ska hon klara av Bonzo? Jag lär inte uppnå mirakel med hans beteende på en gång och det betyder ju att han fortfarande är sitt ganska vilda och leksugna jag. Nåja, den som lever får se.
Alla kan ha hund utom jag känns det som. Förstår faktiskt inte hur det går till, jag ser så många hinder till att kunna skaffa en valp, även fast det är en av de högsta önskningarna.


Inget mer hundsnack, det är hög tid att göra någonting utav denna dag!

 


Bangade

Tanken var att jag ikväll skulle se Avatar med mina kära vänner, men bangade precis ur när jag såg att den nästan var tre timmat lång. Med myror i byxan kan det blir jobbigt! Däremot bokade vi in en riktigt rolig dejt på onsdag, då jäklar ska vi leka som småbarn igen, multichallenge here we come!



Bilderna i detta inlägg är från min Canon:)

Med mycket träning kommer det här bli bra!

I morgon ska jag ge mig på den snudd på omöjliga uppgiften att få med mig Petter ut på stan för att shoppa lite kläder, eller annat spännande som jag kan ramla över.
Igår införskaffades två tröjor och en ring för under 200 pix, så med lite fler sådana fynd kommer både garderoben och plånboken känna sig nöjda ;)


Mitt nyår!

Efer en god middag med mannen gick vi iväg till hans kompisar (massor med människor jag aldrig träffat)
Kvällen blev kanon, så himla trevligt! Hade jätteroligt och är nöjd över mitt nyårsfirande trotts att det i år inte traditionsenligt firades med mina egna.

Slänger upp lite bilder!



Nu ska jag se om det går att få ner lite kvällsfika, har så himla ont i munnen!

Försökte överföra bilderna från min nya kamera men tror den driver med mig. Vi är förtillfället inte överens, förstår inte vad jag gör för fel. Men kikar vidare på det i morgon!

Årets andra dag har flutit på smärtfritt :) (Förutom munnen då)

God kväll, hoppas ni har en rolig lördag, fast det känns som en söndag.


En liten del av min jul




Till alla er som någon gång påstått att Bonzo ibland är lite väl vild, kösystem är han grym på! Sist i kö, vänta på sin tur ;)


Egentligen behöver man vara hemma hos oss för att se hur fint det är, hur gott det luktar och hur mysigt det är till jul. Lugnt och skönt med familjen. Vi var alla jätenöjda, maten var god, jag var frisk (!!) och presenterna kaonbra!

Nu är det cirka 360 dagar tills nästa gång och lika härligt som jag tycker att december och alla julförberedelser är lika härligt är det när allt är över och ljusare tider närmar sig!


RSS 2.0