Längtar

Jag längtar så extremt mycket till den dag då vi kan skaffa hund!


Ännu en dag

Grått väder.
Tråkigt väder.
Slaskväder.

Lunch med Jenny.
Middag med Petter och Lina.

Bra dag!


I morgon eller på fredag befinner jag mig i Borga tillsammans med dem jag älskar mest!
Petra har jag inte sett på nästan ett år! Fy vad lång tid!


En mindre bra sak: Det är stopp i i duchen, Petter duschar så att hela badrumsgolvet är blött! Visst att jag tjatar på att även han ska städa här, men inte på det viset!

På med gummihandskarna!
HEJ!


Med stil

Känner för att vara lite kulturell...

..drar på musikal med familjen Jonsson/Eriksson!

I morgon kände jag för att vara värdinna och slängde iväg en middagsinbjudan till Lina.


Kulturell var det!


So far so good

Ikväll ska jag verkligen försöka hålla humöret på en rimlig nivå. Det vill säga, inte spåra ut om en halvtimme.
Min plan, hålla käften!

Förövrig är jag ganska nöjd med dagens insats. Tvättade, bakade, lagade lunch och städade lägenheten. Allt innan klockan 12! Rullade ner på jobbet, avverkade några timmar där och spatserade senare hem. Nu häckar jag likt en fågel i soffan. Eller ugglar jag?!

Från det ena till det andra, så är det nu Sveriges värsta bilförare på tv:n Har säkert sagt det förut, men det tåls att säga igen! Spelar ingen roll om detta görs efter manus, det är hysteriskt kul! Tänker alltid, att antingen hamnar jag i detta program när körkortet väl tagits, eller så kan jag omöjligt bli så dålig


Om ni inte kikar på detta, kan ni lika gärna gå och lägga er!

Sov så gott!


Nya jobb varje dag

Här har jag gått och saknat dagiset, idag ringde de, vem tror ni redan jobbar då?

Nu när jag ändå är vaken kan jag springa ner till tvättstugan och hoppas på att den är ledig. Petter har nämligen börjat nalla av mina strumpor, och jag tänker gör något åt detta innan klädstölderna går ännu längre!

Ingen tid att förlora. För Petter i kjol, det är inget jag vill utsätta er för ;)


Dagtid vs kvällstidJa ni kära läsare. Mycket händer, fortfarande inget jag kan prata om. Men jag kan förklara hur jag känner. Varje morgon vaknar jag pigg och glad. Tar tag i dagen, gör saker, tar på mig jobb, träffar mina underbara. Jag är med andra ord precis som vanligt, bara lite mer intensiv. Sedan kommer kvällen, jag fortsätter att vara den eviga optimisten enda till det ödesdigra klockslaget 20:30. Just precis där blir jag för trött. Då rinner det över.

Jag har ju av någon underlig anledning blivit morgonpigg! I flera år har det varit en nära-döden-upplevelse varje gång klockan ringt innan 9 på morgonen. Nu är jag klarvaken vid 7.

Det jag vill komma fram till, antingen måste jag börja med mina sovmornar igen (för att va piggare på kvällen) Eller så måste jag lägga mig för att sova innan 20:00.

"när man hamnat på botten, har man åtminstonde fast mark under fötterna"


Uppförsbacke

Allt rullar på. Jag är kreativ som aldrig förr. Ser lösningar i mängder. Finner inte en enda låsning.

Ändå har jag bara en uppförsbacke framför mig.

Apropå ingenting så har jag fått ett nytt jobb.

Skönt att det går så bra när det inte är så bra.


I´m still breathing


Tog den nya skotern, åkte ut för att grilla med pappa och min lilla stjärna...

...som blev överförtjust när han fick tillåtelse att springa lös.

Fint väder, skoteravgaser och sotig korv, det är livet.


Försöker landa.

Fördröjning

Något hände, jag vet inte om jag är vaken, om det är på riktigt eller bara ett riktigt värdelöst skämt.
Nej, det är sanningen och det är dags att vakna nu.

Orden är borta, så jag kan inte svara på om det kommer dröja innan nästa inlägg.

Haha!


Delikat

Min dator mår inte bra, och den verkar dessvärre inte ha allt för lång tid kvar.


Fast det ligger ju tre andra datorer här så det blir nog ingen större tagedi. OM den nu inte dör innan jag hinner föra över alla bilder till ett mer tillförlitligt föremål! Då kan vi börja snacka katastrof!

Nu lagar jag en delikat kycklingrätt! Anledningen till att jag så självsäkert törs använda ordet delikat är för att någon briljant människa kommit på att det redan vid paketering av fjäderfät går att krydda den! Redo för ugnen, snabbt, enkelt, dyrt! Precis som jag vill ha det!

Till efterrätt hoppas jag på en förbenat stor skål med marängswiss! Fast ska detta bli verklighet betyder det att jag måste gå ut igen!
Har fortfarande inte nått min normaltemp efter den långa promenaden tidigare idag!

Ibland är mina problem nästan obeskrivligt jobbiga!


Jaja, den som lever får se! Är ju ganska säker på att några av er nu har börjat tänka tanken på om inte denna barnsliga men ack så goda blandning vore något att klämma i sig!

 


Efter mycket om och men...

...tog jag mig in till staden.

17:30 testade jag och Jessica ett danspass. Under denna timme hann jag lära mig att min koordination inte är vad den borde vara. Dessutom kände jag en stark längtan efter lite mer balans.

Fast kul var det! 5/5 toasters!

Hejja!


Packa pappas kappsäck

Tuggar magnesium och packar.
Packar det mest nödvändia för att överleva en helg ute i vildmarken tillsammans med min familj.

Kamera- check, ståltråd-check, tabletter-check, kokbok-check!


Bon Voyage


Mina nöjen

En mycket händelserik dag. Klev upp tidigt för att gå och få hjälp med ryggen. Det är en mardröm varje gång. Men så skönt att veta att Anita är så fruktansvärt duktig, så snart är det onda borta för ett tag!
Följde med mamma upp till Lillänge, där jag inte varit på år och dar nu. Kändes väldigt märkligt att gå in på Rusta, det såg helt annorlunda ut och inte en människa som jag kände igen!
Klockan 1 började jag jobba, halvt illamående och med en smärtande rygg tog jag mig igenom de timmarna. Hade ganska många roliga kunder. Ibland är de verkligen den bästa undethållningen!

Ett annat av mina nöjen när jag står i en butik är att läsa igenom CV:n som lämnas in av arbetssökande. En del är så ordentligt skrivna, lite väl utförliga ibland till och med. Men nu har jag hittat ett som tog alla pris. Det kändes inte som att människan var allvarlig med denna lilla lapp! Så mycket nöje. Tyvärr får man ju inte hänga ut någon så jag nöjer mig väl med att berätta hur kul det var! Bra att ni skrattar med mig!

Väl hemma från jobbet snabblagades tacos (mitt uttal kära vänner, taaacos) som lite senare intogs av mig, mannen och Pontuss. När maten landat tog jag och Lina en sen långpromenad!

Och (min gamla svenska lärare muttrar nog nu, då man aldrig börjar en mening med detta ord) nu sitter jag här med ett fruktansvärt sug efter chokladbollar!

Där tog det slut på ord! Utgår, Avgår!

Stillar mitt begär


Ja, idag blev det en onödig shoppingdag (om det nu finns sådana). Nya smaker! 

En ny idé. Får se om det blir som jag tänkt mig.

En bunt med nya underkläder i alla möjliga färger och sist men inte minst nya strumpbyxor då mina andra är försvunna! Så nu ska jag kunna utnyttja mina kjolar igen. Tyckte att det var lite väl kallt att gå barbent fast de här dagarn har bjudit på flertalet plusgrader.

Maten kokar! HEJ! :)

Sliter mitt hår.


I lördags lyckades jag med bedriften att få med mig mamma och pappa på utflykt! Vilket kanske inte var så konstigt md tanke på att "sola" sken som aldrig förr. Blir löjligt lycklig av den typen av väder.

Här har vi trivselmarodören! Han som slet grillpinnen ur handen på mig med sådan kraft att ett långt, djupt sår uppenbarade sig! Det värsta var ändå att det inte va korven han ville ha utan själva pinnen!

Någon tripp till fjällen blev det inte, en skada satte stopp för det. Det är då självaste den!

De resterande dagaran spenderade jag med mina tankar. Vi blev inte mycket klokare. Sliter nu mitt hår i hopp om att finna lite vett! Emotional rollercoaster here I come!

Återkommer när jag återkommer!


Härliga dagar

Tänk att jag nu lyckats besöka Robin och Idas boning två gånger på en vecka! Innan har jag inte kommit iväg på nästan ett år. Kan ju tillägga att det faktiskt är hela två minuter mellan våra dörrar, så det borde ju räcka till som förklaring.

Det var även dejtkväll igår, jag och Jessica käkade kinamat och kikade på Farsan! (Filmen) En riktigt underhållande rulle, så himla vardagshärlig! Och Jan Fares som spelar Farsan är klockren.

Men nu kommer vi till det stora, idag blev det äntligen träning! Jag, Jessica och Petra gick på ett spinningpass så nu är jag ganska mör i benen. Men vilken bra känsla som har infunnit sig i kroppen.

Nu är en dusch välbehövlig då jag både är svettig och lyckades spilla nyponsoppa över halva mig.


Men innan jag hoppas in i duschen kan jag berätta att vi funderar på att utöka vår lilla familj. Möjligtvis med en katt?!

Nog för idag och för denna vecka! Ha en underbar helg!


The Bigger the Better


Jobbade på som bara den så att dagen skulle gå snabbt, men var väldigt yr och dåsig, därför var det väldigt skönt att få middag i Torvalla. Huvudet gör fortfarande ont så jag hoppas att det inte är sjukdom på intågande!


Kom in ett väldigt snyggt armband på jobbet som jag bara var tvungen att ha! The bigger the better you know! Min handled försvinner under det!

Nu är jag långledig och så himla nöjd över det! I morgon väntar en rolig dejt med Jessica och  till helgen försvinner jag igen!

God kväll gott folk!


Grundlurad

Jag har under flera års tid trott att jag lidit utav en jobbig höjdskräck. Men det har visat sig att jag är grundlurad! Igår skottade jag nämligen av tre hustak! Satt säkert 15 meter upp i luften ett tag! Meen, bildbevis på detta finns inte då jag återigen tog med mig en kamera utan minneskort! Fantastiska jag!


Undra om detta är något jag borde testa? För att se om rädslan verkligen är borta!?! 

RSS 2.0