En ledig dag

Helgen var av det lugnare slaget hemma i skogen. Bakade tunnbröd, målade om i köket och körde lite bil.
Åkte tillbaka till staden i går för att inleda ännu en arbetsvecka. Jag har blivit något aven arbetsmyra.

Igår var Jessica här, käkade middag o färgade mitt hår! Så nu är jag mörkhårig igen, idag ska jag dessutom gå till en frisör för första gången på massor av år! Hoppas hoppas att jag ska bli nöjd.
Ska hinna hämta mitt nya pass idag också + fika med Åsa som jag inte sett på länge nu! Blir en bra ledig dag!


Torsdagkväll

Ni vill veta vad jag har för mig!? Okej...

För det första så jobbar jag, varenda dag som finns. Jobbar jag inte, så är jag på körskolan. Är jag inte där har jag tjejkvällar och skulle jag nu inte hålla på med något utav detta, då sover jag!

I förrgår var det första glöggkvällen hemma hos Jenny, i hennes nya lägenhet. Träffade några donnor från mitt numera gamla jobb.

Igår blev det myskväll med Jessica och Lina.

I morgon åker jag hem till familjen för första gången på länge, blir en skön, LEDIG, helg.

Nu säger datorn ERROR, så bilder blev det inte.


Vintern är här

Snö på marken och mer kommer det. Så mycket viktigare saker har jag inte att berätta.


Min lilla kärlek


Min lilla kärlek smet igår, jagade efter något djur och har nu väldigt ont. Stackarn kunde inte gå igår, men är tack och lov bättre idag. Pållen är ledsen eftersom kompis inte vill veta av honom just nu. Så jag känner att det skulle passa väldigt bra att åka hem nu och underhålla dem båda två! Men tid är i dagsläget en bristvara.

Klev upp redan klockan 6 i morse för att åka upp på jobbet, sov som en kratta i natt, tydligen något som kallas för nervositet som orsakade sömnsvårigheterna, men dagen flöt på utan problem!


Ännu en fantastisk helg!

Är hemma efter en helg i Stockholm. En otroligt bra helg.

Fredagen var utgångsdag! Jag, Åsa och Jonna!

Efter flertalet timmar på "Ett ställe" var det trötta steg hemmåt.

Dagen efter var Åsa så här pigg!

Lördag o söndag var riktigt mysiga dagar, promenader, lite mindre fotografering än planerat, lite fika och massa babbel!


Måndag morgon var det hemfärd tillsammans med Lina, alltid trevligt med sällskap, men vi somnade i Gävle och vaknade i Bräcke så det gick rätt snabbt hem ändå.
Dock funderar jag på vart man ska vända sig om man vill lägga fram ett förslag om att förbjuda barn på tåg!? Eller åtminstonde ha en egen vagn för dem!

Dock var det två barn som var otroligt underhållande, pratade som två små gubbar i kojan de byggt på platserna bredvid mig.

Tack för en otroligt bra helg! Jag saknar dig redan nu frugan och tror att sthlm en gång i månaden är nödvändigt numera! Puss på dig!

Idag har jag haft körlektion! Kör numera mitt inne i centrala stan. Det går frammåt! Största misstaget denna gång var att jag svängde höger när han sa vänster.
Ja, det är pinsamt att inte kunna, men vad ska jag göra?!


Frugan!

Efter ett långt arbetspass har jag helt klart förtjänat att åka ner till Frugan! Klockan 5 går tåget och innan det ska jag hinna packa! Eller först lär jag behöva packa upp det jag hade med mig sist...För att sedan byta ut det!
Denna gång är det tyvärr Åsas tur att vara sjuk när vi ses. Men det som inte dödar...


Det nya jobbet då undrar ni! Jo, det går faktiskt bra, det är ju lite svårare än de jobb jag tidigare haft. En utmaning som jag tycker om. Klarar mig själv nu och har fått tider där fram till i början av januari.

De gamla jobben då? Ja, tänk om jag kan göra mig av med ett av dem snart, Ica ryker garanterat först, no matter what! Ett halvår har jag varit där, och var är mina anställningspapper?!?!

Later!


RSS 2.0