Första veckan.

Ni har jag fixat första veckan på djursjukhuset, ska vara där måndag-onsdag nästa vecka också. Efter det blir det två dagar i veckan resten av året. Vilket passar mig bra, för HUR skulle jag klara mig om jag bara hade ett jobb?

Just nu mår jag mindre bra, sov 13 timmar natten som var, men vad hjälpte det?!
Ska ta mig i kragen och göra lite middag nu, är hungrig efter en dag på Traktören. Sedan intar jag soffläge resten av kvällen.

Hemlängtan har jag också, det är själsdödande att vara ensam i denna lägenhet.

Nog för idag, tack för idag!


Men gå och lägg er vad trött jag är!

Började jobba på djursjukhuset idag! Så har jag tur kanske jag snart kan göra mig av med ett av de andra jobben. Jag har suttit i receptionen hela dagen, 8 timmar framför en dator! Den är inte nådig kan jag meddela. Men, jag är otroligt glad för att få chansen att skaffa mig mer och nya erfarenheter! Vilket flax!

Nu är jag dock så trött att inglägget inte blir längre.

GOD NATT!


Urspårad kreativitet


Fredag!

Idag har jag och Jonsson varit riktiga tanter, druckit te och ätit kakor. Men det slutar inte där, hon satt och virkade medans jag snurrade ut garnet åt henne. Pratade åtskilliga timmar om allt och inget. En väldigt avslappnande dag.


Har börjar söka jobb igen. Mitt misson nu är att ta mig iväg från Ica. Trist att jag är beroende av de pengarna, om inte hade jag slutat igår. Jag har så svårt numera att stanna på ställen jag inte trivs på. Någonting lärde jag mig ivarje fall av mina tre år på Rusta. En bra personal fick mig då att stanna på ett jobb jag absolut inte tyckte om. Har haft turen att jobba med bra människor på mina andra jobb också, men slutat hänga upp mig på det och istället gått vidare. Så ni kan ju än en gång önska mig lycka till med sökandet.


Sitter nu med en dator och försöker få i gång den andra, MEN när kunskapen ligger på noll och jag inte vågar pröva så är det mycket svårt! Dumma jag har inte skaffat en extra hårddisk för de tusentals bilder än. Kommer bittert att ångra mig dagen det är för sent och bilderna föralltid är borta.

Om inte allt för länge får jag återse Sandra! Har jag tur kanske fler kusiner kommer också!
Bilderna är tagna i Borga förra året. I miss it!


 


På väg eller inte?!

Jag roar mig med allt annat förutom datorn just nu. Idag har jag varit på körskolan, 7:e lektionen, landsvägskörning. Spännande ska jag berätta för er!

När jag i godan ro kör på vägen, säger plötsligt min lärare: Vart ska du?!!? Bromsa!
En aning förvirrad börjar jag då kika mig omkring för att upptäcka att jag är på väg in i ett industriområde. Tittar undrande på Helmer som då berättar för mig att vägen gick till höger och att jag totalt missat det och kört rakt fram istället.

Jag missade en hel jäkla väg! Imponerande!

Gick till mormor och morfar för att begrunda min miss.

Då jag har blivit ytterst oberäknelig när det gäller bloggandet och numera inte garanterar många inlägg passar jag på att berätta att morgondagen blir av det intensivare slaget!
Jobb på Scorett, fika med Emmie, teorilektion och avslutningsvis kvällsfika med Åsis.

Förutom att göra allt jag måste och allt jag vill så har jag lite smått börjat längta efter julen. Mysig tid på intågande!


Mysstund

Lina har hittat en lucka i sitt tentaplugg så snart ska jag få träffa min lilla böna igen!
Jag själv tittar på utbildningar och kommit fram till att inget med start på vårterminen passar, men har däremot hittat helt nya utbildningar som låter otroligt intressanta. Eller ska jag ge mig på psykologprogrammet i 5 år!? Nåja, jag lär inte komma på svaret idag heller.Tar med mig lite paket till min dejt!


Bilkörning

De flesta hade tappat hoppet, de flesta hade för länge sedan räknat ut mig när det gällde körkort. De flesta (mina yngre kusiner och bror) har utövat en brutal mobbing mot mig och min ovilja att ta den där lappen.

Men nu, efter ett visst antal (3) lektioner med min nya lärare har jag fattat grejen. Nu kan jag köra bil utan dödsångest! Har självklart många lektioner kvar, han trodde jag var en elev som skulle hamna på medel, det vill säga 20-25 lektioner. Många var första tanken, men å andra sidan är killen jag kör med rätt kul, så det kan bli trevligt! Totalt är 6 stycken avklarade och 12 nya inbokade.Observera att jag endast tar körkortet för att passet är för stort att stoppa in i bh:n när jag är ute på krogen. Nu får det var slut på tiden när jag släpade med en väska enbart för legitimationen!


Jag är tillbaka

Jag är återigen uppkopplad mot världen!
Däremot blir jag inte av med min förkylning, har dagligen huvudvärk och är väldigt orkeslöst. Det skulle kunna vara straffet för att jag ignorerade febern förra helgen.

I morgon ska jag till den hemska körskolan igen, hoppas på att känna mig lite lugnare! Min nervositet gör att jag inte klarar någonting! Den nya lärare försöker lugna mig med att om det händer något så är det han som ansvarar för det. Jag är fortfarande inte helt övertygad om att det gjorde mig bättre till mods.Snart en ny vecka bara lite kvällsfika, dusch och sömn först.


Morgon


Hit o dit

Lider av rastlöshet. Sthlm, östersund, skogen, östersund, skogen, på 3 dagar. Funderar på att boka nya biljetter till sthlm snart igen, bara så jag har dem och kan se fram emot att åka bort.

Resten av inlägget är låst. Vet inte hur jag lyckades med länkningen, men ni kan ju hitta dit ändå ifall inte denna nyckel fungerar.Utgår och avgår!


En helg vi inte glömmer


Torsdag kväll och vi hade en riktigt ordentlig spaomgång! Hur bra som helst. Tidigare på dagen hade vi varit ut till Bromma för att träffa min lilla Jennie-Lie och titta på det nya köpcentrat.
Fredagen var en lugn dag med mycket feber för mig och plugg för de andra. Tog oss in till drottninggatan på kvällen för att käka underbart god mat och lite senare möta upp Lina. Den natten delade vi på Frugans 19 kvadrat!

På lördagen motarbetade jag febern för allt vad jag var värd och det resulterade en längre tur på stan. Införskaffade diverse nyttigheter och drog ut till förorten där det var middag med tillhörande förfest.


Åkte in till stan för att dansa hela natten!

Dagen efter letade vi rätt på mitt favoritfik och vandrade runt lite innan det var hemfärd.

Hemfärden.... JA jag säger då det, vad är oddsen för att tåger jag sitter på ska krocka med en stor björn och gå sönder?! Efter 1,5 timme i ett trasigt tåg fick vi evakuera till ett annat tåg som tillslut körde hem oss.

Slutet gott allting gott, förutom för björnen då!

Tackar damerna för en otrolig helg!


sjuk i sthlm

Jo, det är lika fint som det låter. Halsen gör ont, näsan rinner, febern finns där och risigheten är ett faktum. Men detta motarbetar jag med smink, bamyl koffein och zyx-tabletter.

Ikväll har vi haft spakväll med allt vad det innebär. Mysigt värre kan jag meddela!
Bilder kanske dyker upp i morgon.

RSS 2.0