För första gången!

Idag hade jag en sådan här dag med massa "första-gångare"! Rullade iväg på safari, såg en räv och en halv hare. Mer än så blev det inte. Däremot upptäckte jag att bilen körde lite som den ville, klev ut och tittade, punktering!
Min första punktering, mitt första däckbyte och första gången jag råkar ut för så kallad mörkerkörning på grund av förseningen. Gick strålande.Denna natt spenderar jag i skogen. I morgon bär det av mot Stockholm och Frugan!
Nu ska hundarna in och jag vill ha fika! HOJ!


Tåg-åkar-skor


Pojo jagar råttor

Fåglarna flyttar


Bonzo betar

Det blommar fortfarande!

Idag förstod jag vilken typ av sko jag saknat! Tåg-åkar-skor! Bra att ha när jag ska springa igenom tågvagnarna i full fart! Platta och stabila, väldigt toffellika, säkert underbara att sova i! Köpte mig ett par, så nu är jag redo för färden till huvudstaden!


9 dagar kvar

Det är bara 9 dagar kvar nu Frugan! 9 dagar tills vi får dela säng igen! 9 dagar tills vi är alla 4! 9 dagar tills vi får fortsätta precis där vi avslutade!

Nämnde för ett tag sedan att jag hade lådor hemma i skogen som mamma skulle hjälpa mig att göra klart, 2 veckor senare kan jag känna att det är lika bra att göra det själv, så nu har jag dem här. Limförgiftning eller ej, de ska bli färdiga!

Privat del, klicka er vidar på nyckeln.Höst och val


Jag ska snart iväg för att rösta röd/grönt.

Förutom att göra min medborgeligaplikt gömmer jag mig ute i skogen. Tränar två vilddjur och fotograferar.
Internet är som vanligt lite segt här ute, så fler bilder blir det inte för tillfället, men jag återkommer!


Privat


Inlägget är privat, några få har lösenordet. Klicka på nyckeln för att komma vidare.


Dax för uppdatering

Alla har sagt åt mig att det är hög tid att byta ut min gamla mobil mot en bättre, en som inte helt plötsligt fungerar som röstförvrängare eller stänger av sig själv helt utan anledning. Mobiler är enligt mig bland det tråkigaste som finns att köpa och jag struntar verkligen i vad det är jag har! Men, idag hände det! Jag spontanshoppade en ny! Den duger för mig, bra pris och ganska enkel att använda!


Boka!

  • Körskolan
  • Möte med banken
  • Tvättstugan
  • Tågbiljett
  • Flygbiljett

Efter en mysmorgon tog jag mig i kragen och bokade två körlektioner, dock hade de bara två lärare numera så det fanns nästan inga tider alls att få. Dessutom var det Leif som jag började köra med som bytt jobb. Dubbelt typiskt!

Möte med banken fick jag på torsdagen och den här gången är det förbjudet för mig att "glömma" tvättstugan ikväll.

Om SJ:s hemsida inte ville krångla lika mycket som deras tåg hade jag redan kunnat boka biljetter, men nu får jag passa över det till Frugan istället. Vilket kanske inte är mer än rätt? Vill hon träffa mig får hon väl anstränga sig lite. ;)

Nu väntar jag på min svägerska Jessica som ska pallra sig in till mig. En mycket bra dag!
Rådet inga tvivel om att hösten är här idag!


Tele 2 motarbetar mig

Ringde i fredags, när jag väl kom fram efter 2 försök visar det sig att de har ett teknisktproblem och att beställningen inte går att genomföra. Prövade beställa via internet hela helgen, samma fel!
Ringde idag, efter telefonkö kommer jag fram till en otrevlig människa som tar alla mina uppgifter för att sedan märka att deras inspelningsgrej inte fungerar, därmed gick det inte göra beställningen idag heller. Snart överväger jag att överge dem helt. Försäljaren tjajade om att jag behövde ett snabbt bredband, ett mycket snabbt till och med! Men tror ni de levererar snabbt eller? Nej, 4- 6 VECKOR ska det ta innan jag får det. Så försvinner jag under en lång tid vet ni vart jag tagit vägen.

Nu kommer fröken Ida hit, plugg väntar oss!

Säger tack till min Jonsson också för trevligt sällskap tidigare idag!


Tröttare tjej.

Helgen har gått i trötthetens tecken. Många fel har jag lyckats ställa till med. Idag när jag satt i kassan och längtade efter lunch berättade jag vad klockan var istället för att säga vad det skulle kosta. Tjejen såg lite brygg ut när jag säger 14:29 istället för 67 kr och 50 öre. Till råga på allt tyckte hon att jag var gullig! Virrig var väl mer rätt kan jag känna.

Efter att ha tittat på lägenhet med Jenny kom jag hem och landade framför datorn så här sitter jag nu.


Det är snart bara 2 veckor kvar tills jag får träffa Frugan igen! Då är gänget samlat!
UNDERBART

Har förlängt helgen också, så nu är det inte fredag-söndag som gäller längre, utan onsdag-söndag.


Vem blir inte tårögd?

Är det någon som kan se det här utan att bli berörd? Tjejen i tomteluva, där brister det varje gång för mig.


Fredag 10 september

Gårdagen blev en spontan mysdag, lunchade med Åsa och Anna på Samurai, efter lite mat fortsatte jag och Anna ut på stan för diverse "kompisshopping", ett nytt uttryck som startades igår. Kom hem med fler örhängen (ploppar, mina favoriter) en t-shirt och en klänning att ha i Stockholm! Det är ju nämligen så att om 20 dagar är jag nere i huvudstaden! I LOVE IT! Längtar helt otroligt mycket efter att åka ner! Kommer bli en sanslöst rolig helg.

I natt ska Pållen sova hemma hos mig för första gången.


Det är fullt möjligt!


Ja, det ät fullt möjligt att jag har Sveriges sämsta mörkläggningsgardin!
(Persiennen är trasig)


Klart som fan jag blir rädd!

Vad ska jag annars bli när jag i lugn och ro sitter och lyssnar på spotify och helt plötsligt avbryts min favorit musik utav en skrikande Fredrik Reinfeldt som säger att jag ska rösta på moderaterna!

/Skakad


Rött är söttHar stökat ner HELA lägenheten (gick på 10 min), så nu är det städning som gäller (kommer ta 5 timmar). Fast Henriksson (bror) är på väg hit, så det är möjligt att jag presenterar honom för skurmoppen vilket skulle korta av städtiden med si så där 1 timme! Jodå, det tar en timme från tanke till färdigskurat för mig.

Shopping och plugg står också på schemat idag.
Later!


Den sämsta och den bästa

För två kvällar sedan bestämde pappa att vi skulle på björnsafari. Pappa är inte världens bästa björnspanare och efter den kvällen kan vi nästan klassa honom som den sämsta! Efter att ha åka på en skogsbilväg lessnar han alltid och väljer en som väg som leder till mer civiliserade platser. Enda gången han krypkör är när vi åker förbi en gård med mycket maskiner på (För där inne gömmer sig säkert björnen). 2 timmar senare kom vi hem, inte ett björnmöte rikare, men med större kunskap om alla småbyar runt omkring.


Förutom långa safariturer roar jag mig med att göra om mina möbler. Har utmämnt mig till Sverigen bästa fuskbyggare! Blir nämligen nöjd med resultatet med fy tusan vad jag fuskar! Orkade inte söka rätt på mitt måttband så en varmakoppenförpackning fick rycka in som mätinstrument. (resultatet: olika långa ben)
Istället för en ordentlig pensel fick min hårfärgningsborste sätta livet till. Man tager vad man haver!
Jag jobbar hårt för att pränta in det i era huvuden!

Ska fortsätta med hallen i morgon, då får jag kanske mina hemmagjorda lådor också. (De är på vädring ute i skogen eftersom lukten av limmet kunde ha blivit min död om jag ställt in dem här)

Over & Out


Lördag 4 september


Denna fina blomma fick jag av Jessica tidigare i veckan då jag bjöd henne på middag. Gentlemannapoäng delades ut! Inte varje dag det händer! (Den är fortfarande lika fin 4 dagar senare)

Igår gav jag mig med dunder och brak in i Al Bandy branschen efter två månaders uppehåll! Krängde dojor till stadens damer igen.

Nu märks det verkligen att hösten är här, för i och med att den kommer vaknar min kreativa sida (på gott och ont). Idag ska jag till exempel såga sönder min bokhylla för att tillverka 2 nya möbler. Kan med andra ord gå hur som helst!
Wish me good luck!


En dag i skogen


Igår i skogen, idag i stan, i morgon på Scorett.


Ute i skogen är det lätt att få brist på sällskap...

...men är man riktigt social är det inga problem att finna nya vänner!

(skyddshandskar rekommenderas) 


RSS 2.0