Vardagslyx

I morgon börjar jag och Jessica med vardagslyx! Trerättersmiddag på en onsdag! Det blir inte riktigt lika fint som på nyår, men vad gör väl det!? Ni kan ju faktiskt få se några bilder från nyåret. Gamla bilder, men nya för er.


Nu tänker jag ringa mormor och se om hon har tid för mig!


SötnosarMina sötnosar är det bästa jag vet! Tveklöst! Fast han på sista bilden är inte min, bara någon som bor runt vårt hus, han och 4 andra!

Helgen bjöd inte på så fint väder som jag önskade, så på sjön var jag då rakt inte. Tränade istället Pojo och Bonzo i timmar, bar ved och slöade i världens skönaste säng.

Ny vecka i morgon, jobb, middagar och sundsvall står på schemat. Sedan är vi äntligen framme i April!
På återseende!


Ännu en helg

Stämmer det, ännu en helg närmar sig! Jag försvinner ut i skogen och behagar inte återkomma förrän jobbet kallar igen. (Visserligen redan på måndag men ändå!)
Hoppas på lite finare väder än snöstorm. Skulle kännas helt okej att få ligga ute på sjön i solen.


Rastlösare person än mig får man leta efter! Klättra på väggarna har jag redan lärt mig, jag vill alltid vara på något annat ställe. Får frispel av att jobba så mycket framför en dator att jag knappt orkar med min egen, mina tvkanaler har jag nu lämnar tillbaka, så tv tittar jag inte heller på.
Körkortet har jag kört fast med, inte för att det gått dåligt utan för att jag jobbat för mycket, möjligt är även att jag använt detta argument för att slippa. Jag ska, och nästa person som frågar om det ligger illa till!

Men nu tänker jag inte mer på det, städar ihop och packar väskan än en gång.


En liten blomma


En av mina favoritbilder. Tagen tidigt förra sommaren, när häggen blommade och doftade ljuvligt! Snart är vi där igen!

Jag fick en liten blomma av pappa när vi var och handlade mat i söndags!
Jag blev strålande glad och ger den nu bästa möjliga vård!


Den som väntar på något gott...


...väntar alltid för länge!

Gör som mig o Lina, packa "kälkis" full med grejer och dra iväg på utflykt.

Sedan sista inlägget skrevs har jag hunnit med en resa till sthlm, några sköna helger i skogen och en massa jobb. That´s it, that´s all.


RSS 2.0