Yes, I´m in love



Jag är helt såld :D Hade en jätte trevlig lunch med Linda och lillen igår, kinamat och buzz ;)
Hoppas, hoppas och håller tummarna för att vi ska bli grannar!

Nu ska ska jag rusa till bussen, jobba 4 timmar och sedan hem och fixa :D

Over and out

Konstnär

God morgon Tisdag! Klev upp tidigt, duschade, åt, fixade och tog det lugnt. Väntar på mamma nu. Klockan 7 i morse kom mannen hem! Jag hörde på avstånd att någon låste upp dörren, men trodde det var i min dröm! Så lite brydd blev jag när han stod där helt plötsligt! Jaja, somliga går och lägger sig när andra kliver upp ;)

Köpte mig en målarduk igår, så nu ska jag leka konstnär igen! Har varit lite av den varan på slutet, så nu saknar jag det! Ger mig på att göra min kära Jessicas små tussar :) Ska bli kul, så jag hoppas resultatet blir vad jag tänkt!

Mamsen är inne nu! Vilket betyder att jag ska gå! Enjoy the day!

Jag vill ha:)

Kärlek

Tänkte slänga upp lite bilder innan jag somnar! Riktigt trött, har haft en jätte bra dag som avslutades med det tristaste personalmötet! I morgon ger sig tre generationer ut på stan för att spana in lite kläder! Lika roligt jämt! Ska sova ensam i natt, mannen är hos kompis. Visst är det konstigt att man kan hitta en människa som betyder så mycket, och som man vill och faktiskt klarar av att spendera den största delen av sin lediga tid med?! Vännerna i all ära, men det blir aldrig lika intensivt. Slutar aldrig förundras över par som levt hela livet med varandra, blivit varandras bästa vänner och fortfarande älskar varandra över allt annat! Det är fint!

Nää...bilder var det!

Pulka sa jag....

...sen att det inte gick så bra det var ju en annan historia! Det gick lika bra att åka uppför som nedför! Inte alls med andra ord!

Alltid roligt att vara ute med matte!

Big kisser:)

Nu har klockan tickat iväg igen! Tisdag är snart här! Denna vecka blir bra!

Sov så gott!

En del nöjer sig aldrig

Just nu befinner jag mig hemma hos föräldrarn! Åkte hit efter jobbet igår, så skönt att vara här! Träffa lilla Bonzo, som blev överlycklig som vanligt! Har varit ute en sväng med pulka och tefat, men för mycket snö så det gick inge vidare. Bilder kommer sen.

Jag skulle vilja vräka ur mig dumma saker. Funderar över hur det kan få vara okej. Irriterad, dock rör det ju inte mig så jag ska inte bry mig, men ändå. Det är dåligt, fel och orättvist. Men visst, en del nöjer sig aldrig. Ni som ska veta, vet vad jag syftar på. Ni som inte ska, får leva i ovisshet.

Det kanske är ny blogg på G... Ett litet projekt :) Vi får se vart det landar.

Tillbaka till staden i morgon, vara med mamma och mormor, det är så mysigt! Hoppas hinna träffa Linda i veckan, ja ja ja:D O ser verkligen fram emot helgen, som jag saknar dig Sandra!

Nu ropar mamma och säger att det är fika, hemgjorda semlor, hur gott är inte det?!

Härliga tider

Härliga dagar, igår blev jag bjuden på semlor till lunch av min gulli Sara, bästa bästa. Middag med härliga Jessica, gå promenad på isen, käka kycklinggryta, surra oavbrutet i timmar.
Rasmus och Mio

Mio!? Tror jag ;)

Solen gjorde ett försök!

Idag har jag träffat Linda, Underbart! :D

Ni tjejer (o självklart er jag inte nämnt) betyder oändligt mycket för mig! Världens bästa vänner, kan någon begära mer?!

Puss o Natt

Relax?!

Idag har mannen och jag varit på badet och relaxen. MEN Petter känner uppenbarligen inte till innebörden av ordet relax, han var värre än en 5 åring och for runt mellan de olika sakerna som ett skollat troll! Så nästa gång jag ska på relaxen, som förövrigt var jätte bra, tar jag med mig annat sällskap. Haha! Vi hade iallafall en jätte bra dag, trötta som bara den när vi kom hem. Käkade äckliga spagetti, jag klarar inte av den maten! Så nu dröjer det nog ett halv år till tills nästa gång!

Igår åkte jag, Jenny och 2 tjejer till ner på staden efter jobbet. Käkade i ett rasande tempo och gick sedan och såg filmen Valkyria. Det är en film alla borde se. Jag är verkigen inget fan av Tom Cruise, men han gjorde en riktigt bra insats här. Gick illamående därifrån med vetskapen om att det verkligen hänt, att människor kan vara så grymma. Men som sagt, bra film. Se den!

Nu har jag planerat att röja upp lite här, baka scones och göra det allmänt mysigt! Underbart med 2 lediga dagar, speciellt när jobbet verkligen känns skit för tillfället! Så det måste jag ju verkligen ta vara på!

I morgon ska jag till min favorit tjej och käka semlor! Mysa lite med Jessica och umgås med mannen. Så jag har en bra dag att se fram emot!

Nu ska måste jag ta tag i det här så att det blir klart någon gång!

trötta:)

Sakna!

Saknar!

Mitt liv är fyllt av solsken:)

O Loveeee;)

Min söndagskväll

Söndagkväll och vad tror ni jag gör? Jo, kikar Serie A,  Inter -Milan och spelar kort. Det är min grej det! Tyvärr förlorar jag på kortspel och Milan ligger under. Men sådant är livet. Jag och mannen.

Kameran är fortfarande borta, förstår verkligen inte vart den har tagit vägen eller varför den valt att lämna mig!? Come back!

För en gångs skull har jag redan gjort matlåda till morgondagen, det är segt att vara på jobbet från 10-20,15. 2 sådana dagar, sedan är jag ledig onsdag och torsdag!

Hämtade ut ett paket med några kläder och hårsaker idag! Gillar paket ;)

Drömmer mig tillbaka och längtar efter sommar, sol och värme!

Natti på er! I morgon är det måndag, ny vecka nya tag!

Spöket

Mitt lägenhetsspöke tänker driva mig till vansinne! Nu är kameran borta, sist såg jag den i min rosa handväska, men nu är den spårlöst försvunnen. INTE bra!

Så denna gång efterlyser jag min kamera, den är svart, tar kort och är borta. Boooooo :(

Snälla kameran, kom tillbaka!


Jag klarade det

Fredagen den 13 rullade på i ett snabbt tempo! Tycker inte att jag råkade ut för ovanligt mycket otur eller dylikt. Hade lite små problem med en ombyggnation på jobbet bara, men det löste sig på bästa sätt.

Mannens föräldrar har varit på middag, trevligt tycker jag! Det är ju alltid roligt när man får bjuda på god mat! Önskar jag var en mästerkock, får träna mer!

Linda är hemma igen! Det är väääldigt kul:D Snart ska vi ses!!!

Känner mig trött och seg nu, klev upp halv 7 i morse, kom försent till jobbet (där kanske fredag den 13 spelade mig ett spratt?) Har i 8 timmar gått runt, runt och fram och tillbaka i den förbaskade butiken! Det kommer bli träningsvärk i morgon ;)

Tyvärr inget Bydalen i morgon, men inte ledsen över det, jag får roar mig med annat! Får åka dit en annan helg med familjen.

Är det bara jag som tycker alla hjärtansdag är löjligt!? Man ska väl alltid vara snälla o gulliga mot varandra?! Visst dom säljer söta saker och fina blombuketter, men sådant är ju roligare om det kommer helt spontant istället för på en "måste dag". Men tanken är ju god!

Nu var det bara massa lull, åsiktsmaskinen är igång, liksom pratkvarnen i mig. Sätter punkt här så det inte spårar ut;)

Så kära läsare, ha en mysig alla hjärtansdag och hoppas ni överlevde fredag den 13, hehe!

Bebis kanske?

Magen är mätt och belåten! Så här ska varje dag börja.




En liten bebis kanske?!? Huuur lockande som helst! Jobbigt, stökigt men mysigt....Det tåls att fundera på iallafall. Bonzo skulle ju bli lyckligast i världen, det vet jag.

Frukost

Jag har köpt mig en ny vinter/skid jacka igår! Det var verkligen på tiden, den förra var ju inte ens varm längre. Bra köp.
Kan vara bra att ha ifall det blir Borga något nu i vinter ;) Eller vad säger kusinerna?!

Har haft en riktig sovmorgon idag, så vi är helt nyvakna nu. Ska göra ordentlig frukost med gröt, ägg och nyttigt bröd. Det kan ju inte bli bättre!


Idag jobbar jag sent och i morgon ska jag börja tidigt!

Solen skiner!

Snö i massor

Inte länge kvar till jobbet börjar, gruvar mig lite eftersom jag är så trött i kroppen. Men det är bara att härda ut!

Det har kommit väldigt mycket snö den här helgen, mamma och pappa hade fått en halv meter och det är något liknande här!

Gissa vad min helg mer har bestått av! Fotboll, heeeeela helgen. Oj oj oj.

Snart får jag veta....

Planen sprack

Planen var att jag skulle bli frisk snabbt, men här sitter jag, har varit sjukskriven hela veckan, fick ställa in min Umeå resa och är helt ur form. Orkar ingenting mer än att sova eller sitta i en soffa. Väldigt trist, det händer alltid när jag ska göra något kul. Men nytt datum är satt så vi satsar för fullt på det istället!

Huvudet är fyllt till bristningsgränsen av tankar. Vad är det rätta? Hur ska det bli? Vad ska jag göra? Nää, fyy jag gillar inte tankar.Bort med er!

Jag blev utmanad, och tänkte för första gången göra utmaningen också :) Tack Petra

Vilken mat äter du ofta? Mackor, om jag nu får klassa det som mat.

När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till och duka av? Av någon märklig anledning så dår jag väldigt ofta hjälpa till med allt.

Var sitter du helst när du bloggar?  På min obekväma pall, framför datorn.

Köper du ofta Triss? Aldrig, det är inte min grej att vinna.

Vilken stad eller land har varit din bästa semester? Det är rätt jämt mellan Cypern med famljen och Grekland med mannen.

Vilken TV-kanal tittar du mest på? Just nu har jag ju nästan inga, så det är för tillfället ovanligt mycket SVT. Men 5.an är nog det jag föredrar.

Regler för utmaningen: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dem på deras bloggar. Be dem kolla in din och låt sedan personen som utmanade dig få veta när du svarat på frågorna/utmaningen!

De utvalda är....

Jessica...
...Åsa...
...Linda N...
...och varsågod Sara


Fredag kväll, jag hoppas ni har det lite roligare än mig, kikar let´s dance och har ont i magen. Har åkt tillbaka till staden, fast det har varit skönt att vara hemma när febern var som högst. Det var länge sedan hela familjen var hemma och sjuka samtidigt, efter ett tag blir alla fruktansvärt uttråkade, speciellt Bonzo, som vid varje rörelse hoppat rakt upp i luften med förhoppning om att någon skulle orka leka med honom!

Nu blev jag trött.

Vill tacka för omtänksamma kommentarer, och det skulle varit guld att bo nära dig Åsa!

Ha en kanon helg,  håll er friska!


 


En hel vecka!

Jag vill inte vara utan mannen i en hel vecka! Det är lång tid! Men det kanske bara är att vänja sig?! TYPISKT, typiskt typiskt! Ibland kan jag slita mitt hår, bara känslan av att inte ha honom i närheten! Jag ska ju kunna gå till honom nästan jämt! Boooooo! Sitter och tycker synd om mig själv, tönt!


Stiligaste killen, My Love :)



Fint

Igår och idag är utan tvekan det här årets finaste dagar! Dessutom är jag ledig, dock halv sjuk. Hela familjen ligger hemma i hög feber. Min hals värker och hostan irriterar, men jag ska bli frisk snabbt! Sandra, 6 dagar kvar!





Som ni ser, en underbar dag! Köpte semlor, fikade och åt i Torvalla.
 I veckan ska jag vara utan mannen, tråkigt, men jag hoppas på att få träffa mina fantastiska tjejor istället!

Nu var det trist att sitta här. Ut i vädret!
PUSS

Glädje

Igår drack vi gott, pratade non stop i massor av timmar och avslutade med nyttig natt mat!
Stort tack till dig Linda för en så rolig kväll! Jag är super glad över att du är här igen :) Vi längtar båda till sommaren och har redan planer. Wiiiiii!

Vädergudarna är på bra humör idag, Östersund visar sitt bästa jag! Så det är dax att bege sig ut för att dokumentera detta underbara landskap!

Nu är det bara några dagar kvar! Som jag längtar!

Ni kanske får lite bilder senare:)

Ut och njut!

RSS 2.0