I Scream for Ice Cream!


Bonzo och jag smälter bort. Vi väntar på att bror ska hämta oss, så att vi får en balkong och korsdrag! Tacos till middag. Glass skulle sitta fint nu, en riktigt kall isglass!

Lantligt


http://www.countrystyle.se/ Titta in på denna sida, jag är såld!



Denna bok ska jag söka rätt på!

Vill fixa nu, vill vill vill! :D Men än så länge får jag drömma, ett hus skulle tveklöst vara underbart att ha, är dock inte redo för det ansvaret än, men med en ny större lägenhet kan man ju fixa mycket också.
Blir nästa lite sjuk av att titta på allt detta! På tal om sjuk är det en väldigt seg förkyling som jag dragit på mig! Ovanligt va!? Har lock för öronen som är tjockare än alla grytlock som finns, så hörseln har halverats!

Nu gör jag kväll, fika och tidnining, sova några timmar och sedan återvänder Bonzo på morgonen när bror ska på jobbet.
Sov så gott alla!


Sommar!


Där slog höjdrädslan in! Högre upp än så kom jag inte!
Det där fixade jag iallafall!

Sommar med stort S! Varmt och skönt. Kanske lite för varmt enligt Bonzo som nu sitter i min lägenhet och tycker synd om sig själv! Men vi ska snart gå för att äta pizza. Lite gruvsamt som vanligt att ha med sig honom eftersom han inte är van än. Fast jag måste ju försöka annars blir det aldrig bättre!

Sa jag att det var roddtävling igår? Näe trodde väl inte det, vi förlorade, tror dock att det kanbero på att vi var det enda tjejlaget!

Utgår och går ut! ;)

God morgon och adjö :)

Klev upp för ett tag sedan, snart kommer bror för att hämta oss! Vi ska tillbringa dagen och natten i skogen. Bada (?!), sola, fiska och grilla!  Låter bra i mina öron!
Baka paj till efterrätt :D


Tillbaka i morgon, då med Bonzo i lägenheten! Ska dessutom träffa mina kära Jessica i mogon :)

Ha en underbar dag i solen!

Min Sommar Idyll







Dagarna har varit perfekta, bortsett två incidenter. På första bilder ser ni några kalvar (stora) ligga och vila, ett fåtal minuter senare råkade jag dra av Bonzo halsbandet vilket resulterade i att jag panikslagen står och skriker allt vad jag kan! Han smet in i hagen och började valla dem! Det farliga med kor/oxar är att de i vanliga fall ställer sig i en ring runt hunden och sparkar ihjäl dem, därav min panik! Pappa sprang in i hagen, allt va kaos, jag o mamma skriker utanför (båda rädda för oxarna) pappa skriker åt hunden och de åtta kalvarna är vettskrämda! Tillslut tordes jag gå in, men som tur va fick pappa tag på honom strax efter det!

Hönan på bilden satte jag senare på min axel, den satt snällt och pickade mig i huvudet ända tills den tog och bajsade på hela mitt ben! Haha, så är livet med djur!

Har även badat Bonzo helt nu, nästan kammat bort all underull! Bara liiiite kvar!

Mannen är på väg hem, ska hämta honom och alla hans saker på bussen om någon timme. Sedan bär det av till jobbet
:( Men sen är det fyra lediga dagar som väntar! :D


Härligt, suverän eller bara heelt fantastiskt


I morgon åker jag hem! Att kalla det härligt är nästan en underdrift! Suveränt! Fantastiskt! Vädret ser dessutom lovande ut! Kameran följer med, så nya bildet duker upp!

Känslan av att jobba klart långpassen är så skön, jag känner mig duktig och väldigt nöjd över att få vara ledig! Tog dessutom en promenad hem :)

Nu ska jag börja med garderoben, för om jag inte fixar den ska Petter få en heldag har vi besämt, med massa roliga saker som jag måste hitta på för honom då. Det är väl mer ett hot så att jag ska ta tag i det, men de verkar för tillfället enklare att underhålla honom en heldag än att få ordning där inne.

Har jag sagt att jag älskar U21 landslaget? Det är så roligt att titta på! Wiiiiiii! Sverige- England på fredag! Missa inte det!

Ha det bra, jag återkommer om några dagar!

OVER & OUT

Mammagrisen!


Jag saknar mamma och pappa!

Men på Onsdag ska jag åka hem, Linda och jag ska kanske hälsa på Teresia innan det också, hoppas på det! Blir skönt med vila efter dessa dagar, huvuder väger bly och jag känner mig seg i kroppen vilket inte blir bättre när man måste jobba i ett högt tempo.

Blir "bebisvakt" i helgen :D Bror får dock ta honom någon natt också, han vill alltid kolla så att jag lever på nätterna. Inte så jätte roligt att vakna av  att någon "duttar" en hårt i ansiktet med en blöt nos och sedan viftar på svansen och visar tänderna när han är nöjd över upptäckten att jag fortfarande finns kvar!

En dag kvar till ledighet, kör hårt!

En söndags promenad!

Förkyld och jäklig, men fick en härlig promenad med Linda i något som liknar sommarväder!

Bebisen har vuxit väldigt mycket, men fortfarande mysig!

Linda, du gjorde min dag, tack :D Känner mig lite piggare iallafall, handlade dessutom mat ifall jag skulle bli supersjuk måste det finnas hemma. Har ju ingen som kan springa för att handla åt mig om jag blir sugen på nått ;) Ska laga middag och två luncher idag, så att det bara är att ta med! Blir billigare så!

Nu tänker jag ligga inne (synd med tanke på vädret) resten av dagen och hoppas på att det är mycket bättre i morgon när en lång arbetsdag väntar. SMHI har sagt att det ska bli varmt i veckan! Hoppas hoppas!

Mitt nya liv då?! Än så länge går det strålande, jag har gått flera mil denna vecka, ätit bättre och sovit lika länge. Men INGEN O´boy! Helt otroligt!



Världens bästa människor har jag runt mig

Garderobstrubbel

Midsommar är då slut, firade hos grannar till mannens föräldrar, hur jag nu hamnade där?! :) Det är inte riktigt detsamma som att fira med sin egen familj och släkt (som förövrigt inte kunde vara på samma ställe) men jag hade trevligt, med god mat och glatt sällskap. Idag fick jag grillat till middag, ingen är gladare än jag!

Petter (pojkvän)  är ute med Petter (granne) så här sitter jag och funderar på att ta hand om den kaosartade garderoben, det har liksom hänt något!! Skulle tidigare idag ha en tröja som uppenbarligen låg längs ner i jättehögen av kläder, nu ser det bara ut som översvämning....
......behöver jag säga mer?! suck....



Bestämmer att jag tar tag i skiten sen, i morgon när Petter åkt. Nu fikar jag istället, mycket roligare!

Nu så


Bra start på dagen! Klev dessutom upp i hyfsad tid, men hade svårt att sova i natt så lite trött är jag.

Ska jobba kväll, till 8. Efter det ska Jenny och jag springa till Torvalla, får se om jag går hem därifrån. Det blir en lång runda det! Jag går från stan till jobbet, sedan till torvalla och efter det hem igen.

Skura golv var det, jag får ju "främmande" ikväll :D

OVER & OUT

Nu är det så här...

...JAG HAR BLIVIT FÖRÄLSKAD!

Har mailat uppfödare nu, så här skall samlas information. Detta kan vara min blivande ras, måste ju hitta en som mannen klarar av. Men jag kan inte låta honom välja själv, det vore för riskabelt! ;) Jag personligen vill ju inte ha något annat än samojeder, men om inte det går får man väl enas om näst bäst! (Detta än nämligen en korsning av

Chow-Chow,  Wolfsspitz och Samojed, men säg inget till mannen, jag fösöker nämligen lura honom ;) )


En vacker dag ska jag ju bli hundägare på riktigt! Nu har jag en Bonzo, men han är ju inte min på pappret.

God natt, jag måste ju lägga mig för att kliva upp i tid! (mitt nya liv ni vet) Fick en glad överraskning nýss också! Wiii!

Mina nya vanor!

-Kliva upp i bättre tid
-Äta bättre/nyttigare frukost
-Lunch (!?!) kan behövas om jag kliver upp tidigt.
-Komma igång med träningen!


Nu får det faktiskt lov att vara slut på sovmornar (kanske nån gång bara) sätter även punkt för mitt O´boy sörplande!

Blev lite stressigt till jobbet idag, fick av någon konstig anledning för mig att gå (vilket nästan aldrig händer) dessutom gick jag en timme innan jag skulle börja i stället för en halvtimme som jag ivanligafall gör.
När jag kommit halvägs får jag ett meddelande om att jag börjar klockan 2 och inte halv 3 som jag trodde! Har aldrig gått den där sträckan på under 30 minuter förr, men idag gick de på dryga 20! Nytt rekord mina damer och herrar!

Så denna dag är början på mitt nya lite bättre liv ;)

Motion, bra mat och sömn! Seg segare segast skall bort!

Solen skiner dessutom, tack de va väl på tiden!

Snart kommer Ola, ska bli roligt att se honom...var det ett år sedan sist tro!?

Hemma!

Honey I´m home! Eller just det, jag är själv nu... x antal dagar, ingen vet med säkerhet hur många.
Tänk att jag varit med mannen i över 2 år. För mig är det länge! Känne lite tomt nu när vi setts varje dag i en hel vecka, men det är bara att se fram emot nästa gång.

Dessa bussresor kommer driva mig till vansinne! Finns alltid några personer som jag lyckas irritera mig på varje gång. Idag var det tre, killen som satt brevid fnissade högt för sig själv hela tiden. (han kollade något på datorn) Personen som satt bakom mig hade en andedräkt som gjorde att jag under 6 timmar fick hålla andan, tror ni jag var lite blå i ansiktet efter det!? Vettetusan om sb12 hade hjälpt på honom. Sen hade vi då den tredje personen, en tjej som verkligen inte var blyg eller hade speciellt vårdat språk. En mobilblottare utav det värre slaget, hennes telefonsamtal hade jag gärna varit utan.

Så här ser jag ut i bussen!

Kanske ska ta och bädda ner mig och se några avsnitt av satc!
Natti natti!

Mina


En sådan här fick jag idag :)

Och dessa!

Pix, my life


Regn regn regn...står som spön i backen, men inte klagar vi för det, ligger inne och myser istället :)

Tycker om att se ner på världen ;)

Måndagslyx

Hemlängtan

Allt med färg är roligare!?


Hur coolt vore inte detta!? Hittade det via en annan blogg, så om ni inte redan sett det tänkte jag visa det här. Detta kommer såklart från Japan, var annars hittar man på så roliga saker? Öl i färgerna röd, blå och grön. Nu kan man ju fundera över smaken. Hoppas vi får se den i Sverige. Skulle se kul ut på uteserveringarna.

Safari




Detta gillas!

Åkasjukan gillas inte, värre än den brukar vara just nu. Hoppas att det hinner går över tills Tisdag när jag far igen.

Bones på TVn och snart kvällsfika!

Långpromenad!

Nu är min kära Bonzo här! Virrig och uppe i varv när han kom hit, brukar vara svårt att få honom trött, men nu jäklar har jag lyckats! Strax efter 3 begav vi oss ut på promenad, gick till mannens föräldrar och slängde i oss lite mat. Sedan promenerade vi hem igen, så nu, 3,5 timme senare är vi tillbaka! Skitig som en gris var han när vi kom in, raka spåret till duschen (som han inte är bästa vän med). Hade tänk gå till Ola, men nu fick jag ställa in det, vill ju inte gå bort till någon och smutsa ner hela stället. Men nästa vecka då hälsar jag på istället!

Vovven ligger redan och sover!

Det enda som är irriterade är att många människor inte har så mycket över för en hund som inte är perfekt. Näe, han både hoppar och skäller ibland. Han vill helst inte gå fot (även om promenaden gick strålande) Han blir för ivrig när det kommer andra hundar för nära och nya människor. MEN, många gånger är det ju folk som inte vet hur en olydig hund ska hanteras, jag jobbar på det, han ska bli bra. Detta var en lyckad första gång. Från och med nu blir det ju bara bättre :) Jag är iallafall stolt över min lilla tuss!


Fördelen med hus...

...man slipper jobbiga grannar, jag vill kolla på film utan att få huvudvärk!

EFTERLYST

Regn regn regn, jag som alla andra undrar när det fina vädret skall infinna sig?!?

Min arbetsdag har nått sitt slut så nu är det en 4 dagars ledighet som väntar, INTE mig emot, jag älskar dem!
Skyndade mig att boka tvättstuga, kan vara bra med rena kläder.

Efterlyser Jonsson idag, var har du tagit vägen människa!? Tänker efterlysa dig till du kommer tillbaka, drar i gång en skallgångskedja om så behövs.

Have you seen here, call me! The number is.....

Mannen ska se NHL finalen i natt, så han kommer vara pigg och glad lagomt tills min älskling kommer inrusandes i morgon! Själv nöjer jag mig nog med Sact-boxen ikväll.

Är han inte fin så säg! :)

Usch nu har tvättiden börjat, hungrig är jag dessutom. Men det är så svårt när magen vill ha mat fast jag inte kan komma på en enda sak jag är sugen på! Får tänka ännu mer! Något med sallad får det nog bli....väldigt bra start, resten då?!

Ännu ingen Jonsson, men jag lovar att nu har jag gjort mitt yttersta för att få tag på skrället! ;) KOM FRAM!


Firat!


Studenten :)

La Familia

Ett huvud kortare!

Me & Mannen

Är det fest så är det.....!?!?!


Javisst, jag har ju firat en student i år igen, fjärde året i rad som jag är på studentmiddag. Men nu dröjer det nog innan nästa gång. I tisdags åkte jag och mannen ner mot Edsbyn, blev en hel del fel i Umeå, fick inte ut biljetterna, betalade dem tillslut två gånger, upptäckte att det inte går några tåg därifrån (!?) så numera misstänker jag att bstn betyder busstation och inte tågstation! Vi lyckades iallafall ta oss hela vägen! Sov i en soffa som mer liknade en grop, man rullade mot mitten.
Men nu har jag ju sett lite mer av vårt avlånga land, Edsbyn, avklarat!

Idag är jag hemma i Östersund, tills på Söndag, då åker vi norröver igen!

Lilla Bonzo kommer hit på lördagen, ser med spänning fram emot det!

Tidig morgon som väntar, så nu stäger jag ner :)

OVER & OUT

Titta vad jag hitta!


 Den här hittade jag igår, får jag behålla den!? :D Den var iallafalla väldigt söt!

Väntar :)

Väntar på att Tove ska komma hit, sedan ska vi se fotbollen vid åtta. Har varit duktig, städat lägenheten (finns inte super mycket att göra när jag sitter här själv) gjorde dessutom bacconlindad kyckling till middag. Det va inte dumt det! Har riktigt fint väder så det ska bli skönt att gå ut och sätta sig!

Tjiing!

Dumma smink

Har fått en allergireaktion pga mitt nya smink, väääldigt surt, för det korstar ju en del och nu är jag helt knottrig i ansiktet och det svider, dessutom tyckte jag verkligen bra om det :( Snälla gå över!
Men mamma kan ju få bra smink nu, helt nytt.

Det är människor som tjatar på mig om alternativa sätt att tjäna pengar på. De ska ha mig att gå på möten utan att egentligen berätta vad det handlar om. Först var det bara en människa som tyckte att jag skulle kolla på det, men nu har ett helt okänt par kontaktat mig om detta. Nu blir jag ju less. Tror inte på sådant där, de tjänar säkert på at få in folk i det. Från början tänkte jag att det kanske kan vara intressant att se, men nu är jag inte direkt sugen.

Dumma ansikte som svider!


Hallon eller popcorn?! Det är frågan.

Faaaaaan!

KIM KÄLLSTRÖM, HUR FAN TÄNKTE DU?! MICK NILSSON, VAD FAN GJORDE DU?!

Faaaaaan!

Hej då VM :(

Min Favorit kom iallafall på besök! Nu har han dock åkt igen.

Beslutsångest! Så hjälp mig då!


Jodå, det var en aldeles ypperlig dag!

Ser denna bil överallt nu, kul!

Jag har beslutsångest, vilken klänning? Nån av dessa? Eller någon av de andra 100 st som hänger i garderoben!? HJÄLP! Det finns risk att jag går naken annars!

Fotboll, hela familjen rullar snart in. Umeå, i morgon, återkommer till Östersund på onsdag efter en sväng ner mot Bollnäs hållet. Jo visst, jag trivs bra i min väska. Vi är väldigt goda vänner och reser numera aldeles för ofta med varandra! Uttråkad?! Hur ska jag hinna bli det?

Tjiing!

Längtar efter vatten

Har sovit som en kratta, men nu är jag äntligen vaken och väntar på att damen skall komma hit! Så kul ska det bli!


Längtar efter att kunna bada, vara ute med en båt (som vi inte har, än!?) och bara ligga på en brygga! Idag är det dock inget badväder, det ser kallt ut.

I morgon

Ledig dag i morgon! Ett besök av min älskade Linda! Wiiihuuu! Tänkte städa lite nu och sedan sätta lite färg på en av alla tavlor jag håller på med.

Är faktiskt lite glad över att det inte är nått kanon väder just nu...alla dessa studenter älskar att skrika utanför mig. Nu håller de sig inne istället. Fast alla som inte firar just utanför mig får mer än gärna vara ute! (känner mig som en tant, haha )

Skriver inte mer, så blir det kanske någon nytta gjord!

Saknar min plupp. 8 dagar avklarade, 4 kvar!

Jag har tappat det

Svåra dagar, trött är bara förnamnet! Har nog tappat minnet och blivit förvirrad! Måndagen började med att jag blev rädd för mig själv på jobbet. Stod och diskade, fick för mig att någon kom smygande (inte ovanligt) när jag vände mig om var jag helt säker på att det var någon så jag hoppar högt. Bara det att ingen var där, bara min luva.

Idag kom en kund och sa, här är högtryckstvätten som vi pratade om igår. Jag funderar lite och säger sedan, Jaha och vem pratade du med? Han svarar, Marlen tror jag att du hette! Kom verkligen inte ihåg att jag pratat med honom. Kan man träna minnet på något vis?

Borde göra en "tidig" kväll och se om huvudet tänker hänga med mig i morgon.
Har nu fixat mina två långdagar på jobbet. Fem timmar i morgon, men det är ju bara halvdag! Härligt.

Natti natti! I morgon tar jag nya tag, betydligt piggare hoppas jag, så att inte mina kollegor och kunderna ska tro att det är fel på mig ;)


Tillbaka!

Helgen som var: Ge mig den i repris!

Vädret, sällskapet och grillat!

Rastlös låter åkgräsklipparen stå!

Detta ställe är det vackraste ibland! Mitt hem!

Chicko och Fågeln.

Klockan närmar sig 23,00 Jag och Jessica har intagit altanen och smuttar på några cider. 20 grader vid den tiden är inte fyskam!

Bonzos nya "kompisar" Men innerligt tacksam är jag över den träning han fick!

Härligt härligt!

10 timmar på jobbet avklarat, 10 timmar i morgon också. Sedan har jag fixat de sämsta dagarna på mitt schema för denna gång.

Ehh, klockan är för mycket. SOOOV!

RSS 2.0