God natt världen!

Jag passade på att följa med mina föräldrar hem tidigare idag för att undvika ett smärre sammanbrott i lägenheten! ;)

I morgon beger vi oss kanske ut i lingonskogen, får se om jag törs efter mitt senaste besök i naturen! Vem vet vad jag kan krocka med denna gång?!

Glömde kamerasladden hemma, så några nya bilder blir det ej.

Sover istället! God natt på er!


Väntlös

Väntlös är precis vad jag är! Kan det inte hända något? Gärna något som jag vill ska hända! Måste nog slita upp mannen ur sängen nu! Inte så roligt att måsta sitta tyst och vänta på honom heller! Tänk om han kunde vara lite mer morgonpigg!

Marlen = rastlös, väntlös, otålig (kalla det vad du vill)

Lyckades få till garderoben igår, kors i taket! Inte ett klädesplagg på golvet, men den är fylld till bristningsgränsen nu! Bakade bröd igår kväll, städa hela läenheten, skissade, tvättade i 9 timmar och sedan hann jag inte med något mer. Det är väl det enda positiva med att va rastlös, jag får mycket gjort.

Är detta en bra dag? Fortsätter hoppas :D


Söndag!


Jag och Jessica hade en underbar fredagkväll, vi lagade en god middag tillsammans, drack rosé och fanta, snaskade massa godis och mådde bra! Härliga kväll/natt. Skönt att ha så fantastiska vänner!

Middagen och jag med Rasmus och godisskålen ;) Rasmus var förövrigt ganska sur på mig när vi skulle sova eftersom jag stal han kudde! Under natten gjorde han flera försök att ta tillbaka den. (Jessica, jag vill ha den fina bilden på oss sedan, hihi)

Alsen- Graninge

Direkt när jag kom hem från damen åkte jag ut till Alsen för att se mannen spela med sitt nya lag. En riktig grismatch var det! Men publiken var ju underbar! Så det var faktiskt rolig att åka dit! Med kanske 30 sekunder kvar lyckades faktiskt Alsen göra ett mål som räckte för vinst! Det var en måstematch för båda lagen så det var många glada miner, både på läktaren och planen! SWEET!

Idag är det tvätstugedag. Dammsuga och skura är också saker som ska göras. Tänker dessutom se på sact-boxen samtidigt! Så vi får se hur det går ;)

Detta var min helg, hoppas ni har det bra också!


Men fredag är ändå den dag som känns bäst!

Idag är det då fredag, dagens tråkiga måsten är avklarade så nu återstår bara roliga saker :D Favvodamen kommer snart för att hämta upp mig. Sedan väntar god middag, vin pimplande och massa skitsnack! Kan en fredag bli bättre? Dax att packa väskan, har jag sagt att jag räknas som professionell väskpackare numera?! Behöver du hjäl? Ring mig!

Min pokerkarriär? Vet inte om den ligger på is eller hur det är? Min coach har helt enkelt inte varit på rätta humöret för att hjälpa mig ;) Dessutom har mitt konto krånglat, tar förhoppningsvis upp det till veckan igen! ELLER HUUR MANNEN?


 

Poss Poss som Gaga skulle sagt!

Nya saker



Passar på att lägga upp denna låt, som var min absoluta favorit när jag var liten! Enjoy!

Min nya tavelram blir bättre än förväntat :D Ska förstöra saker oftare, för att se om de kan bli till något bättre!

Rally!


Ja mannen är ju stilig som alltid, hehe! ...Eller??

Tävla tävla tävla! klara... färdiga... GÅ!!!

Full fart

Tripp, trapp, trull och jag.


Skitroligt att åka gocart! Var lite nervös innan över att jag skulle köra vilse eller av misstag lyckas hamna ute i skogen, men jag höll mig på banan hela tiden! Orkade inte med den andra och sista omgången, men grabbarna körde och mår nu inte så bra ;) Avgaser och tajta kurvor resulterar visst i illamående. Tack för idag! :D

(Nämner inget om varvtid, eller hur jag låg till eller sådant, hihi!)

Min fantasi flödar


Misse på span!

Jo, jag gillar blomsterprakt.

En ros till dig!


Här har ni ett av alla mina projekt. (klicka för större bild) Tog ut mina aggresioner på en stackars tavla igår, rev den söndet och samman. Tänkte att jag skulle spänna om den med ny duk men har nu kommit på en mycket bättre idé! Har precis målat ramen vit. I morgon ska jag behandla den med sandpapper och ännu mer färg. Resultatet skall bli en mycket personlig tavelram! Supernöjd över min fantasi som verkligen flödar nu för tiden!

Sov så sött!

En bra dag?

Startar dagen med en superfrukost. Blir nog en träningsrunda idag också, baara för att träningsvärken ska komma tillbaka, hihi!

Var hos sjukgymnasten igår, fick övningar för nacke, axlar och knän. Men när hon undersökte mina knän hittade hon absolut inget som helst fel att peka på. Betyder detta att jag nu kan strunta i att de gör ont?! För det finns ju inget fel ;) Får hoppas att det går till sig, det är ju dumt att slita ut knäna innan jag hunnit bli 25!

Solen skiner, är det en bra dag som väntar runt hörnet mån tro? En fotorunda det det bli iallafall :D

I´ll be back!
Ska visa lite saker sen :)

The feeling!

Vaknade med världens härligaste tränigsvärk! Det gör så där lagomt ont och det känns verkligen att jag var ut på en runda igår! I love the feeling!

I morse fick Bonzo ett hjärnsläpp, han sov till 9 precis som jag, när han hörde ljud från mitt rum vaknade han till och började söka mig. Jag ropar upp honom och han springer rakt förbi mig, in i brors rum, in i mitt rum för att sedan upptäcka var jag är. Jag klappar om honom som vanligt och då tar skrället och kissar på mina fötter! Usch!
Han drack nog lite mycket vatten i går kväll! Detta är andra gången han kissar inne sen han kom till oss som 8 veckors valp. 2 gånger på 3 år är inte så illa, men gärna inte på mig ;)

Hög tid att packa väskan. På återseende gott folk!

Inte många dagar kvar ni tills jag och denna underbara donna ska ha en helkväll/ natt :D

Detta är en dagen efter yranveckan bild, därför ser vi lite slitna ut ;) Slitna, men nöjda :D

Mockasocka!

Har lagt mig i min jättestora säng! Den är 2 meter åt alla håll så trångt är det inte! Tog med mig Bonzo ut på en joggingtur tidigare och sedan blev det en härlig och välbehövlig dusch, avslutade allt med gott kvällsfika. Både hunden och jag är väldigt nöjda!

Ser ni på nede bilden?! Det är mina nya mys "mockasockar", det är inte mockasiner men inte heller sockar, så då landar det på mockasockar! Jäkligt snygga!

I morgon bär det av till det andra hemmet. Nu säger jag god natt utifrån skogen! Sov gott alla troll!

Härligt


Jag älskar vatten, det ser så härligt ut, men ångrar mig säker om jag slänger mig i. ;)
Väldigt skönt med varma dagar, är det sommarens sista?

I morgon är det lön, tid hos sjukgymnast och dax att fara hem till stan!

Äventyr!


Rosa randig tröga o prickiga stövla = äkta skogsmulle

Jag och min kära mamma!


Ett av de finaste ställena jag vet. Men bilden är långt ifrån att visa detta.



Mamma och jag skulle ju som tänkt plocka blåbär, men det slutade med att vi bara gick omkring och njöt av vädret och den vackra omgivningen! Om det är bra väder i morgon ska vi ha picknick där.

Väl hemma skulle vi försöka ytterligare en gång, jag tog hunden i ena handen och plockaren i andra. Vi vandrade upp på berget och Bonzo blir galen (inte helt ovanligt, så vi fortsatte). Men helt plötsligt brakar det till och mamma säger med sin lugnaste röst, nu vänder vi och går åt andra hållet Marlen. Mitt hjärta slår redan i 200 km/h och paniken är ett faktum. Jag sliter med mig Bonzo, lyckas trampa ner i en dypöl, får ännu mer panik (hinner skrika mamma hjälp minst 3 ggr på 5 sekunder) och blir jättesmutsig. Mamma står bara och skrattar för jag ser tydligen inte klok ut.

Vad av denna panik då? Jo, en älg! Men jag hann föreställa mig att det var en björn därav mitt ytterst märkliga beteende ;)

Bestämde där att det räckte med äventyr för denna dag! Hoppas er dag varit lika rolig som min! :D

(blåbären? Vi fick ihop en näve, lagom till morgonfilen, hehe)

Blå bär, men ej blåbär


En tråkig dag blir roligare med kamera! Tog si så där 50 bilder till men detta får bli dagens! Blå bär!

Har hunnit med en onödig shoppingtur också, fler tavledukar och skissblock införskaffades, även världens roligaste/sötats/styggaste strumpor slank med hem! Visar sedan så får ni dömma själva.

Saknar faktiskt mannen och fler dagar dröjer det tills jag ser honom igen. Sjukgymnasten hittade nämligen en massa fel på mig ("kom kanske inte helt oväntat" kan jag nu höra vissa av er tänkt ;), jag känner er) så på tisdag ska jag tillbaka för ännu mer behandling och koll.

I morgon blir det om vädergudarna tillåter blåbärs plockning, inte blå bär. Så om solen skiner, eller regnet åtminstonde håller sig härifrån kommer jag vara nöjd!

koko!

Skrivit på mitt CV i 5 timmar nu. Det värsta är att det säkert inte ens är till någon nytta.
Jag är ganska less just nu. Men håller tummarna som vanligt!
 O jag svär, jag känner mig lika knäpp som jag ser ut på bilden! Slänger snart dator i sjön och går i ide! Så om ni inte hör av mig på länge så kan ni börja misstänka att det är vad jag sysslar med!

Blir inte mycket vettigt skrivet nu, har tömt mitt ordföråd och kan ej längre formulera meningar!

Utgår, avgår :)

Update ;)


Sommaren har gått så vansinnigt fort! Få soltimmar har det varit också, så det blir förhoppningsvis en utlandsresa i höst! Kanske hitta nått trevligt resesällskap!?! :) Men just nu är det inte en sådan resa jag ska packa inför, när bror slutar jobbet ska han nämligen köra hem mig til skogen (himla sweet med privatchaufför). Ska tillbringa resten av dagen med mina föräldrar och min lilla bebis! Även min andra bebis (kameran) följer så klart med! Om jag har tur kanske någon vill gå i skogen med mig, törs inte så själv på grund av min björnskräck! 

Springa lite ärenden till pappa, packa, äta något och städa undan så att det är fint tills jag kommer tillbaka det är vad som skall göras NU!

update min pokerkarriär: Spela inte när det går dåligt, eller om du är för trött! Detta sysslade jag med igår och hade då inte samma flyt som dagen innan ;) Nya tag, för i längden ska det gå bra säger min coach. Tror kanske att jag låter bli att spela när jag är ensam, så det nya tagen kommer när jag återvänder till standen, hihi!

Se till att ha en bra dag!


Jag ska bli pokerproffs

Igår tillbringade jag största delen av dagen hemma hos Linda, umgicks och var senare vaplvakt åt Davinci. Gick strålande och en riktigt trevlig dag hade vi :D

Senare på kvällen påbörjande jag min karriär som (trummvirvel) pokerproffs! Jag känner att det här är min "grej", ligga i sängen och låta pengarna rulla! HAHA! So far so good, det slutade på plus-sidan ;) Det är tur att jag har mannen vid min sida för annars vette tusan hur det skulle gått, jag blir en aning disträ ibland!
Så ni som vill följa en stigande stjärna, fortsätt läsa här!

På fredag ska jag till en sjukgymnast för nacke, rygg och axlar. Längtar!

Solen skiner så det är dax att röra på sig!


vandrar genom stan



Tog en lång promenad genom hela Östersund (känns så i fötterna iaf) Fikade på Torgbrinken, som jag förövrigt kan rekommendera, gott, bra portioner, billigt och mysigt!

Vi hittade en massa fina hus vi skulle kunna bo i också, men för mig känns det lika avlägset som pensionen. Hur tusan ska man ha råd till ett stort hus? Lån i all ära, men jag ogillar dem skarpt!
Men när jag en vacker dag blir mångmiljonär då tänker jag slå till! :)

Det är över nu!

Efter tre år (för lång tid) har jag nu slutat på Rusta! Gjorde nyss min sista dag och det känns redan underbart! Om det inte vore för alla underbara kollegor jag haft hade det aldrig gått att jobba där. Men många härliga människor har jag lärt känna!

Nöjd nöjd nöjd! Fick en fin blomma och choklad också :)

Firar genom att gå ner i tvättstugan! 


Det är Helg!

En dag på stan med mamma och mormor. Strosa runt, fika och titta på fina saker! Hittade bland annat dessa fina muggar och tallrikar på Indiska! Köpte dem inte eftersom det är ganska så trångt i mitt lilla kök. Men drömma går!

Två hårband fick däremot göra mig sällskap hem! Är en riktig hårbands-älskare. Fick också ett starkt sug efter att shoppa höstkläder! Men det får vänta lite! Det är dumt att tömma plånboken när pengarna inte kommer rulla in som vanligt. Dessutom är en kamera vad som står högst upp på min önskelista! Ju mer jag tittar och tar reda på, ju svårare blir det. Är man nybörjare spelar det ingen roll vilket märke det är, det är också dumt att lägga ut allt för mycket pengar. Men vissa funktioner är jag ju mer intresserad av än andra, så det är väl där jag befinner mig i mina funderingar nu! Fick pröva min kusins Canon eos 1000D, trivs med den så det kan luta åt det hållet!

Det serveras tacos hemma hos mig ikväll, mums! Redan hungrig!

Hoppas ni har en bra lördag!

Rörigt!

Jag kan inte förstå att det bara är en dag kvar på jobbet nu! Sen är det verkligen över! De sista dagarna har varit så jobbiga, otrevliga kunder, tråkiga uppgifter och noll arbetsmoral. Det kommer kännas jätteskönt att få ledigt men efter ett tag kommer rastlösheten att slå in! Skulle inte klara av mig själv om jag inte hade någon sysselsättning.

Men det här med att säga upp sig var inte lika lätt som jag föreställt mig. Blev erbjuden att få bryta anställningen nu på måndag istället för att ta ut semestern och ha min sista anställda dag i slutet av månaden. Eftersom det är första gången jag göra något sådant så är det lite svårt att veta hur man ska ställa sig inför ett sådant beslut. Ringde facket och frågade ifall något av alternativen var bättre än de andra. Fick till svar att det bara var jag som kunde veta det och att hon tyckte att arbetsgivaren var schysst som gav mig tillgång till den dealen. Bestämde mig för att vara kvar uppsägningstiden ut. Vilket i efterhand visade sig vara det bästa! För tydligen betalar jag mindre skatt på det viset plus att jag får ut lite mer pengar av årets semesterersättning. Detta fick jag veta efter att min arbetsledare pratat med "personal" om min uppsägning. HUR ska man veta vart man ska vända sig för att få reda på allt? Alla är så luddiga och alla har olika svar! Facket är ju till för att hjälpa medlemmarna men den dam jag talade med verkade inte ha full koll på läget. Företaget "tjänar" ju på att få bort sin personal snabbare! 
 

Jo jag är en väldigt nöjd tjej nu! För visst har jag ett bra liv som kan bestämma själv hur jag vill göra, utan att tänka på konsekvenser! (även om jag gör det, men utan att allt för mycket oro)

Nu är det dax för lägenetsfix! Skönt att vara ensam just nu! En lång dag har det varit, en mysig kväll ska det bli! Gav mannen Simpson filmen i present idag, har dessutom köpt Horton som skall ses :D

Det är helg gott folk! Njut!

Min glädje!


Vad skulle livet vara utan hund? Han älskar en oavsett vad, alltig lycklig när man kommer hem, har ett toppen humör (för det mesta) vill alltid följa med, han är min glädje helt enkelt! Kanske åker ut till honom i helgen.

Det är nu 3 arbetsdagar kvar, har inte så mycket att säga för det känns som att alla tankar snurrar kring hur, vart och när mitt nästa jobb blir.

Nu fick jag post! Adjö! :D

I'm on my own now!

Många saker är lättare så! Det är inte alltid så lätt att veta vad som är det bästa, men lyssna på detta och bli gladare :) Fler borde tänka så! Hittade den via denna blogg, lyssnade en gång och var fast!


4 dagar kvar

Det skulle vara härligt ifall vi kunde få lite mer sol och sommarväme innan hösten kommer. Tycker att denna sommar gått så vansinnigt fort. Men än så är det några veckor kvar. Linda och jag hade tänkt plocka bär igår, men fick ställa in det på grund av regn, blev en fika, färga håret och surr dag. Väldigt mysigt!

I morgon kommer en annan Linda in för middag på stan. Sista gången jag träffar henne den här sommaren! Det är ett säkert höst-tecken, skolorna börjar.


Om några timmar går jag upp till jobbet för att påbörja den sista veckan där!

Ikväll ska jag sätta mig och bläddra igenom alla bilder som skall framkallas!

Att äta eller inte äta?

Det är frågan!

Middag!?

Ska tänka på saken och se om kylen har något att erbjuda mig!

Till fjälls


Inte helt ovanligt att vi äter!




Är nu tillbaka i verkligheten.
Några bilder får ni här, fler kommer sedan. Mitt skitinternet är så långsamt.

Det har varit en riktigt skön helg med allihopa, dock så saknades Petra och Henrik. ( Men vi skickade en hel del tankar till er!) Älskar min/vår lilla släkt jag :D

Jag drar!

Efter en underbar torsdag hemma i skogen med mina och mannens föräldrar är jag nu tillbaka i staden. Men inte länge till, i morgon efter jobbet rullar vi nämligen upp till Borga i ett hiskerligt tempo! Där uppe väntar min kära släkt!
Ordet roligt känns inte tillräckligt för att beskriva hur kul det egentligen kommer bli. Hoppas självklart att vädergudarna fixar finvädret!

Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar tills jag står där utan jobb. Känns ganska nervöst, men ändå obeskrivligt skönt! Skulle bara vara på Rusta en sommar men blev kvar 3 år. Så det kan gå!
Fick ledigt de dagar jag ansökte om, därav så få dagar kvar. SWEET!

Lämnar datorn hemma över helgen, kommer ändå inte ha tid över för den, men på måndag är jag säkert tillbaka! Med många härliga bilder :D Undra om detta helt ska få övergå till att bli en bilderblogg!? Tycker ju inte att det är så vansinnigt kul att skriva ;)

Ha en underbar helg! Min kommer bli awesome!


Fortfarande sommar


Min älskling

Värme och sol, dessutom fick jag idag veta att de faktiskt kikar på möjligheten att ge mig semester de sista veckorna i augusti, skulle vara tacksam!

Tror jag måste träna på det här med beslutsångest, det är inte riktigt min bästa vän. Vad väljer man av två goda ting? Mitt självklara svar på den frågan är Båda! Men i praktiken fungerar inte alltid detta.

Med lite flyt kan helgen komma att tillbringas i Borga. Guld ifall det blir så!

Händelselöst

Fick ett ganska brutalt uppvaknande efter en underbar yra, har nu avklarat 20 timmar på jobbet under 2 dagar. Det är tunga saker vill jag lova. Tur jag jobbar med så roliga människor!

Ligger i min stora härliga säng och tycker det känns bra att vara i skogen!

Har inget mer att berätta idag, så jag återkommer säkert i morgon med bilder :)

Dagen efter

Östersund vaknar upp till vad som måste vara årets största baksmälla. Efter en dryg vecka med liv och rörelse dygnet runt känns det nu som att staden är lamslagen.

 

Bilderna är inte speciellat fina, men som vi for runt kunde de knappast resulterat i finare bilder, vi lever på minnet istället! Härliga helg! Kvällen inkluderade, pizza, yatzy(?!), SURR, öltält, radiobilar (ännu mer mörbultad efter denna gång), Petter (artisten), Lady Gaga, kolbulle och sjukt mycket folk! En sådan Yra!

Att kvällen sedan slutar med att jag är vansinnig på min bror som alltid ska klanta till det och denna gång lyckades tappa bort både sig själv och sin inneboende + att hans mobil dog på grund av lite batteri det struntar jag fullständigt i idag! Jag lyckades ju hitta en av dem och tillslut kom även en överförfriskad bror till rätta!

Yran 2009 är nu över. Tillbaka till vardagen, något hesare, en aning slöare! Men glad!

I morgon är jag tillbaka på jobbet, i morgon säger jag upp mig!

En kvar!



Yran för mig innebär mycket mat! Vill äta allt som finns, dock orkar jag inte så mycket! Tur att det är en kväll kvar, så hinner jag/vi pröva ännu mer! Jessica fick mig även att åka radiobil, första gången någonsin för mig! Kan väl säga som så att vi blev ganska utsatta som ensamma tjejer på banan! Såg bara ett band, A Camp, såå bra!
Vaknade sedan flertalet gånger av att kroppen värkte i natt, det är hårt att yra! Undra hur det kommer kännas i morgon!?

Nu kör vi snart igen! Sista yran kvällen here we come!

RSS 2.0