Underbart

Härligaste vädret på mycket länge. Igår var jag ledig och njöt utav solen. Bonzo var bak i hasorna på mig mest hela tiden, men det är ju så vi trivs! Jag klippte gräs för första gången i år, gillar faktiskt att göra det. Var nere vid sjön, och det var alldeles spegelblankt på vattnet, inser hur mycket jag saknar våran båt. Men det är baske mig inte bra att vara ute på det stora blå när det är ett stort hål i botten!

Idag och resten av helgen så är det jobb som gäller. Trist, men jag överlever!  Nu får jag en idiot stämpel av mig själv! Tror jag tog på mig jobb på torsdagen!?! Då tar ju bror studenten! IDIOT MARLEN. Den enda dagen jag verkligen inte kunde jobba! Hur skulle det vara att tänka efter lite före!?! Får se om det går att lösa! Hoppas.


Lite bilder från gårdagen kommer här!
image58image59image60image61image62image63

Nu är det äntligen efterlängtad middag som står som nästa på schemat! Såååå.... Nu går jag!
Ha en toppen helg!


Vilket humör

Igår var det inte lätt. Jobbade hela dagen, vilket gick smärtfritt. Kommer hem och blir på världens sämsta humör. Usch! Åkte till skogen, blir genast lite lättare när jag ser bonzo vifta på svansen och bli lycklig. Ingenting har blivit som planerat denna vecka. Nu är den slut iallafall. Nästa vecka blir det dock en massa jobb.

Bror har bott i lägenheten, och min stora fundering är, Hur lyckas han?? Det ser helt klart inte ut som det gjorde när jag lämnade honom igår kväll! Småsyskon!

Nu ska jag ringa runt lite och se om någonting går som önskat! Sedan beger jag mig ut i det vackra vädret!

Ha en bra lördag!

Ett nytt par

Trippen till IKEA resulterade i nya fönsterlampor. Vilket behövde, eftersom "någon" lyckades med att sparka in den förra i väggen. Kombinationen glas mot betongvägg var ej så lyckad. Även lite andra grejer slank ner i påsen.
MEN, denna lilla utflykt resulterade också i ett ännu större sug efter en rymligare lägenhet. Den jag bor i nu är så full att det inte längre finns plats för alla mina tillbehörigheter! Nog om det, än blir det inget.

Hmm, jag kanske borde hålla det för mig själv!?  Har nämligen köpt mig ännu ett par skor. haha!

Hade en trevlig pratstund med kusin S i går. Har även tillgång till hennes blogg nu! Tycker att det är väldigt trevligt att kunna hålla sig lite uppdaterad om vad som händer i ditt liv! Vi har bestämt att hon ska komma ner till Östersund när hon planterat klart alla träden, gissa om jag ser fram emot det!
Tänker på mina kusiner som ska sätta plant nu i tre veckor. Jag var har enbart satt ett litet träd i hela mitt liv. För två år sedan var jag med och bar ut de där förbaskade blommorn till skogen, och det fick räcka! Där satte jag punkt för min karriär inom skogsbruk!

Spännande Champions league final igår! Den ville inte riktigt ta slut... Men nu är det över för denna gång.
image57

Ge mig fint väder, tack!

Valpsjuk

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det... Förmodligen ingenting. Blir bäst så!

Helgen har varit mycket bra. Är oförskämt pigg med tanke på att det varit riktigt sena nätter. Roligt och trevligt sällskap. Men nu börjar snart en ny vecka.

Ska åka till IKEA i veckan. Se om jag hittar något. Men jag måste snart skaffa en större lägenhet, det går nämligen inte in så mycket mer nya saker nu. Något att tänka på. En ny soffa skulle jag vilja ha, fast det får också vänta tills jag bor lite rymligare.

Saknar Bonzo en hel del! Kikade lite på valpbilderna... Blir så valpsjuk. Kanske ska skaffa en kompis till honom?!
image54
(Bonzos namn var förut Foggy)
image55
(Bonzo med syskon)
image53
(Nyvaken och inte intresserd)


Mätt och belåten. Nu ska jag kolla på Navy, en riktigt lugn kväll på gång!

Hockey

Hockeyn gick inte som önskat. Men det var spännande. Jag höll andan i nästan två timmar! Bronsmatch ikväll som gäller! Mycket trevlig sällskap igår kväll/natt. Vid 4 i morse lagade F mat som alla glatt satte i sig. Klockan rann iväg och 6 i morse kom jag i säng!
Vaknade vid 10 tiden och var väldigt pigg, klarade inte av att somna om.

Nu ska jag göra mig iordning för ännu en dag, kväll och natt! Det blir lite sömn denna helg!

Ha en kanon dag nu!
image52

Stora funderingar

Har många gånger tänkt på hur andra människor egentligen fungerar och tänker, men har nu kommit fram till att jag aldrig kommer förstå!

Har väldigt mycket funderingar och tankar som snurrar just nu. Kommer inte fram till någonting heller. En klump i magen.
Men jag försöker tänka positivt!

Ska försöka ta tag i träningen för humörets skull, inte bara kolla på sport!
image51


Dagens citat:
-I skåne pratar de iaf något som liknar svenska.
-Jaa, men man fattar det inte alls lika bra som engelska!

Frånvaro

En veckas frånvaro beror på att jag har spenderat min tid ute i skogen som hundvakt. Långt bort från stressen! Har kommit fram till att: Jag är en blivande grillmästare., en dålig fotbollsspelare och att hö kan vara roliga grejer! Nu är jag dock tillbaka i verkligheten. Vardag och jobb. Måste bara säga att det var en riktigt mysig kväll igår! Jag är lycklig!

image46image47image48image49image50

Så där, då har jag lagt in lite bilder. Nu bör jag gå här ifrån innan det skär sig totalt mellan mig o datorn. 
Tanken är att det ska bli en vegetarisk lasagne ikväll, kan bli spännande, har aldrig gjort det förr och har inget inget recept i min ägo. Men det brukar lösa sig!

Inte helt rätt

- Min flickvän segeflög idag.
- Jaha, gick det bra!?
- Ja, hon klarade sig bra utan att överleva!


Haha, det blev inte riktigt rätt där när jag pratade med Stensmo.

Idag är det en lugn söndag. Om jag inte kommer  på något annat så kanske jag ska kolla fotboll ikväll, jag  måste iallafall klara av att sortera o städa garderoben. Dagarn som denna tycker jag inte om den enorma mängd av kläder ,skor och väskor som jag äger.


Tog ut flätorna ur P.s hår i fredags, detta blev resultatet. Kunde inte sluta skratta!Ha en trevlig söndag!

Fotboll

Jaa, fotbollsfantast som jag är (??) så har jag ju Självklart varit och kollat på när IFK mötte Kalmar FF. (för er som inte vet så skiljer de 4 div. mellan lagen o Kalmar leder just nu allsvenskan)  Min vanliga tur, jag hamnade framför några "experter" som "kunde" ALLT!  De hade iallafall åsikter om allt, ganska korkade sådana! Bortsett från det o den uteblivna värmen så va de riktigt kul. Resultatet?! IFK vann inte...

Det är mycket fotboll i mitt liv just nu.... Vart ska detta sluta!?

fortsättning följer...

image43
IFK - Kalmar FF
image44
Jag och min nr. 1 (som även han är en duktig fotbollsspelare!)

RSS 2.0