Första gången

För första gången i mitt 23 åriga liv har jag bakar bullar, pizzabullar för att vara mer exakt. Vackra blev de inte, men goda! Inser att jag är förbaskat svag så degen inte blev tunnare än en cm när jag kavlade! Mamma skulle skämmas!


Som om det inte var nog med en "förstagångare" så slog jag på stort och köpte ett Wii idag också! Kom på så många fina anledningar till varför jag förtjänade ett och självklart föll jag pladask för mig egen övertalning.

Så mycket mer har inte hänt idag. Nu bör jag packa så jag är redo för Sthlm i morgon!
Fast o andra sidan går ju inte tåget förrän 06:00 så jag hinner säkert innan det!

En helg i huvudstaden med damerna!
Skepp o Hoj


Lite presenter


Tycker jag fick mycket presenter för att bara ha önskat mig en dammsugare (!?!) och en stavmixer. Igår kom Jessica med den söta stenen och blommorna. Jonsson dök ner senare med torra muffins (internt) och det fantastiska hänget, som nu sitter på kedjan runt halsen!

Ni är underbara allihopa! Vad har jag gjort för att förtjäna er?!


Dagen som gått har varit stressig och resulterat i en monsteraktig huvudvärk. Dessutom är illamående ett ständigt återkommande inslag på kvällarna.

Nu ger jag upp, testkör dammsugaren istället! Hoj!

Ett år äldre

Har hunnit bli ett år äldre sedan sista inlägget. 

Har även varit på 30:års fest, dock glöme jag kameran, så jag har planerat att stjäla bilder så fort de dyker upp på Jessicas blogg! Det var väldigt god mat och mycket trevliga människor! En kanonkväll.

Min egen födelsdag firades som vanligt tillsammans med Henrik, grillpremiären är avklarad och paketen öppnade. Är så nöjd med hela dagen.

Igår hade jag min Jonsson på besök! Mitt lilla hjärta!

Mer om allt ikväll...då ska även jag och Petter baka tillsammans för första gången!


Uppskattat!

Igår kväll efter jobbet kom Lina på besök. Helt oväntat hade hon med sig en jättesöt present! Denna tekanna som ni ser nedanför. Verkligen uppskattat! Tusen tack fina du! Vi invigde den genom att genomföra ett klassiskt "kafferep".

Fick present från mannen också, som likt ett barn inte lät mig vänta tills det var födelsedag. Det skulle öppnas nu och på en gång! Paketet innehöll en väldigt fin klocka.

Jag har inte önskat mig något annat än en stavmixer och en dammsugare (något jag själv ALDRIG skulle köpa) så ni har gjort mig så glad!

Över till en annan sak, jag är Marlen "inget mellanting" Eriksson. Det är nämligen så att jag kan ha ett tredje jobb på G. De skulle höra av sig. Självklart är det inget säkert ja, men det är något annat än ett nej i nuläget iallafall! Blir lite full i skratt. Tror att jag driver med mig själv ibland.

Kvällen bjuder på 30 års fest, morgondagen på 21 och 23 års fest + grillpremiären!

Alla er träffar jag snart :)


CV-maraton

Jag har kommit in i ett CV maraton, skrivit 5 nya på 2 dagar, inte illa. Kom in i ett jäkla flyt så jag bara fortsatte. Kanske ska ha det som ett framtida yrke?!? CV skrivare. "Betala några 100 lappar, få ett CV som garanterar ger jobb!" Min egna statestik på ansökningar och anställningar är ju oförskämt bra.

Japp, där har vi ännu en idé om vad jag ska göra i framtiden! Detta får snart bli en egen kategori i bloggen. Appropå det så måste bloggen göras om, men det tar jag en ledig dag!

Nu bör jag plocka ihop lite här, helgen är snart här och det betyder massa födelsedagskalas! Inte minst mitt eget ;)


Känner mig rätt sugen på sommar nu, hoppas Stockholm har ett fantastiskt väder att bjuda på nästa vecka! För halsduk och vinterjacka är inte vad jag vill packa!


Idag är det något extra!


Det är nämligen min kära Jessicas födelsedag! Jag och Henriksson (min bror, för er som inte vet att detta är smeknamnet han går under) åke efter jobbet hem till damen för att överräcka en blomsterkvast. Dessutom passade vi på att smälla i oss en hel del tårta.

Så än en gång, ett stort Grattis till dig älskade vän!

Nu gör jag kväll, den här dagen har varit hård mot mig!


De förökar sig!?!

Veckans arbetsdagar förökade sig i ett rasande tempo från tre till fem stycken. Allt på grund av eyjafjallajökull (bara namnet alltså). Denna lilla vulkan har strandsatt Jennie-Lie i Thailand! Ibland går det verkligen inte som man planerar!

Min trötthet lär hålla i sig, för att jobba 11 av 12 dagar är inte nådigt! Sedan är det ju inte bara jobbet, allt annat måste hinnas också! Tur jag är tidsoptimist!

Nu ska jag åka till Maxi och införskafa veckans mat! Har äntligen lyckats tjata iväg Henrik!
Nu vill ni säkert säga åt mig att ta körkortet så jag kan fixa allt detta själv! Men vet ni, ni kommenterar så lite i vanliga fall, så ni behöver inte säga nått denna gång heller ;)

Min tuss!


Ska åka hem till min tuss idag! En kort visit över natten bara, men det är bättre än inget!

Hur tråkigt är det inte att leva utan hund jämt?! Jo, det är så pass trist att jag funderat över att skaffa katt, eller varför inte en kanin? Eller ett till marsvin?! Ni ser ju, det har spårat ut.

Dessutom spårade mitt humör ut igår, glömde både pengar och mat hemma så enda anledningen till att jag överlevde den sjätte arbetsdagen var det äpple som Anna pallade åt mig. Idag äter jag som aldrig förr, ifall mitt slarviga beteende fortgår är det bäst att bygga på fettdepåerna!

Ledig dag, HEJ!


En hare!


En riktig.

Öppnar om mindre än en timme, men idag vaknade jag pigg, långt före klockan ringde!

Nu måste jag skynda mig! Hur tidigt jag än kliver upp blir det allis bråttom!


En hare?


Tror jag fångat en hare som ramlat omkull på bild!

Nu på morgonen har jag för sista gången den här gången varit hos kiropraktorn, så nu är det upp till mig om jag ska lyckas underhålla kroppen. Vilket inte är min starka sida, tycker det är skönt att någon rättar till mig en gång i veckan!

Äntligen fredag! 5 av 6 arbetsdagar gjorda!


Förbannade grannar!

Ursäkta språket! Men nu är råttet mågat!
För andra gången stjäl nån min tvättid! På 6 år har jag alltid fått ha den ifred, ingen har tagit den om man varit sen. Sist hade jag till och med låst dörren, (trodde bara det fanns en nyckel dit) men ändå hade någon varit där!Vad har jag som exemplarisk granne gjort för att förtjäna detta?Andra dåliga vanor de har är att röka i trappuppgången, eller varför inte spy i hela trapphuset utan att toka bort? Skrika, gapa och smälla i dörrar.

Förbannade grannar!

Jag har fått nog, inom en snar framtid ställer jag till med flytt!


Ny utmaning

Nu går jag och lär mig mitt nya jobb! Det kommer gå runt i huvudet ikväll, ska nämligen försöka komma ihåg allt jag lär mig idag tills vecka 18 då jag börjar på riktigt! Ingen tid att förlora, jag drar!

Önska mig lycka till!


Vår


Lite sköna vårtecken! För vad sägs som en nyckelpiga?

Uttråkad hund försöker gräva sig genom isen.

Uttråkad hund stjäl maggotburken. Inte okej!

Det är bara att inse, jag gör mig inte på kort! Men lägger upp det ändå, för ni ska inte få en chans att glömma bort mig!

Idag har jag avverkat en av sex arbetsdagar, räknat ut att jag borde klara mig utan studielån ifall det blir plugg och bjudit hungriga människor (bror och Petter) på middag. Har inte för avsikt att göra mer!

Bjöd er på helgens bilder, så nu får ni vara nöjda!


Borga forts...

Söndagen var ännu en utflyktsdag! Med en skräckfärd över en aldeles för blöt sjö! Haha, fast det är nog bara jag och Petra som verkligen förstår det där. En rejälfastkörning senare blev det äntligen fikadax!


Underbara, älskade ni!

Det var en superhärlig helg där uppe, lite synd att inte alla kunde följa med och att "lilla Frida" jobbade. Dötrist att vara tillbaka i vardagen, men där finns det ju inte så stora val.

En sak till, idag ansökte jag om att få bli studen, galenskap, jag gjorde det frivilligt! Oväntat! Väldigt oväntat!

Uppdaterandet går lite segt nu förtiden, men ledighetskommitens ordförande har helt plötsligt blivit en mycket upptagen människa! Men håll till godo, jag ska nog lyckas ta mig tillbaka till det sköna lunket igen!


Min påsk!

Ni kanske undrar vart jag har varit? Precis vad jag tänkte berätta nu!

Jag och mamma åkta på fredagen upp till Borga. Alla käkade middag tillsammans, sedan fortsatte kvällen med spel och tävlingar. Mat och lek, som det brukar! Ett av spelen resulterade i att Martins byxor sprack! Så nu vet jag att Wii spel ska spelas i oömma klädet!

På lördagen drog vi ut på fisketur, 4 firrar föll för min fina fisketeknik!

Måltid efter måltid avverkas i ett rasande tempo!

På slutet av kvällen kom även en påsk-kärring på besök!

Det var lördagen det, söndagen tar vi en annan dag. När tålamodet räcker för att ladda upp bilderna!

Nu har jag ensamkväll, mannen är och snurar runt på annat.
Lite skönt att sitta helt ensam ibland!

God kväll gott folk!


RSS 2.0