Lite svårt med tiden!

Jag har aldrig lärt mig hur lång en stund är, men nu har det säkert gått så lång tid. SÅ då är det väl dax för bilderna då ;)


Har hunnit vara hemma och träffa Bussen! Hans favorit plats är på altanen, bästa utkik!

Förstått att det är långt till sommaren....

...men det är iaf fina färger på hösten.

Kollade ÖFK:s match, de vann.

Så här slöa är bollkallarna!

Träffa min Älskling! Men Sara, sen när har vi fått lika hårfärg??!! Sen när har jag blivit rödhårig?

Mannen och jag åkte till Sundsvall, väldigt spontant! Bodde superfint, världens underbaraste säng! Utsikten va ju rätt passande också, Casino Cosmopol. Var där en sväng, jag hade oflyt. Spelade dock inte med mina pengar ;) Shoppade dagen efter och åkte hem igen.

Igår och idag är jag ledig. Jag och Petter gick ut till Per och Madde igår. Super trevlig lägenhet. Jag blev bara ännu mer sugen på att skaffa nytt! Det bjöds på kladdkaka, inte helt fel! Mysig kväll! Snart måste vi fixa våran hel dag Madde :D

Äntligen har jag fått tid hos kiropraktorn!

Ska hem över natten, känns bra eftersom jag alltid saknar Bonzo. Vad konstigt det skulle vara att leva utan hund, när det alltid har funnits där! Turbo, Roy och nu lilla Bonzo.
 


Bonzo & Roy...

Snart är det helg :D

Over and Out!
Kommentarer
Postat av: Anonym

duktig tjej! är stolt över dig:) du vet nästan hur lång en stund är:)jao, du är ju rödhårig du. de kanske smittar av sig:) hahaha. bäst folk passar sig. Sa ju att du är lite rödhårig ju!sssniccce! ÄNTLIGEN, när får du gå till benknäckarn?du har en bra plan du:) får surra nått ikväll:)

puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0