Promenix

Är det inte helt sjukt att det ska behöva dö en människa innan de som styr Östersund inser att gatulysen är viktiga?! En 42 årig man avled på grund av de skador han fick när en bil körde på honom. Olyckan hade förmodligen inte inträffat om lamporna lyst, då föraren skulle sett honom. HEMSKT! Tänk hans familj, och allt för att de ska spara idiotiska pengar. Sånt här gör mig så arg! Ikväll är Östersund en ljus stad igen,  belysningen tändes med omedelbar verkan. Skickar en tanke till han (+familjen) som fick ge sitt liv för att detta skulle hända. Bravo politiker, Bravo!

Gick hem idag igen, tog "genvägen" över spikbodarna och torvalla! Jenny stod för sällskapet. När vi ändå jobbat 8 timmar tillsammans tänkte vi att nån timme till gör ju inget!

Vid den andra stolpen (vet att zoomen är dålig) står ett rådjur (lilla vita fläcken är rumpan) som skällde på oss, de lät verkligen som en hund! Woff!

Don´t ask!

Fin promenad, nu är jag slutkörd efter att knatat runt så många timmar! Ska lägga mig i sängen snart.
I morgon ställer jag klockan för att gå och möta upp Linda, planerna blev ändrade så vi hälsar på Teresia en annan dag. Den nya planen lyder som följer, spadag! Sola, bada, luncha och relaxa :D Hur skönt låter inte det?! Är det avundsjuka jag hör?! ;) Hehe, känns bra att göra en helt vanlig onsdag! 

Natti natti på er alla! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0