Sliten tjej

Formen var fin på de flesta igår kväll, som vanligt är det väldigt hög ljudnivå och enormt mycket surr när det är personalfest. Det är verkligen helt olika människor, så en salig röra är vad det blir. Vissa viker sig dubbel av skratt och andra är mer allvarliga. Kul var det. Tog en del kort, men det blev av någon anledning inte så bra bilder, haha!

Lyckades kliva upp i morse för att gå till bussen, en otrevlig resa, illamående, trött och VARMT! Nu är det hockey för hela slanten, HEJJA SVERIGE! Vi väntar på att Henke ska komma så att det blir någon middag!

Läste en artikel i aftonbladet, om att frukt inte är så nyttigt, att det leder till bukfetma. Varför är det antingen eller när det gäller tidningar?! Frukt inehåller ju jätte mycket som är bra och viktigt. Undra hur många som nu blir livrädda för att äta frukt!?!  Aftonladet älskar att vinkla, då och då har de inne artiklar om hur viktigt det är att öka sitt intag av frukt och grönt, och nu detta. Jag suckar för mig själv och är sugen på fruktsallad!

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0