Igår, idag, imorgon

Igår kväll var jag och tjejerna från jobbet på Cubus vipkväll Fyndade kläder med 40% rabatt :) Jag fick tag på en skitsnygg jacka! En sådan som inte all Bonzopäls syns så tydligt på. Ett par bruna byxor hamnade också i min ägo liksom nått baslinne och leggins! Jackan skulle kostat 800, allt som allt betalade jag 700 :D Nöjd!Idag
kommer pappa in på besök! Sitt första det här halvåret! Vet inte vad det är med mina föräldrar men de verkar aldrig vilja besöka min lägenhet! Visst att den är liten, men man får ju plats! Nu får jag hjälp med att fixa lamporna som inte gör som de ska :)


I morgon ska vi flyga! Måste ju medge att det inte är en favorit syssla. Det går bra men känns jäkligt onaturligt att vistas så långt ovanför marken. Är inte flygrädd, men alltid nervös. Dessutom är mitt resesällskap inte det bästa, han sover nämligen hela resorna! Somnar vi start och vaknar när vi landar! Därför kommer jag att annonsera om ett större resesällskap när vi skall åka långt! ;) Petter sover förövrigt nu också, undra om han blir glad när jag kör igång med städningen!? Måste ju ha tjusigt när finfrämmandet kommer!
 

Kommentarer
Postat av: Kusin F

Haha, tvn exploderar? vars får du allt ifrån :D

Tack för erbjudantet, det kommer till användning när du minst anar de :D

2009-10-28 @ 12:20:07
URL: http://fridamariaanetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0